FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Cuti Sekolah

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Cuti Sekolah

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 1:21 pm

Kawan-kawan semua, esok kami dah cuti panjang, hampiq 6 minggu, jgn jeles, joget sikit,
Joget Joget Joget

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 1:26 pm

aku pun nk joget sikit jugak....kami lusa....... Smile SmileSmileSmileSmileSmile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 1:27 pm

SidiA wrote:aku pun nk joget sikit jugak....kami lusa....... Smile SmileSmileSmileSmileSmile

Baguih Dok Ada

Joget wave Joget

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by lemontree95 on Thu Nov 19, 2009 2:06 pm

Joget Joget Joget Baguih Dok Ada

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by rona on Thu Nov 19, 2009 2:43 pm

sejak bila sidia jd cikgu nie ?

adoiii ... bini aku lak cuti sekolah, dia tak berapa nak cuti, dengan kursus nya, nak marking paper lagi nanti ... hehehehe .... nak prepare utk form 6 punya kerja tahun depan lagi ... adoiiii .... penin aku tgk perangai pengats dia

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by mat syah_sanglang on Thu Nov 19, 2009 4:47 pm

Khairi wrote:Kawan-kawan semua, esok kami dah cuti panjang, hampiq 6 minggu, jgn jeles, joget sikit,
Joget Joget Joget

huh best la cikgu cuti lama lama,selamat bercuti cikgu2!.....aku ni pun nak jadi cikgu la jugak cemueh dah kerja la ni....

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 4:55 pm

mat syah_sanglang wrote:
Khairi wrote:Kawan-kawan semua, esok kami dah cuti panjang, hampiq 6 minggu, jgn jeles, joget sikit,
Joget Joget Joget

huh best la cikgu cuti lama lama,selamat bercuti cikgu2!.....aku ni pun nak jadi cikgu la jugak cemueh dah kerja la ni....

Hang jgn dok megheka, sat lagi hang pun cemuih pasai dok ligan bdk2 cin kelas.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by faiz on Thu Nov 19, 2009 8:28 pm

syoknyaa...jalanraya lenganglaa sikit...senang nak drive p keja...kalau time sekolah, jalanraya sebok ngan budak2 sekolah & makpak yg hantar anak ke sekolah...boleh keluar lewat sikit sebab jalan dah tak jem... Smile Smile Smile

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 9:23 pm

faiz wrote:syoknyaa...jalanraya lenganglaa sikit...senang nak drive p keja...kalau time sekolah, jalanraya sebok ngan budak2 sekolah & makpak yg hantar anak ke sekolah...boleh keluar lewat sikit sebab jalan dah tak jem... Smile Smile Smile

lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by rona on Thu Nov 19, 2009 9:34 pm

faiz wrote:syoknyaa...jalanraya lenganglaa sikit...senang nak drive p keja...kalau time sekolah, jalanraya sebok ngan budak2 sekolah & makpak yg hantar anak ke sekolah...boleh keluar lewat sikit sebab jalan dah tak jem... Smile Smile Smile

betuiii ... syokkk nanti pepagi jalan tak jem kat kl nie ... bulih merempit pagi pagi ... hehehee ... tapi setat pukui 11 sampai ke malam, jalan akan jem teruk lak nak masuk kl time coti sekolah nie ... waiting depa pi shopping la pulak

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 9:40 pm

rona wrote:
faiz wrote:syoknyaa...jalanraya lenganglaa sikit...senang nak drive p keja...kalau time sekolah, jalanraya sebok ngan budak2 sekolah & makpak yg hantar anak ke sekolah...boleh keluar lewat sikit sebab jalan dah tak jem... Smile Smile Smile

betuiii ... syokkk nanti pepagi jalan tak jem kat kl nie ... bulih merempit pagi pagi ... hehehee ... tapi setat pukui 11 sampai ke malam, jalan akan jem teruk lak nak masuk kl time coti sekolah nie ... waiting depa pi shopping la pulak

Betoi, betoi, betoi, sebabnya saya pun pernah dok lepak kat rumahnya, tapi naik mutu, tak kisah sgt pasai jem mengejem ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by rona on Thu Nov 19, 2009 9:50 pm

ye la .. dulu nek mutu , pastu nek wira, la nie nek citra ... lepas nie nek alphard la pulak

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 10:03 pm

rona wrote:ye la .. dulu nek mutu , pastu nek wira, la nie nek citra ... lepas nie nek alphard la pulak

Insyaallah, ada orang tolong doa ni, bila nak makbul. Alphard besaq sgt kot, leh boh peti ais dlm tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by mailsnsb_2 on Thu Nov 19, 2009 10:40 pm

bini aku pun cuti panjang...dok kira nak balik kg la tu. Aku pun tktau

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 11:28 pm

mailsnsb_2 wrote:bini aku pun cuti panjang...dok kira nak balik kg la tu. Aku pun tktau
Hantaq balik, jgn biaq, sat gi meramu air mata.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 2:28 pm

yeh yeh yeh....esok stat cuti......aku akan menjadi aktif dalam hal lain pulakkkkk....yeah yeah yeah.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Nov 20, 2009 4:04 pm

aik? hang cuti jangkit kot mana pulak?? Aku pun tktau

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 4:36 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:aik? hang cuti jangkit kot mana pulak?? Aku pun tktau
jangkit mai belah bini hehehehhe........boleh makan sedap2 hahahahaha...bini aku masak mcm2 nnt....sure aku kena tukaq saih seluaq lepas nih hahahahaha....


paling tk sabaq nk tunggu family day kecil2an Forum SMKAH laaaa.... Smile Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Fri Nov 20, 2009 4:39 pm

tOksiak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:aik? hang cuti jangkit kot mana pulak?? Aku pun tktau
jangkit mai belah bini hehehehhe........boleh makan sedap2 hahahahaha...bini aku masak mcm2 nnt....sure aku kena tukaq saih seluaq lepas nih hahahahaha....


paling tk sabaq nk tunggu family day kecil2an Forum SMKAH laaaa.... Smile Smile Smile

Pasemboq jgn lupa

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Nov 20, 2009 4:42 pm

hahahaha.. ada pulak lagu tu nooo... Hai

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 4:44 pm

Pasemboq jugaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkk........

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Khairi on Fri Nov 20, 2009 4:44 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hahahaha.. ada pulak lagu tu nooo... Hai

Baguih Dok Ada

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 4:54 pm

Smile Smile Smile

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 5:23 pm

tOksiak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:aik? hang cuti jangkit kot mana pulak?? Aku pun tktau
jangkit mai belah bini hehehehhe........boleh makan sedap2 hahahahaha...bini aku masak mcm2 nnt....sure aku kena tukaq saih seluaq lepas nih hahahahaha....


paling tk sabaq nk tunggu family day kecil2an Forum SMKAH laaaa.... Smile Smile Smile

SidiA, nampak gayanya saih seluaq kna tukaq double lah no sbb cikgu cuti lama...tiap2 hari makan sedap...takut balik kedah org tak kenal jaa... Smile Smile Smile

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 5:47 pm

faiz wrote:
tOksiak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:aik? hang cuti jangkit kot mana pulak?? Aku pun tktau
jangkit mai belah bini hehehehhe........boleh makan sedap2 hahahahaha...bini aku masak mcm2 nnt....sure aku kena tukaq saih seluaq lepas nih hahahahaha....


paling tk sabaq nk tunggu family day kecil2an Forum SMKAH laaaa.... Smile Smile Smile

SidiA, nampak gayanya saih seluaq kna tukaq double lah no sbb cikgu cuti lama...tiap2 hari makan sedap...takut balik kedah org tak kenal jaa... Smile Smile Smile
hari tu depa kata aku kembaq Afdlin Sauki.....takut lepaih ni depa kata aku kawan Kuman Kumin plak...haruuuu... Aiyaaa

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cuti Sekolah

Post by Sponsored content Today at 3:06 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum