FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 4:47 pm

shaifulanuar wrote:ninnndia kwn2 gaban ni kira bkn takat suami misali ji tp suami yg paling bini2 kasih la katakan

hehehehe .. takkan baru nak tau ?

tapi takpa, kami semua ada bini utk di kasihi.... hehehehe ... org tu ? camner ek ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by mailsnsb_2 on Sat Nov 07, 2009 6:51 pm

pokok limau tak mau jawab kaaaaa.....

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 7:41 pm

sapa pulak pokok limau nie ?

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by shaifulanuar on Sun Nov 08, 2009 11:12 am

lemontree @ bun la hat tu pun xtaw...........kami bini adaaaaaaaaaaa bini angkat,,bini tiri,,,,

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 12:12 pm

ni dia lagi suami mitali,bukan ghumah aku ja aku kemaih,sampai rumah jiran pun pun aku kemaih,satu taman aku kemaihhhhhhh

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 12:20 pm

tu hang aku amik upah woi amet......akulah lemontree......nak kenai aku pakat pi la famili day kat bagan pinang......hehehehehee

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 2:49 pm

MetSanglang wrote:ni dia lagi suami mitali,bukan ghumah aku ja aku kemaih,sampai rumah jiran pun pun aku kemaih,satu taman aku kemaihhhhhhh
nmpak semcm gila mereyan pa dia nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 2:52 pm

lemontree95 wrote:tu hang aku amik upah woi amet......akulah lemontree......nak kenai aku pakat pi la famili day kat bagan pinang......hehehehehee

Very Happy Very Happy Very Happy

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 6:51 pm

MetSanglang wrote:ni dia lagi suami mitali,bukan ghumah aku ja aku kemaih,sampai rumah jiran pun pun aku kemaih,satu taman aku kemaihhhhhhh

betui ka ? kalau lagutu kan, mai kat bandar baru selayang nie, tlg mai kemaih apa yg patut kat sini ...

tapi jgn ajak abg 'J' tu ( alah yg pakai baju uniferom biru tu, yg dok kat shah alam tu ) mai sama .. sat ni susah geng geng rempit kat sini nak merempit ... hehehehehe

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 6:56 pm

hmmm ... arini kamis ... ada org reja setengah hari kat utara nu, esok jumaat, ada org cuti kat utara nuu ... tapi saya .. arini pi melaka, balik tadi, mak aiiii .. ujan punya la lebat kat hway, sampai ter setop sat 3 4 kali kat hway, kereta tak nampak jalan ... esok jumaat, pi melaka lagi ... huh .. bas persiaran leh tukaq jd bas ekspres nie .. shah alam melaka.

sabtu lak, ada org yg tak kerja di kl nie, tapi sabtu saya ke lumut lak ... ahad, hari minggu, hari utk berehat rehat bg warga kot, tapi saya ke lumut lagi .. hehehe .. leh tukaq jd ekspres, shah alam lumut.

tapi hari isnin .. jeng jeng .. saya ke penang .. hureyyyyy .... 5 ari kat sana .. leh makan makan ... pasemboq padang kota, nasi kandaq line clear, beriani muhamadiah.

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by Sponsored content Today at 5:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum