FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Forum sunyi

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Forum sunyi

Post by munie on Thu Dec 10, 2009 5:14 pm

biaq pi lah kat di ...tu gambaq "bang chik" masa remaja ... la ni muka dia dah berubah..... cheesy

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Dec 11, 2009 8:42 am

caca@bijak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:adoi... memilih nak jadi bang chik la plakkkk... ni adik bang chik.. buleh dak tukaq gambaq avatar tuh.... rasa geli geleman aarrr!!!! drooling hahahahahahaha!!


memang pun geli geleman naik muntah....cam pelaqqqqqq.... drooling Twisted Evil Twisted Evil

kak ayaaaa!! rindunya aku kat hangggg.. lama sungguh tak masuk!!! meh.. kita muntah sama2!!! hahhahahahahh!! cheesy cheesy cheesy

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Sat Dec 12, 2009 6:38 am

caca@bijak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:adoi... memilih nak jadi bang chik la plakkkk... ni adik bang chik.. buleh dak tukaq gambaq avatar tuh.... rasa geli geleman aarrr!!!! drooling hahahahahahaha!!


memang pun geli geleman naik muntah....cam pelaqqqqqq.... drooling Twisted Evil Twisted Evil

alaaaa.....u ni tkkan tk kenai ai.....jom ai hantarkan u balik.....(suara hampa bayangkan hail amet yg cakap..lemak ja)..... Smile Smile cheesy cheesy Very Happy Very Happy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Sun Dec 13, 2009 12:45 am

Berbalik pada forum sunyi, aku pun tak tau la dgn kawan2 ni, masuk la forum ni dan post la mana2 tajuk pun, redah ja, tok sah dok kira sesuai ataupun dak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 6:08 am

ehhehehe...betui betui betui.....redah ja....bukan larat nk marah2 pun.....kita sekampung belaka......asai mai dari lubuk yg sama.....kot kalau tk kena......kita move p bahagian yg sesuai....dlm ni ada abang2 n kaka mod......mai jaaaa.....takdak beza dgn pesbuk pun....kalau nk bagi sama pun buleh jugak tapi kena bayaq la porum nih.....tapi takkan nk bayq kot....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Sun Dec 13, 2009 7:40 am

Baguih Dok Ada

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Rosnah on Sun Dec 13, 2009 8:50 am

Khairi wrote:Berbalik pada forum sunyi, aku pun tak tau la dgn kawan2 ni, masuk la forum ni dan post la mana2 tajuk pun, redah ja, tok sah dok kira sesuai ataupun dak.

bersyukurlah kita banyak masa free ,anytime boleh masuk .itu saja lah yg boleh dikata.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by ajaiTM on Sun Dec 13, 2009 9:18 am

salam semua.... slmat bertemu... sorry geng aku lama dah tak layan forum ni...sejak2 masuk kelaih mengaji ni aku tak dan... kelaih aku dr pagi sampai mlm...tak dan nak berforum.... 7 hari seminggu.. sepanjang cuti sampai 24hb Dec

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 12:30 pm

tkpa tkpa....tugas perlu diutamakan....mcm aku tugas aku dh memang dok depan forum mcm nih...ok ja....yg lain2 tu tugas mcm lain.....tkpa...abang hail amet ada......nnt abng nyanyi sorang2....hik hikh ik...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Sun Dec 13, 2009 1:16 pm

SidiA wrote:
caca@bijak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:adoi... memilih nak jadi bang chik la plakkkk... ni adik bang chik.. buleh dak tukaq gambaq avatar tuh.... rasa geli geleman aarrr!!!! drooling hahahahahahaha!!


memang pun geli geleman naik muntah....cam pelaqqqqqq.... drooling Twisted Evil Twisted Evil

alaaaa.....u ni tkkan tk kenai ai.....jom ai hantarkan u balik.....(suara hampa bayangkan hail amet yg cakap..lemak ja)..... Smile Smile cheesy cheesy Very Happy Very Happy

hahahaha .. saya pun nak join gak la .. join nak muntah sama .. meluat tgk avatar tu .... hahahahaha

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Sun Dec 13, 2009 1:20 pm

SidiA wrote:ehhehehe...betui betui betui.....redah ja....bukan larat nk marah2 pun.....kita sekampung belaka......asai mai dari lubuk yg sama.....kot kalau tk kena......kita move p bahagian yg sesuai....dlm ni ada abang2 n kaka mod......mai jaaaa.....takdak beza dgn pesbuk pun....kalau nk bagi sama pun buleh jugak tapi kena bayaq la porum nih.....tapi takkan nk bayq kot....

heheheeh .. agaknya depa segan kot, aku dok ada dlm nie, org yg takdak kena mengena dlm forum nie ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 2:03 pm

rona wrote:
SidiA wrote:ehhehehe...betui betui betui.....redah ja....bukan larat nk marah2 pun.....kita sekampung belaka......asai mai dari lubuk yg sama.....kot kalau tk kena......kita move p bahagian yg sesuai....dlm ni ada abang2 n kaka mod......mai jaaaa.....takdak beza dgn pesbuk pun....kalau nk bagi sama pun buleh jugak tapi kena bayaq la porum nih.....tapi takkan nk bayq kot....

heheheeh .. agaknya depa segan kot, aku dok ada dlm nie, org yg takdak kena mengena dlm forum nie ...
tkpa tkpa...depa sikit pun tk segan dgn hang....janji hg kuat makan.... cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Mon Dec 14, 2009 6:54 am

Jangan bagi forum sunyi

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Dec 14, 2009 8:04 am

hermmmmm.... camana nak kata tak sunyi nya.. dah laa.. nak tengok masuk ramai2 dah susah... chat room pun not working enough laaa... pak moq... hang kena check balik jugak laaa chat room tuh...cari yang canggih lagi... nih.. aku yang menaip cepat nih.. post ja dua tiga line laju sikit.. dahhhh.. tak keluaq... cari something yang attractive sikit arrr... yang orang tengok bernafsu nak masuk chat.. drooling hehehehe...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Mon Dec 14, 2009 10:06 am

saya ada cadangan, kalau nak chat, apa kata kalau buat forum chat melalui YM .. maksud nya, sesapa yg masuk awai pagi, on YM, tgk sapa yg ada dlm ym, terus buat conferen, kat sana leh chat puas puas ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by hisham on Mon Dec 14, 2009 1:43 pm

sat ja kut sunyi, aku hari hari duk check forum ni, tunggu jugak kut kut ada kawan sebaya masuk, haram sekoq pun tak dak, nak kata tak reti pakai komputer, tak kan kut

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by MetSanglang on Mon Dec 14, 2009 4:52 pm

kalau tak mau bagi sunyi,mola2 log in saja kaluaq lagu 60-an ka, 70-an ka,80-an ka ,hail amet ka,uji rasit ka,pah ani ka,mat jaih ka,r zemi ka,rock kapak ka ,baghu tak sunyi tak gitu,ni yang dok dengaq tik tik tik tik(taip kat keyboard)gagah pelan sikit dr mesin taip............. Very Happy Very Happy atwitsend

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Mon Dec 14, 2009 9:55 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hermmmmm.... camana nak kata tak sunyi nya.. dah laa.. nak tengok masuk ramai2 dah susah... chat room pun not working enough laaa... pak moq... hang kena check balik jugak laaa chat room tuh...cari yang canggih lagi... nih.. aku yang menaip cepat nih.. post ja dua tiga line laju sikit.. dahhhh.. tak keluaq... cari something yang attractive sikit arrr... yang orang tengok bernafsu nak masuk chat.. drooling hehehehe...
yup....aku memang dok cari2 jugak....tapi hat aku dok try...memang mengecewakan.......kalau hampa tengok kadang2 nick toksiak atau admin dok keluaq tu...tambah2 mlm plak...itu ada la aku dok buat tu.....aku sendiri pun tak pueh hati gak...type2 lambat keluaq.....sabbaq sat naaa...



rona~~kalau YM....dh lain dh jadik nya....bukan chat kat forum lagik dah.....apa2 pun aku akan cuba yg Ok lagik....aku dok godek2 kt forum orang lain dok cari akai....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Tue Dec 15, 2009 11:31 am

hisham wrote:sat ja kut sunyi, aku hari hari duk check forum ni, tunggu jugak kut kut ada kawan sebaya masuk, haram sekoq pun tak dak, nak kata tak reti pakai komputer, tak kan kut

takkan nak tunggu kawan kawan sebaya ja nak sembang kot ... kawan kawan yg tak sebaya, tak kenai, tak mo sembang ka ? takmo menambah kawan kawan ka ? Day Dreaming

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Tue Dec 15, 2009 2:30 pm

Betul, betul, betul, rona bas ni pun kawan jugak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Tue Dec 15, 2009 7:00 pm

i followwwwwwww...melaporkan putrajaya ujan lebat di sebelah petang,,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Tue Dec 15, 2009 8:38 pm

betuii .. jgn kata putrajaya, kat selayang pun ujan lebat ... tapi lebat pi la kan, bas kita ada bumbung, tak risau kot tireh .. len la kalau bas rimau tua tu ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Wed Dec 16, 2009 6:37 am

cakap xtgk meka aiihh,,takat body pioner cap ayam tu,,,mmg sesuai la utk baih pelbagai guna,,,pi out klia blk dia mot pasiaq tang dengkil pulak pi juai di selayang,,,jenoh la ringgit depa...

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by munie on Wed Dec 16, 2009 9:55 am

hisham wrote:sat ja kut sunyi, aku hari hari duk check forum ni, tunggu jugak kut kut ada kawan sebaya masuk, haram sekoq pun tak dak, nak kata tak reti pakai komputer, tak kan kut

salam....nak tanya sket...bila abis form 6...nak recall kot2 bleh ingat....

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Wed Dec 16, 2009 1:36 pm

shaifulanuar wrote:cakap xtgk meka aiihh,,takat body pioner cap ayam tu,,,mmg sesuai la utk baih pelbagai guna,,,pi out klia blk dia mot pasiaq tang dengkil pulak pi juai di selayang,,,jenoh la ringgit depa...

huh ... nak habaq bg la kan ... aku ni jarang dok lalu kot dengkil tu ... bas gomen hat nak pupus ja dok lalu kot dengkil, maklum la kan, kot kot lalu sana runtuh lak bumbung, baih rimau tua tu leh la dok angkut pasir bawa pi juai, sbb tempat barang depa luas, bas kami tempat barang haluih ja. body pioner la baguih ... tgk dlm kamus, apa maksud pionner ... bukan cam bas rimau tua tu ... bodi dah nak pupus ... hahahaha ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Sponsored content Today at 3:07 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum