FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by faiz on Thu Nov 05, 2009 4:59 pm

untuk yg bekerja di Kedah...slmt bercuti..rasa mcm lama ja mghabiskan hari bekerja sepanjang minggu ni..esok cuti..nak rehat puas2..ada planning baik ka???

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by SidiA on Thu Nov 05, 2009 5:04 pm

syok syok......aku ada planning nk balik lusa ka-kampung hehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 5:08 pm

SidiA wrote:syok syok......aku ada planning nk balik lusa ka-kampung hehehe....

Nak balik kg ya, tak habaq kat YB pun.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by SidiA on Thu Nov 05, 2009 5:21 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:syok syok......aku ada planning nk balik lusa ka-kampung hehehe....

Nak balik kg ya, tak habaq kat YB pun.
ni nak habaq la nih hehehhe....balik sat jaa..ada urusan sket...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 5:34 pm

Kena buat laporan beb, YB baguih dok ada.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 8:29 pm

memang syok kalau cuti yg dah kompom, cam org kerja pejabat dan cikgu cikgi .. bg yg di utara, jumaat sabtu cuti, bg kat kl lak, sabtu ahd cuti, tapi bg sidi ... cuti dia sentiasa berubah rubah dlm sebulan. tapi bg aku lak,seorang pemandu bas persiaran yg hensem bergaya serta macho, kalau takder kerja, itu la time cuti aku. tapi kalau dapat rehat dlm cuti, cam arinie, lepak genting, 2 malam, dapat la rehat ... tu la nama nya rehat dlm kerja ... grop tak guna bas, dapat la dreba rehat

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 8:32 pm

rona wrote:memang syok kalau cuti yg dah kompom, cam org kerja pejabat dan cikgu cikgi .. bg yg di utara, jumaat sabtu cuti, bg kat kl lak, sabtu ahd cuti, tapi bg sidi ... cuti dia sentiasa berubah rubah dlm sebulan. tapi bg aku lak,seorang pemandu bas persiaran yg hensem bergaya serta macho, kalau takder kerja, itu la time cuti aku. tapi kalau dapat rehat dlm cuti, cam arinie, lepak genting, 2 malam, dapat la rehat ... tu la nama nya rehat dlm kerja ... grop tak guna bas, dapat la dreba rehat

Cayalah, janji boleh cuti, tak kira la hari apa pun.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Thu Nov 05, 2009 9:03 pm

tapi bukan selalu dapat cam nie .. jarang jarang sgt

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 9:05 pm

rona wrote:tapi bukan selalu dapat cam nie .. jarang jarang sgt

Kami plak, seluloi cuti. Jgn marah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by faiz on Thu Nov 05, 2009 10:15 pm

syoknya cuti...minggu ni panggil bibik indon mai cuci rmh..blhla tuan rmh rehat...cuti sklh nnt blhla bawa ank2 p bercuti...kat mana tempt yg best ha?

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by shaifulanuar on Fri Nov 06, 2009 6:52 am

xdak sapa suroh jd drebar haha xbuleh cuti wat muka tongyu pulak ni yg kita pun drebarr jgk sampai cemuih cuti

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Fri Nov 06, 2009 9:26 pm

shaifulanuar wrote:xdak sapa suroh jd drebar haha xbuleh cuti wat muka tongyu pulak ni yg kita pun drebarr jgk sampai cemuih cuti

mai kita tukaq suka sama suka nak ? Smile

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by SidiA on Fri Nov 06, 2009 9:28 pm

rona wrote:memang syok kalau cuti yg dah kompom, cam org kerja pejabat dan cikgu cikgi .. bg yg di utara, jumaat sabtu cuti, bg kat kl lak, sabtu ahd cuti, tapi bg sidi ... cuti dia sentiasa berubah rubah dlm sebulan. tapi bg aku lak,seorang pemandu bas persiaran yg hensem bergaya serta macho, kalau takder kerja, itu la time cuti aku. tapi kalau dapat rehat dlm cuti, cam arinie, lepak genting, 2 malam, dapat la rehat ... tu la nama nya rehat dlm kerja ... grop tak guna bas, dapat la dreba rehat
cuti tk sedunia dgn org......itu lah aku......kesian kt aku.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Fri Nov 06, 2009 9:32 pm

SidiA wrote:
rona wrote:memang syok kalau cuti yg dah kompom, cam org kerja pejabat dan cikgu cikgi .. bg yg di utara, jumaat sabtu cuti, bg kat kl lak, sabtu ahd cuti, tapi bg sidi ... cuti dia sentiasa berubah rubah dlm sebulan. tapi bg aku lak,seorang pemandu bas persiaran yg hensem bergaya serta macho, kalau takder kerja, itu la time cuti aku. tapi kalau dapat rehat dlm cuti, cam arinie, lepak genting, 2 malam, dapat la rehat ... tu la nama nya rehat dlm kerja ... grop tak guna bas, dapat la dreba rehat
cuti tk sedunia dgn org......itu lah aku......kesian kt aku.....

hehehe .. jgn lupa, kesian kat aku sama .... :face:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by SidiA on Fri Nov 06, 2009 9:39 pm

hehehehe...nk suh kesian kat dia pulaaaaakkkk...hg bleh cuti dlm keja....aku mana bleh...cuma bleh tidoq dlm keja jaaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by nz on Fri Nov 06, 2009 10:45 pm

Orang lelaki cuti syok la....kami orang pompuan kena kemas umah.. time ni la nak rehat sikit kat rumah..

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by SidiA on Fri Nov 06, 2009 10:56 pm

nz wrote:Orang lelaki cuti syok la....kami orang pompuan kena kemas umah.. time ni la nak rehat sikit kat rumah..


heheheh....itu laki hampa.....ninnnnndia laki orang nih......bukan setakat kemaih rumah...memasak pun buleh...malahan mencuci pun ok......baaaaeeekkkk...punya laki ehhehehe..... Smile Smile Smile Smile Smile joget sat....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Fri Nov 06, 2009 11:49 pm

SidiA wrote:
nz wrote:Orang lelaki cuti syok la....kami orang pompuan kena kemas umah.. time ni la nak rehat sikit kat rumah..


heheheh....itu laki hampa.....ninnnnndia laki orang nih......bukan setakat kemaih rumah...memasak pun buleh...malahan mencuci pun ok......baaaaeeekkkk...punya laki ehhehehe..... Smile Smile Smile Smile Smile joget sat....

heheheh .. sidi .. sama la ngan saya

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by SidiA on Sat Nov 07, 2009 12:06 am

rona wrote:
SidiA wrote:
nz wrote:Orang lelaki cuti syok la....kami orang pompuan kena kemas umah.. time ni la nak rehat sikit kat rumah..


heheheh....itu laki hampa.....ninnnnndia laki orang nih......bukan setakat kemaih rumah...memasak pun buleh...malahan mencuci pun ok......baaaaeeekkkk...punya laki ehhehehe..... Smile Smile Smile Smile Smile joget sat....

heheheh .. sidi .. sama la ngan saya
ha...ah lupa nk up nama hang sama.....kami dua sama laa...sapa lagi nk join kami nih.... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by Khairi on Sat Nov 07, 2009 12:08 am

SidiA wrote:
rona wrote:
SidiA wrote:
nz wrote:Orang lelaki cuti syok la....kami orang pompuan kena kemas umah.. time ni la nak rehat sikit kat rumah..


heheheh....itu laki hampa.....ninnnnndia laki orang nih......bukan setakat kemaih rumah...memasak pun buleh...malahan mencuci pun ok......baaaaeeekkkk...punya laki ehhehehe..... Smile Smile Smile Smile Smile joget sat....

heheheh .. sidi .. sama la ngan saya
ha...ah lupa nk up nama hang sama.....kami dua sama laa...sapa lagi nk join kami nih.... Smile Smile

Aku pun sama, lagi rajin, basuh baju, lipat baju, basuh kereta, tak renti2 oooo bila hari cuti, mana ada rehat.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by mailsnsb_2 on Sat Nov 07, 2009 12:17 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:
SidiA wrote:
nz wrote:Orang lelaki cuti syok la....kami orang pompuan kena kemas umah.. time ni la nak rehat sikit kat rumah..


heheheh....itu laki hampa.....ninnnnndia laki orang nih......bukan setakat kemaih rumah...memasak pun buleh...malahan mencuci pun ok......baaaaeeekkkk...punya laki ehhehehe..... Smile Smile Smile Smile Smile joget sat....

heheheh .. sidi .. sama la ngan saya
ha...ah lupa nk up nama hang sama.....kami dua sama laa...sapa lagi nk join kami nih.... Smile Smile

Aku pun sama, lagi rajin, basuh baju, lipat baju, basuh kereta, tak renti2 oooo bila hari cuti, mana ada rehat.

aku pun..tu jelaih dok nampak ngasuh anak tu..takkkan nak tengok kot yg dok lipat kain,basuh pinggan.lg satu bukan takat kemas umah..sekali ngan keliling umah lg...huah huah huah...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by rona on Sat Nov 07, 2009 12:31 am

baguih baguih

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by Khairi on Sat Nov 07, 2009 12:32 am

rona wrote:baguih baguih

lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by SidiA on Sat Nov 07, 2009 4:11 am

ramai jugak laki2 yg baik nih huhuhu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by shaifulanuar on Sat Nov 07, 2009 7:40 am

ninnndia kwn2 gaban ni kira bkn takat suami misali ji tp suami yg paling bini2 kasih la katakan

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SYOKNYA, JUMAAT & SABTU CUTI...

Post by Sponsored content Today at 11:17 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum