FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Forum sunyi

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Wed Dec 16, 2009 9:35 pm

munie wrote:
hisham wrote:sat ja kut sunyi, aku hari hari duk check forum ni, tunggu jugak kut kut ada kawan sebaya masuk, haram sekoq pun tak dak, nak kata tak reti pakai komputer, tak kan kut

salam....nak tanya sket...bila abis form 6...nak recall kot2 bleh ingat....
kak munie...kalau tk silap abg hisham ni keluaq sekolah tu sekitar awai 90an rasanya......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by munie on Wed Feb 17, 2010 1:33 pm

ari ni chek masuk forum...dapat rasa forum ni sepi...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Wed Feb 17, 2010 2:16 pm

LAMA KAK XMASUK TU YG SUNYI..ADA PI KEDAI DIN JOGETKA

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by hisham on Wed Feb 17, 2010 4:22 pm

saya keluar sekolah SMKAH tahun 1986, form 6 sat saja, masuk Poly, zaman sekolah tu x berapa elok la, x macam la ni, asrama pun bukak tahun 1985, yang bestnya kantin, masih dikuasai oleh Pak Cha,.. hidup Pak Cha

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Wed Feb 17, 2010 8:20 pm

hhahhaa.....pak cha forevaaaa....

Not~~tkdan nk p kedai joget la...

kak munie~tu laa...depa pakat duk dlm pesbuk jaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Thu Feb 18, 2010 6:31 am

hisham wrote:saya keluar sekolah SMKAH tahun 1986, form 6 sat saja, masuk Poly, zaman sekolah tu x berapa elok la, x macam la ni, asrama pun bukak tahun 1985, yang bestnya kantin, masih dikuasai oleh Pak Cha,.. hidup Pak Cha

kategori jutawan dah Pak Cha tu, seantero Kubang Pasu dah dikuasai Pak Cha and Son ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Thu Feb 18, 2010 6:34 am

jutawan ex5 tu..

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Khairi on Thu Feb 18, 2010 6:57 am

shaifulanuar wrote:jutawan ex5 tu..

tu yang ruginya sbb dia tak leh bawa keta, dok beli kat anak menantu ja, baru ni beli STORM lak, KCM9980 ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Thu Feb 18, 2010 7:08 am

tanya dia kot nk pakai dreba

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by hisham on Thu Feb 18, 2010 12:32 pm

aku start darjah satu kat Sek Keb Ayer Hitam tahun 1975, dah kenai Pak Cha, dia mula kat kantin sek tu, sampai la bertahan, hebat sungguh, Cikgu Heri, hang tanya la dia, apa petua dia pakai, mana tau, mungkin sesuai dgn forum ni, boleh bertahan lama kalau ikut petua dia

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Thu Feb 18, 2010 10:30 pm

hisham wrote:aku start darjah satu kat Sek Keb Ayer Hitam tahun 1975, dah kenai Pak Cha, dia mula kat kantin sek tu, sampai la bertahan, hebat sungguh, Cikgu Heri, hang tanya la dia, apa petua dia pakai, mana tau, mungkin sesuai dgn forum ni, boleh bertahan lama kalau ikut petua dia
hahahahaha...betui jugak tu...

1975 darjah satu.....pergGghh...kami baru umoq 2 thn....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by munie on Fri Feb 19, 2010 8:27 am

hisham wrote:saya keluar sekolah SMKAH tahun 1986, form 6 sat saja, masuk Poly, zaman sekolah tu x berapa elok la, x macam la ni, asrama pun bukak tahun 1985, yang bestnya kantin, masih dikuasai oleh Pak Cha,.. hidup Pak Cha


tahunn 86..saya baru ting 1...tu yg x berapa nak kenai...tapi pak cha semua org kenai...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by munie on Fri Feb 19, 2010 8:33 am

SidiA wrote:hhahhaa.....pak cha forevaaaa....

Not~~tkdan nk p kedai joget la...

kak munie~tu laa...depa pakat duk dlm pesbuk jaaa...

Sidi..kak muni sentiasa dok ingat kat hampa...pesbuk tu lain...forum ni special! cum sekali

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Fri Feb 19, 2010 8:16 pm

masuk kak munie...masuk.....jgn duk lupa...kita semua sama tempat....sama negeri...yg penting sekali sama sekolah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by ajaiTM on Sat Feb 20, 2010 9:27 am

munie wrote:
SidiA wrote:hhahhaa.....pak cha forevaaaa....

Not~~tkdan nk p kedai joget la...

kak munie~tu laa...depa pakat duk dlm pesbuk jaaa...

Sidi..kak muni sentiasa dok ingat kat hampa...pesbuk tu lain...forum ni special! cum sekali

ni aku dah masuk dah.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Mon Feb 22, 2010 7:53 am

mana pi en bun,,ensamsul lama xdak,,,,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Tue Feb 23, 2010 6:06 am

hehehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Tue Feb 23, 2010 2:03 pm

hehehehehe gak la ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Tue Feb 23, 2010 2:09 pm

hehehehehhe...gak.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Tue Feb 23, 2010 5:26 pm

awat hehehe putuih ka

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Tue Feb 23, 2010 6:34 pm

dak aih .. tak putuih lagi ... cuma dok waya ja

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Wed Feb 24, 2010 6:52 am

sila ooooooo sila

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by SidiA on Wed Feb 24, 2010 2:13 pm

silaaaaaaaaa......jemput mai kaiiiihhh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by shaifulanuar on Wed Feb 24, 2010 3:07 pm

baru semangat nk gheja,,,,,lusa cuti pulak,,,,hmmmmm xdan la nk merasa gheja,,,,essshhh cutiii oooo

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by rona on Wed Feb 24, 2010 4:57 pm

takmo kawan ngan toksiak, sidi ... dah merajuk nie ... td sms dia suruh turun bawah kat klcc nie, nak ajak dia minum, tapi dia tak respone .. dah lepass sejambaru dia jawab ... huh ... ai merajuk nie ...

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Forum sunyi

Post by Sponsored content Today at 1:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum