FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Bila nak cuti akhir tahun.....................

View previous topic View next topic Go down

Bila nak cuti akhir tahun.....................

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 1:36 pm

Ni la pekara yang kita selalu buat bila dah dekat cuti akhir tahun,betoi dak kawan2,komen sikit!!!!!!!!!!

duduk dr. kiri:Halim(PDRM),Aku(swasta),Masri(taukeh)M.Sani(taukeh),Tajuddin(pilot Kontena),Mael(....)
Petas(Opr.Manager),Che Aziz(Cikgu),Hamid(kontraktor)
berdiridr. kiri: Haslina(...),Aniza(Nurse),Rosmani(swasta),Aishah(Allayarhammah.(Audit Negara)),Hasliza(...),
Rozita(Jusco),Norhayati(...),Rosida(...),Ramiza(...),Norimah(...)

duduk dr Kiri:Hasliza,Norimah,Rozita,Hasliza
berdiri dr. kiri: Aishah,Ramiza,Rosmani,Rosida,Aniza,Norhayati





haaa ni la hero bunga paling macho dalam kelas aku..........kegilaan gadis2 SMAH


Last edited by MetSanglang on Mon Nov 16, 2009 3:56 pm; edited 1 time in total

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Bila nak cuti akhir tahun.....................

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 1:47 pm

Betoi la, kami di SMKAH, hari Ahad ni hari jamuan bagi semua kelas, jenoh makan, kantin Pak Cha katup laaaaa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Bila nak cuti akhir tahun.....................

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 3:19 pm

hampa tengok tu dulu siap boleh bawak radio gram lagi,lagu rock kapak tu,time la hat jantan nak tunjuk maco,jemput awek mai jamuan tu,hahaha........lawak2

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Bila nak cuti akhir tahun.....................

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 3:29 pm

hahahahah.......heret mai habih radio gram di rumah nuuuu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bila nak cuti akhir tahun.....................

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 3:51 pm

yang baguih jemput kawan 2kelaih lain mai jugak,hat tu la perpaduan namanya,sentiasa ingat kawan2,hang mai jugak sidi tapi takdan amik gambaq kodak habih,............. cheesy cheesy cheesy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Bila nak cuti akhir tahun.....................

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 3:52 pm

hehehehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bila nak cuti akhir tahun.....................

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 5:48 pm

MetSanglang wrote:yang baguih jemput kawan 2kelaih lain mai jugak,hat tu la perpaduan namanya,sentiasa ingat kawan2,hang mai jugak sidi tapi takdan amik gambaq kodak habih,............. cheesy cheesy cheesy

Perpaduan woooo, 1 Malaysia, 1 SMKAH.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Bila nak cuti akhir tahun.....................

Post by Sponsored content Today at 3:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum