FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Forum sunyi

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Mon Dec 07, 2009 9:09 pm

tOksiak wrote:
shaifulanuar wrote:cekap sungguh tuan kamin ni semua tempat dia taw
dia pakai GPS......tapi bila nk p ampang.....GPS dia tk reti nk cari heheheh....teruih call Yang Dipertua kecik Ampang....... afro

kes ampang tu, lain creta .. hehehe .. kawan saya, pemalas bin penyegan dah mai, tu sebab tak buka gps, terus call Yang Di Pertua kecik ampang tu, cepat sket dpt jawapan nyer ... Day Dreaming

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 9:12 pm

Smile cheesy Very Happy Very Happy

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Mon Dec 07, 2009 9:16 pm

Khairi wrote:GPS tu bukan leh caya sgt, kalau hang memang tak pernah pi tempat tu, jenuh jugak nak cari


hehehehe .. nak komen sket la ... kalau guna gps navigator garmin, insya allah, kalau tempat yg tak penah pi pun, takder maslah, sbb jalan yg di beri dlm tu ( pada aku dan seluruh famili aku ) amat memuaskan ... dengan syarat, selalu la update peta garmin tu.

tapi kalau guna papago ka, ntah apa apa lagi produk yg ada di pasaran nie, aku tak pasti la , tapi ada la penah guna member punya, yg dapat dr proton, jgn kata pengguna, org yg ajar masa dapat dr kereta proton pun dok penin kepala, tatau nak guna ... hahahahaha

kalau nak beli .. ( hehehe kempen sket ) la nie dah murah .. garmin nuvi 200 leh dapat bawah rm 600 ... peta dia leh updates selalu dan POI ( place of interest ) di update setiap minggu

Tapi kalau jenis tak reti nak baca peta, tak reti nak tgk landmark, memang la payah nak guna navigator nie ... but garmin is user friendly

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 9:21 pm

haaaa.......garmin......pueh aku dok ingat..apa nama laaa...benda mcm woki toki tuh......dok kata kamin tadik....bukan dia...ropa2nya garmin.......garmin tu memang ok...nmpak point kita dok jalan lip lap lip lap...ht memba aku tu berapa tah...katanya rm1k lebih.....naik reta kelisa haluih ja.....tkdak ekon plak tu...layan GPS riban2....hehehehe.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Mon Dec 07, 2009 9:24 pm

hehehehe .. tu riban riban kalau hat ada lip lap lip lap tu ... cam woki toki tu memang jenis mahai, riban riban, mcm mcm ada dlm tu ... memang sgt baguih.

tapi kita tak payah la beli hat tu, beli yg basic pun dah ok dah ... nuvi 200 tu dah ok ... tak payah berabih riban riban ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 9:31 pm

rona wrote:hehehehe .. tu riban riban kalau hat ada lip lap lip lap tu ... cam woki toki tu memang jenis mahai, riban riban, mcm mcm ada dlm tu ... memang sgt baguih.

tapi kita tak payah la beli hat tu, beli yg basic pun dah ok dah ... nuvi 200 tu dah ok ... tak payah berabih riban riban ...
aku rasa aku tk payah pakai lagi kot GPS buat masa ni...pasai GPS dalm perut aku masih kuat (hati kecik aku) lagik.....masih buleh harap lagik.....ok la kot....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Mon Dec 07, 2009 9:37 pm

maklum la kan, nak pi bercuti kat suizelen ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 9:41 pm

rona wrote:maklum la kan, nak pi bercuti kat suizelen ....
hahahahahaha.........

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Dec 08, 2009 7:51 am

rona wrote:maklum la kan, nak pi bercuti kat suizelen ....

wuik!! rolleyes sapa yang nak pi bercuti di suizelen tuhhhhhh??

ala... cerita orang kaya2 saja... pakai GPS bagai.. cuti kat suizelen... aku tak mampu aarrr nak beli riban2 nih.... maklum aarr.. orang kampung... dok pun kat kampung... nak pakai GPS.. err.. dalam kampung ntah2 tak dak coverage paaaaaaaa....

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Tue Dec 08, 2009 8:16 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
rona wrote:maklum la kan, nak pi bercuti kat suizelen ....

wuik!! rolleyes sapa yang nak pi bercuti di suizelen tuhhhhhh??

ala... cerita orang kaya2 saja... pakai GPS bagai.. cuti kat suizelen... aku tak mampu aarrr nak beli riban2 nih.... maklum aarr.. orang kampung... dok pun kat kampung... nak pakai GPS.. err.. dalam kampung ntah2 tak dak coverage paaaaaaaa....
kami bertiga la yg nak pi suizelen...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Dec 08, 2009 8:52 am

Khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
rona wrote:maklum la kan, nak pi bercuti kat suizelen ....

wuik!! rolleyes sapa yang nak pi bercuti di suizelen tuhhhhhh??

ala... cerita orang kaya2 saja... pakai GPS bagai.. cuti kat suizelen... aku tak mampu aarrr nak beli riban2 nih.... maklum aarr.. orang kampung... dok pun kat kampung... nak pakai GPS.. err.. dalam kampung ntah2 tak dak coverage paaaaaaaa....
kami bertiga la yg nak pi suizelen...

huihhhh.. sakan... sakan... sampai 3 orang skali...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Tue Dec 08, 2009 3:49 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
Khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
rona wrote:maklum la kan, nak pi bercuti kat suizelen ....

wuik!! rolleyes sapa yang nak pi bercuti di suizelen tuhhhhhh??

ala... cerita orang kaya2 saja... pakai GPS bagai.. cuti kat suizelen... aku tak mampu aarrr nak beli riban2 nih.... maklum aarr.. orang kampung... dok pun kat kampung... nak pakai GPS.. err.. dalam kampung ntah2 tak dak coverage paaaaaaaa....
kami bertiga la yg nak pi suizelen...

huihhhh.. sakan... sakan... sampai 3 orang skali...

hehehehe ... kak cik kiah ayaq itam .... kalau dok kampung lagi kelia gps tu, maklum la, kampung takdak pencemaran, kena lak dasar langit terbuka, lagi bess guna gps, dapat tangkap terus satelait. kalau kat kl ni, kenkadang kena tunggu 2 - 3 minit baru dapat tangkat satelait.

isk.... cikgu heri, sapa yg bertiga tu ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Tue Dec 08, 2009 4:08 pm

Tiga tu, bang long, bang ngah dan bang chik

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Tue Dec 08, 2009 7:17 pm

Khairi wrote:Tiga tu, bang long, bang ngah dan bang chik
cheesy cheesy cheesy

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Tue Dec 08, 2009 10:20 pm

sapa bang long, bang ngah ngan bang chik tu ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Tue Dec 08, 2009 11:31 pm

rona wrote:sapa bang long, bang ngah ngan bang chik tu ?
hg bang Long (bang chaq),bang nGAh (khairi),aku bang Chik....hik hik hik hik.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Wed Dec 09, 2009 9:04 am

tOksiak wrote:
rona wrote:sapa bang long, bang ngah ngan bang chik tu ?
hg bang Long (bang chaq),bang nGAh (khairi),aku bang Chik....hik hik hik hik.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh
Pandai, patut aku bang chik, hang bang ngah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by munie on Wed Dec 09, 2009 3:44 pm

rona wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
Khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
rona wrote:maklum la kan, nak pi bercuti kat suizelen ....

wuik!! rolleyes sapa yang nak pi bercuti di suizelen tuhhhhhh??

ala... cerita orang kaya2 saja... pakai GPS bagai.. cuti kat suizelen... aku tak mampu aarrr nak beli riban2 nih.... maklum aarr.. orang kampung... dok pun kat kampung... nak pakai GPS.. err.. dalam kampung ntah2 tak dak coverage paaaaaaaa....
kami bertiga la yg nak pi suizelen...

huihhhh.. sakan... sakan... sampai 3 orang skali...

hehehehe ... kak cik kiah ayaq itam .... kalau dok kampung lagi kelia gps tu, maklum la, kampung takdak pencemaran, kena lak dasar langit terbuka, lagi bess guna gps, dapat tangkap terus satelait.
kalau kat kl ni, kenkadang kena tunggu 2 - 3 minit baru dapat tangkat satelait.


isk.... cikgu heri, sapa yg bertiga tu ?


Depa 3 org nak Kg Suizelen kat pahang kot!!!! Kat sana pun ada nama suizelen Ampun

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Wed Dec 09, 2009 6:44 pm

Khairi wrote:
tOksiak wrote:
rona wrote:sapa bang long, bang ngah ngan bang chik tu ?
hg bang Long (bang chaq),bang nGAh (khairi),aku bang Chik....hik hik hik hik.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh
Pandai, patut aku bang chik, hang bang ngah.
tk mo tk mo...aku nk jadik bang chik.... Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Wed Dec 09, 2009 6:45 pm

munie wrote:
rona wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
Khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
rona wrote:maklum la kan, nak pi bercuti kat suizelen ....

wuik!! rolleyes sapa yang nak pi bercuti di suizelen tuhhhhhh??

ala... cerita orang kaya2 saja... pakai GPS bagai.. cuti kat suizelen... aku tak mampu aarrr nak beli riban2 nih.... maklum aarr.. orang kampung... dok pun kat kampung... nak pakai GPS.. err.. dalam kampung ntah2 tak dak coverage paaaaaaaa....
kami bertiga la yg nak pi suizelen...

huihhhh.. sakan... sakan... sampai 3 orang skali...

hehehehe ... kak cik kiah ayaq itam .... kalau dok kampung lagi kelia gps tu, maklum la, kampung takdak pencemaran, kena lak dasar langit terbuka, lagi bess guna gps, dapat tangkap terus satelait.
kalau kat kl ni, kenkadang kena tunggu 2 - 3 minit baru dapat tangkat satelait.


isk.... cikgu heri, sapa yg bertiga tu ?


Depa 3 org nak Kg Suizelen kat pahang kot!!!! Kat sana pun ada nama suizelen Ampun

hahahahaha.........sana tk kelesss laa...sana bnyk nyamok....nnt kena gegets....nnt merah2 kolit ai.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Wed Dec 09, 2009 9:27 pm

tatau, ai tak join nak pi suizelen ... tak mampu .. lain la depa ...depa kaya raya, leh la pi makan angin kat suizelen .. ai nak makan angin kat selayang ja

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Wed Dec 09, 2009 9:29 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
tOksiak wrote:
rona wrote:sapa bang long, bang ngah ngan bang chik tu ?
hg bang Long (bang chaq),bang nGAh (khairi),aku bang Chik....hik hik hik hik.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh
Pandai, patut aku bang chik, hang bang ngah.
tk mo tk mo...aku nk jadik bang chik.... Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming

( hang ) tu sapa wahai incik sidia ? Day Dreaming

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Thu Dec 10, 2009 12:52 am

rona wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:
tOksiak wrote:
rona wrote:sapa bang long, bang ngah ngan bang chik tu ?
hg bang Long (bang chaq),bang nGAh (khairi),aku bang Chik....hik hik hik hik.... Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh
Pandai, patut aku bang chik, hang bang ngah.
tk mo tk mo...aku nk jadik bang chik.... Day Dreaming Day Dreaming Day Dreaming

( hang ) tu sapa wahai incik sidia ? Day Dreaming
aku laaaa........hail amet... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Dec 10, 2009 9:16 am

adoi... memilih nak jadi bang chik la plakkkk... ni adik bang chik.. buleh dak tukaq gambaq avatar tuh.... rasa geli geleman aarrr!!!! drooling hahahahahahaha!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by caca@bijak on Thu Dec 10, 2009 12:34 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:adoi... memilih nak jadi bang chik la plakkkk... ni adik bang chik.. buleh dak tukaq gambaq avatar tuh.... rasa geli geleman aarrr!!!! drooling hahahahahahaha!!


memang pun geli geleman naik muntah....cam pelaqqqqqq.... drooling Twisted Evil Twisted Evil

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Sponsored content Today at 7:28 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum