FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

JERLUN 2009

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 2:06 pm

Update Jerlun 2009


Rumah keluarga kawan2 kita juga. Sapa ya.


Bangunan baru di SK Jerlun buat anak2 Jerlun belajaq dgn selesa.


Kawasan urus niaga


Kebanggaan orang Jerlun

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by MetSanglang on Thu Oct 22, 2009 2:19 pm

hat rumah kawan kita tu tak silap aku rumah j mizan..........oppp Mizan ,betoi ka? pi mana minah tu.....tak join porum,takpun takut kot2 ada yang dok beghebutttt.......hehehehe jangan marah aaaaaa

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 2:26 pm

MetSanglang wrote:hat rumah kawan kita tu tak silap aku rumah j mizan..........oppp Mizan ,betoi ka? pi mana minah tu.....tak join porum,takpun takut kot2 ada yang dok beghebutttt.......hehehehe jangan marah aaaaaa

Tunggu jawapannya slps beberapa kwn lain masuk.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by shaifulanuar on Thu Oct 22, 2009 2:39 pm

ooohh ni semua majoriti anak didik cikgu ishak ni dgn abg umaq....abg sani pun dah lupa kot patner dia pak teh zamri la dh jd tokey besaq sama dgn perot

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 2:46 pm

Pak Teh Zamri tu yang dok teluk Tui ka, bini dia nurse. Kalau yg tu, aku selalu jumpa gak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by MetSanglang on Thu Oct 22, 2009 4:29 pm

bukan yang tu.......Pak teh Zamri tu dok kuaters Sek,Men Sanglang kampung dia sematang kerpan

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by SidiA on Thu Oct 22, 2009 9:15 pm

shaifulanuar wrote:ooohh ni semua majoriti anak didik cikgu ishak ni dgn abg umaq....abg sani pun dah lupa kot patner dia pak teh zamri la dh jd tokey besaq sama dgn perot
pakteh zamri hat tak berapa besaq tu kot....rakan sparing dgn sani tu kaa....ishhkk..lama sungguh tk jumpa aiihh..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by shaifulanuar on Fri Oct 23, 2009 9:44 am

tu dulu la ni di makin tembam dah,,pakai toyota wish kaler putih,nombott,,,,bang sha xhabaq takot kita pi tikam ekoq dia kata pantang silap dato meor cakap ja pasai nombot haaah siap tikam habih se pakit

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Sat Oct 24, 2009 9:52 am

SidiA wrote:
shaifulanuar wrote:ooohh ni semua majoriti anak didik cikgu ishak ni dgn abg umaq....abg sani pun dah lupa kot patner dia pak teh zamri la dh jd tokey besaq sama dgn perot
pakteh zamri hat tak berapa besaq tu kot....rakan sparing dgn sani tu kaa....ishhkk..lama sungguh tk jumpa aiihh..
Hat mana wei, aku masih tak ingat ni, sbb aku bukan geng silat Bang Sha. La ni, Cikgu Asrul dok urus pasai silat dgn Bang Sha (OTAI Silat)

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:16 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
shaifulanuar wrote:ooohh ni semua majoriti anak didik cikgu ishak ni dgn abg umaq....abg sani pun dah lupa kot patner dia pak teh zamri la dh jd tokey besaq sama dgn perot
pakteh zamri hat tak berapa besaq tu kot....rakan sparing dgn sani tu kaa....ishhkk..lama sungguh tk jumpa aiihh..
Hat mana wei, aku masih tak ingat ni, sbb aku bukan geng silat Bang Sha. La ni, Cikgu Asrul dok urus pasai silat dgn Bang Sha (OTAI Silat)
hg tk kenai rasanya....pak teh zamri ni kt sekolah dia jenih tk bnyk cerita.....tapi pkteh ni sekolah ayaq hitam ka dulu...ishhkkk...au lupa la...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by MetSanglang on Mon Oct 26, 2009 7:54 am

zamri ni dulu sekolah rendah,darjah 1-6 sek keb sanglang .satu kelas ngan aku.tapi dia pun otai silat sama ngan hampa,betoi la hang kata tu pak mok,,,apa tadi spring,mering hah lebih kurang lagu tu la......

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by din karpan on Mon Oct 26, 2009 8:38 am

MetSanglang wrote:zamri ni dulu sekolah rendah,darjah 1-6 sek keb sanglang .satu kelas ngan aku.tapi dia pun otai silat sama ngan hampa,betoi la hang kata tu pak mok,,,apa tadi spring,mering hah lebih kurang lagu tu la......

pak tih zamri ni kerja apa la ni...
bergiat dlm bidang politik tak silap aku nii...
huhuhuuu..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by mat syah_sanglang on Mon Oct 26, 2009 8:53 am

silat mengajar kita nilai2 kehidupan dan keagamaan,hormat mengormati dan macam2 lagi nilai +. bab politik ada gak ka? :pirat:

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 9:21 am

mat syah_sanglang wrote:silat mengajar kita nilai2 kehidupan dan keagamaan,hormat mengormati dan macam2 lagi nilai +. bab politik ada gak ka? :pirat:

La ni semua dah jadi 3 in 1
lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by caca@bijak on Thu Oct 29, 2009 3:08 pm

woiiiiii..................punah la cerita kampung Halaman aku...cerca merba jadinya.....aku silat hampa semua padan muka.....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by din karpan on Thu Oct 29, 2009 3:16 pm

caca@bijak wrote:woiiiiii..................punah la cerita kampung Halaman aku...cerca merba jadinya.....aku silat hampa semua padan muka.....


amboiiii...si edong senyikkk bersuara....huhuhuuuu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by caca@bijak on Thu Oct 29, 2009 3:37 pm

din karpan wrote:
caca@bijak wrote:woiiiiii..................punah la cerita kampung Halaman aku...cerca merba jadinya.....aku silat hampa semua padan muka.....


amboiiii...si edong senyikkk bersuara....huhuhuuuu...

ohh my dear din...
tukang tarik k aya naik bukit bendera.....jasa mu di kenang..penat nak mampuih ..dah sampai atas duit tarak nak makan ...mujuk ada cikgu praktikal hitam manis tu ..ingat dak??

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by rona on Fri Oct 30, 2009 11:14 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:membangun dh la weh....aku dh tak cam dh weh kalau sesaja buh gambaq takdak penerangan.....

Tu la, sesapa yg nak boh gambaq kena cerita sikit pasai gambaq tu. Wei, hampa tak teka lagi gambaq rmh sapa tu.
tktau la rumah sapa...

Tak pa, bagi geng Jerlun teka dulu.
lol! lol! lol!

hang memang sentiasa tak perasan sidi wehhh ... balik kampung dok memerap dlm umah ja, makan tidoq makan tidoq makan tidoq ....

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Fri Oct 30, 2009 1:41 pm

Balik pun sat2 je, mana nak dan pi meronda kawasan. Tak leh jadi YB mcm tu, takat admin giler kuasa leh la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 9:30 pm

huh.....YB Selak ngutuk aku....mentang2 la beruang Selayang dh masuk....berani hang tibai aku naaaa...... amboi amboi amboi .........


hik...hik hikkk....beruang....hik hik hik hik .....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by sani mustafa on Fri Oct 30, 2009 11:19 pm

Oppss..shaifulanuar, ada apa dok sebut nama aku ni?..paktih zamri aku dok kontek lagi, balik kampung dok jumpa dia dengan samad kat kerpan...cuba boh gambag hang sat, aku tak berapa perasan hang hat mana satu tak tau..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:09 am

Khairi wrote:Balik pun sat2 je, mana nak dan pi meronda kawasan. Tak leh jadi YB mcm tu, takat admin giler kuasa leh la.

saya sokong .... sapa lagi sokong ? tlg quote Smile

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:12 am

SidiA wrote:huh.....YB Selak ngutuk aku....mentang2 la beruang Selayang dh masuk....berani hang tibai aku naaaa...... amboi amboi amboi .........


hik...hik hikkk....beruang....hik hik hik hik .....

wah wah wah .... ni dah kena lancar perang nie ... apa ? hang ingat aku takut ka ? kalau mentang mentang la umah dia lagi besaq dr umah aku ... pangge aku beruang yer ? hang jgn ingat aku takleh serang hang kat upis tu .. setakat tingkat 56 tower 1 klcc tu ... alah ... celah kuku aku jer Twisted Evil

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by SidiA on Sat Oct 31, 2009 1:14 am

rona wrote:
SidiA wrote:huh.....YB Selak ngutuk aku....mentang2 la beruang Selayang dh masuk....berani hang tibai aku naaaa...... amboi amboi amboi .........


hik...hik hikkk....beruang....hik hik hik hik .....

wah wah wah .... ni dah kena lancar perang nie ... apa ? hang ingat aku takut ka ? kalau mentang mentang la umah dia lagi besaq dr umah aku ... pangge aku beruang yer ? hang jgn ingat aku takleh serang hang kat upis tu .. setakat tingkat 56 tower 1 klcc tu ... alah ... celah kuku aku jer Twisted Evil
hehehehe.....serag la nk serang pun....aku bukan kt tower 0ne.....serang laaa... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:18 am

alah, kalau bukan tower 1, mesti la tower 2 ... bukan nyer ada tower 3 pun ... lagipun hang bukan tau pun selok belok dlm suria ngan maxis tower tu ...

pi reja, kalau siang, asik dok cicah biskut ngan kopi .. kalau malam lak, pi reja utk tidoq dlm ekon ... apa la punya manusia

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Sponsored content Today at 9:54 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum