FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Forum sunyi

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Thu Nov 26, 2009 7:49 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:ya laaaa.. aku dok ghiyoh soghang2... err... shidi... chat room tu still tak memberangsangkan laaaa.. still tak dak umph! lagi... kaaaaa... pasai orang tak ramai... ehehheheh..
orang tk ramai pun satu laa.....lepas tu kadang2 nk jengoi chatroom tu selow laa....apa lagi aku nk buat ekk....game aku tk dapat lagik.....bg sket lagi masa kt aku nk pikiaq2....ehhehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 26, 2009 8:01 am

SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:ya laaaa.. aku dok ghiyoh soghang2... err... shidi... chat room tu still tak memberangsangkan laaaa.. still tak dak umph! lagi... kaaaaa... pasai orang tak ramai... ehehheheh..
orang tk ramai pun satu laa.....lepas tu kadang2 nk jengoi chatroom tu selow laa....apa lagi aku nk buat ekk....game aku tk dapat lagik.....bg sket lagi masa kt aku nk pikiaq2....ehhehe....

tu laaaa.. selow melow sangat... nak kena type nama lepaih tuhh... errr.. window dia punnn.. cammm.. errmmmm.. classic sikit!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Thu Nov 26, 2009 8:37 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:ya laaaa.. aku dok ghiyoh soghang2... err... shidi... chat room tu still tak memberangsangkan laaaa.. still tak dak umph! lagi... kaaaaa... pasai orang tak ramai... ehehheheh..
orang tk ramai pun satu laa.....lepas tu kadang2 nk jengoi chatroom tu selow laa....apa lagi aku nk buat ekk....game aku tk dapat lagik.....bg sket lagi masa kt aku nk pikiaq2....ehhehe....

tu laaaa.. selow melow sangat... nak kena type nama lepaih tuhh... errr.. window dia punnn.. cammm.. errmmmm.. classic sikit!!
hahahha......memang classic pun...yg buleh tukaq hanyalah kaler jerk...cam hampeh aaa...nnt aku cari2 lagi laa...payah nk dapat hat best la...kalau buleh curi mcm alamak.com tu lagi best kan...ehhehehe...payah nk dapat mcm tu ehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Fri Dec 04, 2009 5:07 pm

FORUM KITA kembali sunyi.......semua pakat p bercuti kot.....


game aku tk buleh bagi la...game jenih facebook/tagged atau apa2 je la.....payah nk apply masuk sini....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by mailsnsb_2 on Fri Dec 04, 2009 7:37 pm

ya la...termasuk aku yg dah 3,4 ari tak jengokkk.ari tu balik beraya kg...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Sat Dec 05, 2009 11:27 pm

saya pun bz gak ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 8:16 pm

rona wrote:saya pun bz gak ...
ai pun......tapi ai bz depan forum jugak....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Sun Dec 06, 2009 8:52 pm

Ada, aku dah kembali selepas bercuti 2 hari di KS

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 9:10 pm

Khairi wrote:Ada, aku dah kembali selepas bercuti 2 hari di KS
heheheh...kecoh la mamat ni...cuti 2 hari di KS pun kesoh ehheheheh.... Smile Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 9:24 pm

tOksiak wrote:
Khairi wrote:Ada, aku dah kembali selepas bercuti 2 hari di KS
heheheh...kecoh la mamat ni...cuti 2 hari di KS pun kesoh ehheheheh.... Smile Smile Smile

kesoh tu aper ? big mac ker ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 9:28 pm

rona wrote:
tOksiak wrote:
Khairi wrote:Ada, aku dah kembali selepas bercuti 2 hari di KS
heheheh...kecoh la mamat ni...cuti 2 hari di KS pun kesoh ehheheheh.... Smile Smile Smile

kesoh tu aper ? big mac ker ?
bukan big mac laa....beger king welkam

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Sun Dec 06, 2009 9:32 pm

Makan, makan, makan ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 9:33 pm

heheheheh.......

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 9:34 pm

ooooooooooooooooooooooooooo ... beger king

( hang nak tau heri, dia tau beger king ja, big mac dia tatau, sbb dia tatau mek d tu kat belah mana dlm klcc tu )

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 9:42 pm

rona wrote:ooooooooooooooooooooooooooo ... beger king

( hang nak tau heri, dia tau beger king ja, big mac dia tatau, sbb dia tatau mek d tu kat belah mana dlm klcc tu )
cam sioootttt.... waiting

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 9:46 pm

tOksiak wrote:
rona wrote:ooooooooooooooooooooooooooo ... beger king

( hang nak tau heri, dia tau beger king ja, big mac dia tatau, sbb dia tatau mek d tu kat belah mana dlm klcc tu )
cam sioootttt.... waiting

memang betui pa ... tempat makan yg byk dlm klcc tu pun hang tatau ...ada 2 foodcourt yg besaq ... hat jenis makan dlm belanga, makan dlm talam ... tu lum masuk restoran madam kwang la .. little penang la ... sagar restoran dan bermacam macam lagi .... ada dia tau ? dia tatau punya la

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 10:08 pm

rona wrote:
tOksiak wrote:
rona wrote:ooooooooooooooooooooooooooo ... beger king

( hang nak tau heri, dia tau beger king ja, big mac dia tatau, sbb dia tatau mek d tu kat belah mana dlm klcc tu )
cam sioootttt.... waiting

memang betui pa ... tempat makan yg byk dlm klcc tu pun hang tatau ...ada 2 foodcourt yg besaq ... hat jenis makan dlm belanga, makan dlm talam ... tu lum masuk restoran madam kwang la .. little penang la ... sagar restoran dan bermacam macam lagi .... ada dia tau ? dia tatau punya la
hang leeeejeeeyyyyyy....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 10:15 pm

betui la tu .. dia bukan tau selok belok dlm klcc tu ....

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 10:17 pm

rona wrote:betui la tu .. dia bukan tau selok belok dlm klcc tu ....
dem yu...jgn la bocoq rohsia....tk beli pulut kunin baru tauuu...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Sun Dec 06, 2009 10:20 pm

tOksiak wrote:
rona wrote:betui la tu .. dia bukan tau selok belok dlm klcc tu ....
dem yu...jgn la bocoq rohsia....tk beli pulut kunin baru tauuu...

adoiii ... kes nak beli pulut kunin lagi bes .. siap kena buat blue print ... pelan lantai bg kat dia .. tu pun 3 4 kali dok pusing pusing kat bawah klcc tu ... adoiii .... cheesy

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Sun Dec 06, 2009 11:43 pm

rona wrote:
tOksiak wrote:
rona wrote:betui la tu .. dia bukan tau selok belok dlm klcc tu ....
dem yu...jgn la bocoq rohsia....tk beli pulut kunin baru tauuu...

adoiii ... kes nak beli pulut kunin lagi bes .. siap kena buat blue print ... pelan lantai bg kat dia .. tu pun 3 4 kali dok pusing pusing kat bawah klcc tu ... adoiii .... cheesy
Malu Ngat Aiihhh Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Mon Dec 07, 2009 4:02 pm

cekap sungguh tuan kamin ni semua tempat dia taw

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 6:22 pm

shaifulanuar wrote:cekap sungguh tuan kamin ni semua tempat dia taw
dia pakai GPS......tapi bila nk p ampang.....GPS dia tk reti nk cari heheheh....teruih call Yang Dipertua kecik Ampang....... afro

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Mon Dec 07, 2009 6:53 pm

GPS tu bukan leh caya sgt, kalau hang memang tak pernah pi tempat tu, jenuh jugak nak cari

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by tOksiak on Mon Dec 07, 2009 8:52 pm

Khairi wrote:GPS tu bukan leh caya sgt, kalau hang memang tak pernah pi tempat tu, jenuh jugak nak cari
tapi aku first ikut GPS member (mcm walkie talkie tu) aku time p perjumpaan tabligh seluruh dunia di Sepang/Nilai hari tu.....ok je...tapi terus terang laa....aku tk berapa reti sgt tapi syok tengok.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Sponsored content Today at 3:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum