FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Forum sunyi

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Forum sunyi

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 10:58 am

Forum kita dh kembali sunyi...mcm mula2 dulu.....apa lagi aku nk buat nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by faiz on Thu Nov 19, 2009 11:11 am

ada...maybe depa kalut ckit ngan keja kut..tambah2 la ni dah hujung tahun @ syok layan game dlm fb...ckit ari lagi sure ramai..takut tak terlayan la plak kut...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 11:50 am

faiz wrote:ada...maybe depa kalut ckit ngan keja kut..tambah2 la ni dah hujung tahun @ syok layan game dlm fb...ckit ari lagi sure ramai..takut tak terlayan la plak kut...
hehehee.....sebenaqnya dlm forum kita ni pun ada game...cuma aku tk bubuh lagi laa....sbb aku belum amek tau sgt pasai tu....belum baca lagi apa jenih game dia.....itu yg tk buh tu .......nnt kot kalau buh...jadik berat plak forum nih....kena plak game tk syiOk....maleh la hehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by lemontree95 on Thu Nov 19, 2009 12:05 pm

mcm ni sunyi lagi....hang kena boh kugiran la kalau tak bagi sunyi....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by matyuih on Thu Nov 19, 2009 12:47 pm

ada mafia war tak...

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 1:06 pm

lemontree95 wrote:mcm ni sunyi lagi....hang kena boh kugiran la kalau tak bagi sunyi....

Bun, hang tukang nyanyi, camna.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 1:09 pm

matyuih wrote:ada mafia war tak...
nnt aku try cari kot2 ada hehehe...tapi rasa mcm tkdak...tunggu aku keja mlm....aku akan godek2 ehhehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by lemontree95 on Thu Nov 19, 2009 1:31 pm

takdak masaalh langsung bab nyanyi ni.....lagu apa nak....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 1:35 pm

lemontree95 wrote:takdak masaalh langsung bab nyanyi ni.....lagu apa nak....

Apa-apa pun bleh ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by lemontree95 on Thu Nov 19, 2009 1:37 pm

sepohon kayu daunnya rimbun...lebat bunganya serta daunnya....walaupun hidup seribu tahun....kalau tak sembahyang apa gunanya......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Thu Nov 19, 2009 2:47 pm

SidiA wrote:
matyuih wrote:ada mafia war tak...
nnt aku try cari kot2 ada hehehe...tapi rasa mcm tkdak...tunggu aku keja mlm....aku akan godek2 ehhehe....

abg sidia ... nak tanya .. hang nak carik waktu reja malam ka ? nak carik kat dlm mana ? kat dalam sleeping beg ka ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Thu Nov 19, 2009 2:49 pm

lemontree95 wrote:sepohon kayu daunnya rimbun...lebat bunganya serta daunnya....walaupun hidup seribu tahun....kalau tak sembahyang apa gunanya......

aiks pokok lemon, takkan serangkap jer ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 4:12 pm

hermm.. aku masuk dua tiga kali jugak sehari.. tapi hat mana dok ada punnnn.. sengap jaaa.. aku reply pun pakat sengap jaa.. aku pun sengap jugak laaaa.. sengap and keluaq teghuih!!! Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by mat syah_sanglang on Thu Nov 19, 2009 4:35 pm

bukan sunyi tapi pakat2 sibuk ty

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 4:37 pm

rona wrote:
lemontree95 wrote:sepohon kayu daunnya rimbun...lebat bunganya serta daunnya....walaupun hidup seribu tahun....kalau tak sembahyang apa gunanya......

aiks pokok lemon, takkan serangkap jer ?

Hat tu ja dia tau, tapi lagu tu menginsafkan kita semua, ayuh lakukannya.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 4:38 pm

Day Dreaming ya lah.. dah nama pun kat office kannnn.. aku pun time boss tak dak laaa baru nak ligat..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by mailsnsb_2 on Thu Nov 19, 2009 10:30 pm

sunyi tu tak berapa sunyi..tapi cuma tak berapa ramai yg aktiff.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 11:35 pm

mailsnsb_2 wrote:sunyi tu tak berapa sunyi..tapi cuma tak berapa ramai yg aktiff.

Pak Moq ni kalut, org dok sebok nak tutup sekolah, tu yang tak online, lepas ni tiap-tiap hari dok kelebek forum pasai cuti.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by MetSanglang on Fri Nov 20, 2009 7:58 am

nampak sunyi aaaa............ni bang admin,kalau hang dok ghosek2 ada ruang cating pree,tibai la dlm ni.......leh cating best ckit,pasai pa takat2 aku dok tengok,yang mana dok kat opis tu ,time2 koi 5 keataih ghamai yang on line,time ni tengah galak oo kita punya porum.mana tau dah dpt cating ni kughang ckit kita punya page bagi satu2 topik,ye tak!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Nov 20, 2009 9:54 am

MetSanglang wrote:nampak sunyi aaaa............ni bang admin,kalau hang dok ghosek2 ada ruang cating pree,tibai la dlm ni.......leh cating best ckit,pasai pa takat2 aku dok tengok,yang mana dok kat opis tu ,time2 koi 5 keataih ghamai yang on line,time ni tengah galak oo kita punya porum.mana tau dah dpt cating ni kughang ckit kita punya page bagi satu2 topik,ye tak!

ya btolll!! bab ni aku setuju sikit laa dgn hang met... bab lain aku kena pikiaq dulu... hehehehe.. Hai kalau ada ruang chat.. mesti gamat punya... nak plak kumpul ramai2.. ni.. tengok ada 5-6 orang at one time... tapi nak berckap tak bleh.. dok lawan reply forum jaaa...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Fri Nov 20, 2009 1:12 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
MetSanglang wrote:nampak sunyi aaaa............ni bang admin,kalau hang dok ghosek2 ada ruang cating pree,tibai la dlm ni.......leh cating best ckit,pasai pa takat2 aku dok tengok,yang mana dok kat opis tu ,time2 koi 5 keataih ghamai yang on line,time ni tengah galak oo kita punya porum.mana tau dah dpt cating ni kughang ckit kita punya page bagi satu2 topik,ye tak!

ya btolll!! bab ni aku setuju sikit laa dgn hang met... bab lain aku kena pikiaq dulu... hehehehe.. Hai kalau ada ruang chat.. mesti gamat punya... nak plak kumpul ramai2.. ni.. tengok ada 5-6 orang at one time... tapi nak berckap tak bleh.. dok lawan reply forum jaaa...

Gamat, cari kat Langkawi, hehehe. Betoi gak, chating baru syok.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Nov 20, 2009 1:28 pm

Khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
MetSanglang wrote:nampak sunyi aaaa............ni bang admin,kalau hang dok ghosek2 ada ruang cating pree,tibai la dlm ni.......leh cating best ckit,pasai pa takat2 aku dok tengok,yang mana dok kat opis tu ,time2 koi 5 keataih ghamai yang on line,time ni tengah galak oo kita punya porum.mana tau dah dpt cating ni kughang ckit kita punya page bagi satu2 topik,ye tak!

ya btolll!! bab ni aku setuju sikit laa dgn hang met... bab lain aku kena pikiaq dulu... hehehehe.. Hai kalau ada ruang chat.. mesti gamat punya... nak plak kumpul ramai2.. ni.. tengok ada 5-6 orang at one time... tapi nak berckap tak bleh.. dok lawan reply forum jaaa...

Gamat, cari kat Langkawi, hehehe. Betoi gak, chating baru syok.

sat gi tak jadi kerja laaaaa... applause tambah2 time cuti skolah... mesti ramai cikgu2 melepak..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Fri Nov 20, 2009 1:51 pm

Betul, betul, betul ... ni pun balik jumaat layan forum dan facebook.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 2:25 pm

hahahaha..........chat room aku dh buh tapi tk best laaa.....dia punya niknem masalah....lepas tulih kena buh lagi nama.....aku pun pelik.....


aku akan cuba lagi yg terbaik.....aku cari game dgn chat......bagi masa sket kt aku.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 2:42 pm

aku setuju la ngan pendapat hampa semua...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Sponsored content Today at 11:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum