FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Wed Sep 02, 2009 7:54 pm

YEyyyyyeeeaaaarrrgggGGghhhhh..........jumaat mlm lepas berbuka aku balik kmpg......semoga aku tkdak apa2 halangan dan dugaan lagik...jgn depa nk buat meeting tergempaq buang staff lagi sudah laa..kalau tak jadi la mcm hari tu.....tk jadi balik kmpung la aku...adeehhhh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by ajaiTM on Thu Sep 03, 2009 12:39 am

semoga selamat perjalanan....
tp nam aku semua dok naik sebelah latest topic.. syok nya....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Thu Sep 03, 2009 6:23 am

ajaiTM wrote:semoga selamat perjalanan....
tp nam aku semua dok naik sebelah latest topic.. syok nya....
heheheh.....la ni nama kau plak yg naik hahahahah.....esok 2 hari aku tkdak....hampa la pulun heheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 11:13 am

Woi, nak balik, balik je la. Dok habaq satu dunia lak. Tapi, kalau dan pi la rmh aku.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by tOksiak on Thu Sep 03, 2009 11:38 am

khairi wrote:Woi, nak balik, balik je la. Dok habaq satu dunia lak. Tapi, kalau dan pi la rmh aku.
hahahah...saja ja nk bg penuh forum heheheh......aku rasa tkdan nk p mana2 kot....cuti sat sekechet jaaa.....aku payah sket nk cuti la nih....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by MetSanglang on Thu Sep 03, 2009 3:51 pm

balik kampung hang nak pi duduk tang mana?ada kampung lagi ka hang,rumah tinggai lamaaaa sat ni kot anai2 makan habih,hang klu balik tu jangan laju2,kampung tu tak laghi mana,yang laghi tu hang ja,gatai bawak ayah bonda mai dok KL. dok telan asap kheta,kilang, dok ghandok jem,beseghabut org ghamai buat apa..............haghu sungguh la hang ni.tu la manja sangat hamboi, puk baru tau!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 4:21 pm

Wei, Amet marah, dah jadi forum Kbg Sepat lak dia kata. Nasib la sbb org KBg Sepat yg rajin dok online. Hahaha. Sanglang apa ade.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by caca@bijak on Thu Sep 03, 2009 6:01 pm

SidiA wrote:YEyyyyyeeeaaaarrrgggGGghhhhh..........jumaat mlm lepas berbuka aku balik kmpg......semoga aku tkdak apa2 halangan dan dugaan lagik...jgn depa nk buat meeting tergempaq buang staff lagi sudah laa..kalau tak jadi la mcm hari tu.....tk jadi balik kmpung la aku...adeehhhh....

aku pun lepas buka posa jumaat ni balik...amboi mcm janji pulak kita....ah..apa lagi ....yang len jangan dok cakap banyak, malam ni , time doa lepas terawih sangkat tangan tinggi sket ..doa kawan2 nak balik kg moga selamat ;) Ya Allah ya tuhan ku semoga sahabat ku Mohd Rashidi selamat pergi dan pulang amin.....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:01 am

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:YEyyyyyeeeaaaarrrgggGGghhhhh..........jumaat mlm lepas berbuka aku balik kmpg......semoga aku tkdak apa2 halangan dan dugaan lagik...jgn depa nk buat meeting tergempaq buang staff lagi sudah laa..kalau tak jadi la mcm hari tu.....tk jadi balik kmpung la aku...adeehhhh....

aku pun lepas buka posa jumaat ni balik...amboi mcm janji pulak kita....ah..apa lagi ....yang len jangan dok cakap banyak, malam ni , time doa lepas terawih sangkat tangan tinggi sket ..doa kawan2 nak balik kg moga selamat ;) Ya Allah ya tuhan ku semoga sahabat ku Mohd Rashidi selamat pergi dan pulang amin.....
hahah...ya ka kak aya.....macam janji sungguh laaa....aku tktau lagi time mana nk balik tapi rasa lewat2 sket kot...nk bagi sampai kampg lewat sket...nk kemaih rumah yg sudah lama ditinggalkan...hik hikhikhik...


tang doa aku nk ubah sikit...mlm ni pakat2 la berdoa...."selamat kan lah Rohaya dan keluarga,Rasidi dan keluarga semasa pergi dan pulang dan semasa berada dikampung,jauhilah segala mara bahaya,bencana dan segala musibah...amin"

takkan nk selamat p balik KL ja....duk kampung pun nk jugak selamat hehehehee.....

tengkiu kak aya....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:12 am

Hampa kalu balik pi la jumpa aku kat SMKAH. Jgn bimbang, masuk terus dan contact aku. Leh la borak2 cara live lak. Ni dok kat maya aje.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:24 am

khairi wrote:Hampa kalu balik pi la jumpa aku kat SMKAH. Jgn bimbang, masuk terus dan contact aku. Leh la borak2 cara live lak. Ni dok kat maya aje.
niat di hati memang mcm tu.....mungkin ahad kot aku p tapi apakan daya....kalau rumah aku bersepah teruk....tk daya kot aku nk p borak2.....ponek dennnn...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:25 am

Tu la, rmh dah kosong, mesti barebuk nyer. Kak Ti dgn Cik Li je yg dok.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:50 am

khairi wrote:Tu la, rmh dah kosong, mesti barebuk nyer. Kak Ti dgn Cik Li je yg dok.
heheheheh...itu aaa....hari tu sepupu aku call kata ada ulaq sawa turun mai dari tandop baru tu...dia tarik ekoq...tk jalan katanya....sama panjnag dgn kreta jugak katanya....itu yg aku risau tuh.....dia lari masuk kampung aku...dia jumpa mlm ...kalau siang sure dia ligan dah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:52 am

Buat apa susah2, paggei bomba mai tangkap. La ni keja depa bukan padam api je, tangkap ulaq, cucuh sarang tebuan, kerat pokok & macam2 lg.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:55 am

khairi wrote:Buat apa susah2, paggei bomba mai tangkap. La ni keja depa bukan padam api je, tangkap ulaq, cucuh sarang tebuan, kerat pokok & macam2 lg.
itu laa...dia kata tkdan nk talipon sesapa dah.....terkejut hehehe....aku pesan lagu tu gak kat dia....lepaih nk kalau nmpak panggey bomba...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by caca@bijak on Fri Sep 04, 2009 12:51 pm

SidiA wrote:
khairi wrote:Buat apa susah2, paggei bomba mai tangkap. La ni keja depa bukan padam api je, tangkap ulaq, cucuh sarang tebuan, kerat pokok & macam2 lg.
itu laa...dia kata tkdan nk talipon sesapa dah.....terkejut hehehe....aku pesan lagu tu gak kat dia....lepaih nk kalau nmpak panggey bomba...

aku haqu jgk p tajuk tu ada cerita kbg sepat p tajuk ni ada cerita kubang sepat ..weiii..hampa dua lama mana dah tak jumpa....lajey...met betoi kata hg akupun tak tau nak boh kat celah mana...kesian kat aku dah la sebatang kera..tak dak sapa geng jerlun joint... Razz Razz

lol! lol! lol!
ok gak tu pak mok kalau ari ahad ni kita p sek sat cari cikgu selak..kta set time la....apamacam..

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 1:57 pm

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:Buat apa susah2, paggei bomba mai tangkap. La ni keja depa bukan padam api je, tangkap ulaq, cucuh sarang tebuan, kerat pokok & macam2 lg.
itu laa...dia kata tkdan nk talipon sesapa dah.....terkejut hehehe....aku pesan lagu tu gak kat dia....lepaih nk kalau nmpak panggey bomba...

aku haqu jgk p tajuk tu ada cerita kbg sepat p tajuk ni ada cerita kubang sepat ..weiii..hampa dua lama mana dah tak jumpa....lajey...met betoi kata hg akupun tak tau nak boh kat celah mana...kesian kat aku dah la sebatang kera..tak dak sapa geng jerlun joint... Razz Razz

lol! lol! lol!
ok gak tu pak mok kalau ari ahad ni kita p sek sat cari cikgu selak..kta set time la....apamacam..

Aku rasa dh masuk 2 thn tk jumpa kot.....kalau sms sampai habih kredit......heheheheh.......

aku tk berani nk janji lagi ahad ni pasai aku nk kena kemaih rumah n mungkin petang tu aku balik KL...nk tidoq di rumah...senin aku keja pagi......takut aktiviti lain plak ptg ahad tu.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by caca@bijak on Fri Sep 04, 2009 6:07 pm

worait....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by ajaiTM on Sun Sep 06, 2009 11:17 pm

khairi wrote:Wei, Amet marah, dah jadi forum Kbg Sepat lak dia kata. Nasib la sbb org KBg Sepat yg rajin dok online. Hahaha. Sanglang apa ade.

jgn dok kutuk sanglang.. ramai kompuak sanglang dok dlm forum ni....
ajaitm,metsanglang,amiraa,lemontree,freedose,wakkarto,sanimustafa....
ish..ish... tak sayang mulut...
kami boikot baru tau...
he.he..he.. Twisted Evil

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 6:22 am

ajaiTM wrote:
khairi wrote:Wei, Amet marah, dah jadi forum Kbg Sepat lak dia kata. Nasib la sbb org KBg Sepat yg rajin dok online. Hahaha. Sanglang apa ade.

jgn dok kutuk sanglang.. ramai kompuak sanglang dok dlm forum ni....
ajaitm,metsanglang,amiraa,lemontree,freedose,wakkarto,sanimustafa....
ish..ish... tak sayang mulut...
kami boikot baru tau...
he.he..he.. Twisted Evil
geng sanglang...geng kubang sepat...jerlun tkdak geng...dia dgn laki dia ja....ehhehehe...taqpi yg nyata kita semua dari SMKAH...syiOk ooooo.......kalau hampa nk tau bini aku dh jeles dah....syiOk nya dia kita buleh buat satu kumpulan mcm nih....kembang sioOOOooootttt.... afro

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 6:27 am

2 hari aku tinggai....forum berjalan lancaq...alhadulillah.....2 hari jugak aku kat kampung tk p mana2...buang sawang dlm rumah....sampah,daun kayu ,rumput.....naik lembik aku.....aku cuma dan p kerpan beli itik ja...balik buat guring....lepas tu tbongkanng tidoq mengerOh...dan jumapa kak caca@bijak ja kt nat sabtu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:27 am

Wei, tak jumpa ka ulaq yg kata masuk rmh hang tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:31 am

khairi wrote:Wei, tak jumpa ka ulaq yg kata masuk rmh hang tu.
tk dak pun...suspen jugak wehhh.....risau ja aku ...aku sampai masjid kbg sepat pukui 4pagi....makan soq kt masjid tu laa...dh masak dari KL.....lepas susbuh baru balik rumah aku.....risau ja nk buka pintu..tup2 tengok ok ok jaaa....fuuuhhh..lega....

bila nk p makan aih kacang kt loqsetaq lagi wehhh...nnt kita p dgn mutu lagi laa....baru syioooOokkkk...hahaha....nostalgia ooo...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:32 am

Kalau pi ngan moto, takut carik tang kepala lutut lak. Hang ingat dak kat Gunung, siap buat aksi silat. Tali minyak putus konon.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:40 am

khairi wrote:Kalau pi ngan moto, takut carik tang kepala lutut lak. Hang ingat dak kat Gunung, siap buat aksi silat. Tali minyak putus konon.
ingat sampai mampuih la wooooiiiii............... lol! lol! lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman: Sabtu Ahad ni aku balik kampg

Post by Sponsored content Today at 9:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum