FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Forum Kesunyian : Why

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Forum Kesunyian : Why

Post by Khairi on Wed Feb 17, 2010 12:11 pm

Sejak kebelakangan ini, forum kita semakin sunyi sepi. Entah apa yang berlaku kat kawan-kawan kita di luar sana. Sekali-sekala, jengok-jengok la forum ni. Hampa semua ni Baguih Dok Ada . Tak kisah la kalau hampa semua Salah Parking pun, asai mai jengok sudah la.
Kadang-kadang tu, walaupun kebanyakan tajuk dah dikira Tupik sudah larik , kami tak kisah pun, janji kita boleh suka-suka Smile Smile Smile , gelak-guling macam ni Very Happy Very Happy Very Happy .
Aku pun dok pikiaq thinking thinking thinking gak nak buat lagu mana bagi syok, nak jamu makan dlm ni, sat lagi depa kata Merapu . Buat semua, hampa janganlah dok Cemuih kat forum ni, kita sama-sama usaha jangan bagi forum ni berkubur. Walaupun hanya tinggai aku dengan Pak Moq, kami tetap akan pertahankan forum ini.

Sekian, terima kasih.
applause applause applause

SMKAH Baguih Dok Ada

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by shaifulanuar on Wed Feb 17, 2010 2:19 pm

NI AI PUN SETIA PD SMKAH,,,,PASAI CIKGU DIA COMEI DAN HENSOM BLAKA

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by hisham on Wed Feb 17, 2010 4:01 pm

aku selalu jenguk forum ni, tapi x tau nak tulih apa, tapi tetap setia

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by SidiA on Wed Feb 17, 2010 8:26 pm

HAhahhaha...terharu jugak aku......mcm2 aku plan nk ubah design laa..apa laa...tapi server opis aku slow la nih......malas nk edit itu ini.....nk buat pakai laptop aku tk pueh pasai laptop 14" ja...pc kat opis 20" kembaq 3 skrin plak tu....senang nk edit.....aku bukan reti kalau pegang laptop......pakat2 bg ada ramai2...pakat buh idea.....

salah satu masalah bnyk forum2 sunyi sbb adanya Facebook....ramai yg ngadu mcm tu.....antara rakan2 aku yg ada buat forum2 ni...depa pakat ngadu benda yg sama....forum sunyi....kalau ikut facebook mcm lain...forum ni fungsi dia berbeza......tapi apa bleh buat.....usaha la pelan2.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by Khairi on Wed Feb 17, 2010 8:37 pm

facebook is facebook, forum is forum, buka dua2 la dlm satu masa, tak dak hal nyer ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by SidiA on Wed Feb 17, 2010 10:11 pm

Khairi wrote:facebook is facebook, forum is forum, buka dua2 la dlm satu masa, tak dak hal nyer ...
betui betui betui...aku atoq penuh depan skrin....sampai berat habih intenet...la tk buat lagu tu dah....satgi naik penin aku nk reply ht mana dulu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by mailsnsb_2 on Wed Feb 17, 2010 10:24 pm

senyap dah noooo.terasa kesunyianya...mcm abg sham kata,bukan x masuk..tp x tulis apa2...sekadar membaca sekali sekala...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by Khairi on Thu Feb 18, 2010 6:28 am

mailsnsb_2 wrote:senyap dah noooo.terasa kesunyianya...mcm abg sham kata,bukan x masuk..tp x tulis apa2...sekadar membaca sekali sekala...
kalau dah masuk tu, hentam ja tajuk mana2 pun, kalau dak, tak bermakna la ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by shaifulanuar on Thu Feb 18, 2010 6:45 am

tatau pa nak tulih,,boh ja incik admin tu.....smkah 1 dunia ni,,,pesbuk baguih jugak,,tp porum ni lg best memori oooo....ai masuk porum mbte tgk mcm2 ada,,,tp budak2 tu mcm xbpa paham bahasa,,,,cara melawak org utara n selatan xsama,,,,so ada la yg mudah terasa,tu blom met yg join...apapun...minta pak mok dan incik rona tgk2 kan bebudak tu ye....nasihat mn yg patot.....

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by Khairi on Thu Feb 18, 2010 6:50 am

shaifulanuar wrote:tatau pa nak tulih,,boh ja incik admin tu.....smkah 1 dunia ni,,,pesbuk baguih jugak,,tp porum ni lg best memori oooo....ai masuk porum mbte tgk mcm2 ada,,,tp budak2 tu mcm xbpa paham bahasa,,,,cara melawak org utara n selatan xsama,,,,so ada la yg mudah terasa,tu blom met yg join...apapun...minta pak mok dan incik rona tgk2 kan bebudak tu ye....nasihat mn yg patot.....

sian encik admin tu, dalam pesbuk dia kena, tak kan dalam ni pun nak bantai dia, tapi, tak salah kan ... Very Happy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by shaifulanuar on Thu Feb 18, 2010 7:01 am

tu tanda org sayang.....

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by hisham on Thu Feb 18, 2010 12:42 pm

forum ni lain pada f/book, penuh nostalgia, lebih pada cerita kita dan sek kita, maintain lah forum ni, saya akan follow selagi dia ada, VIVA FORUM

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by SidiA on Thu Feb 18, 2010 10:36 pm

forum tetap ada selagi sy ada......lepas ni bagi cikgu khairi pulak jadi admin.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by shaifulanuar on Fri Feb 19, 2010 6:33 am

yayyayaaya...incik admin balik tidok dulu na ai ganti pulak

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by munie on Fri Feb 19, 2010 7:47 am

SidiA wrote:forum tetap ada selagi sy ada......lepas ni bagi cikgu khairi pulak jadi admin.....

Sidi ...buat la promo forum ni kat fesbuk tu...buat ari2 bg org nampak...lani depa x berapa nak nampak lagi...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by munie on Fri Feb 19, 2010 7:50 am

hisham wrote:forum ni lain pada f/book, penuh nostalgia, lebih pada cerita kita dan sek kita, maintain lah forum ni, saya akan follow selagi dia ada, VIVA FORUM


Saya setuju....forum ni lain pada yg lain...eklusif!

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by munie on Fri Feb 19, 2010 7:52 am

kami pun sama selalu jenguk tapi kadang2 x tulih apa2..

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by SidiA on Fri Feb 19, 2010 8:19 pm

tulih ja kak munie...bg update.....nnt org cek kt google forum ni naik.....

tak ingat dh bulan berapa thn lepas....dlm 1 minggu tu dekat 1500 orang lebih melawat forum ni......syiOK gila tengOK ranking naik....la ni dh selow tahap gaban dah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by nz on Fri Feb 19, 2010 9:38 pm

kadang2 lalu ja......sambil2

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by SidiA on Fri Feb 19, 2010 10:36 pm

jgn lalu2 ja...buh la sekupang dua....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by Khairi on Sat Feb 20, 2010 12:20 am

Lalu, jeling dan boh sama, ok, ada faham.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by ajaiTM on Sat Feb 20, 2010 8:42 am

faham2 ni...aku dah lama dah tak jengok forum.. jd lagu mana dah pun tak tau... tp aku tetap sokong dgn forum ni...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by shaifulanuar on Mon Feb 22, 2010 7:57 am

xtatau boh apa,,boh pak mok tu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by SidiA on Tue Feb 23, 2010 6:41 am

aik.....buk Pak MOq......???!!!...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by Khairi on Tue Feb 23, 2010 10:10 am

SidiA wrote:aik.....buk Pak MOq......???!!!...
Ishhh, sian la kat tuan admin ni, kat semua tempat dia kena boh ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum Kesunyian : Why

Post by Sponsored content Today at 5:13 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum