FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

GERKORIA SMKAH 2009

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Sat Oct 17, 2009 9:46 pm

Assalamualaikum,

Saya wakil daripada warga SMKAH ingin membuat pengumuman berkenaan GERKORIA SMKAH 2009. Gerkoria ini akan diadakan pada 29 Oktober 2009 bersamaan hari Khamis.
Majlis ini ialah untuk memberi penghormatan kepada pelajar2 SMKAH yang telah mengharumkan nama sekolah di peringkat PPD, Negeri dan Antarabangsa.
Gerkoria akan dirasmikan oleh Tuan Ketua Sektor Pengurusan Kemanusiaan JPN Kedah iaitu Encik Rooslee bin Ismail. Cikgu SMKAH dulu yang lebih dikenali dengan nama BENTAYAN. Sidi, ingat lakonan Jebat.
Sesiapa yang berkelapangan, bolehlah hadir ke majlis ini.


Sekian, terima kasih.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by SidiA on Sun Oct 18, 2009 2:37 pm

cuih.....bentayan mai resmi tuuuuu....hg ken pekenai diri kt dia tu...bgtau dia sapa hang.....sure dia bangga weh....ahhahaha...

p/s:GERKORIA ni asai mai dari perkataan apa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 5:34 pm

SidiA wrote:cuih.....bentayan mai resmi tuuuuu....hg ken pekenai diri kt dia tu...bgtau dia sapa hang.....sure dia bangga weh....ahhahaha...

p/s:GERKORIA ni asai mai dari perkataan apa....

GERKORIA ialah Gerak Kerja Kokurikulum. Bentayan mai ni aku nak habaq siap2, nak ganti dia 10 tahun lagi. Dia dah kenai aku masa mai rasmi sukan bulan 3 dulu. Hahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by SidiA on Sun Oct 18, 2009 6:28 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:cuih.....bentayan mai resmi tuuuuu....hg ken pekenai diri kt dia tu...bgtau dia sapa hang.....sure dia bangga weh....ahhahaha...

p/s:GERKORIA ni asai mai dari perkataan apa....

GERKORIA ialah Gerak Kerja Kokurikulum. Bentayan mai ni aku nak habaq siap2, nak ganti dia 10 tahun lagi. Dia dah kenai aku masa mai rasmi sukan bulan 3 dulu. Hahaha
hahahaha.......mcm mana la ropa dia la nih.....hg amek gambaq dia sekepin...tempek mai sini....nk tengok muka dia sekali....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 6:36 pm

Ni dia gambaq Bentayan masa hari sukan di SMKAH. Masih steady.


Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by SidiA on Sun Oct 18, 2009 6:40 pm

Khairi wrote:Ni dia gambaq Bentayan masa hari sukan di SMKAH. Masih steady.

koboi menten lagik tuh....seroh sikit dari dulu ja....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 7:24 pm

yes, seroh sikit dari dulu sbb dah kena kencing manis.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by din karpan on Mon Oct 19, 2009 1:26 pm

cikgu bentayan suaminya kepada cikgu salmahh...
dia ni dok kodiang kalau tak silap aku...
itu yg aku tau 20 tahun yg lepas laaa..

ishhh....dah berumur kita ni noo..

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by SidiA on Mon Oct 19, 2009 2:29 pm

Khairi wrote:yes, seroh sikit dari dulu sbb dah kena kencing manis.
dh agak dahhhh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Mon Oct 19, 2009 7:02 pm

Terkini dari SMKAH, Bentayan tak jadi pi rasmi Gerkoria ni sbb akan ke Mekah, menunaikan haji pada 22.10.09 ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by SidiA on Mon Oct 19, 2009 8:01 pm

Khairi wrote:Terkini dari SMKAH, Bentayan tak jadi pi rasmi Gerkoria ni sbb akan ke Mekah, menunaikan haji pada 22.10.09 ni.
semoga selamat p dan balik dan juga selamat mengerjakan haji dgn sempurna di mekah.....semoga dapat haji mabrur....lepas ni jadi haji bentayan laa....suh dia masuk forum kita.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by MetSanglang on Wed Oct 21, 2009 4:46 pm

baguih2 balik nanti jadi Hj Li bentayan la pulak ,jumpa dia kirim salam,hang tolong minum ayaq zam-zam kat kami khairi........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Wed Oct 21, 2009 4:51 pm

MetSanglang wrote:baguih2 balik nanti jadi Hj Li bentayan la pulak ,jumpa dia kirim salam,hang tolong minum ayaq zam-zam kat kami khairi........

ihhhh, balik mai kita pakat2 pi rumah dia minum ayaq zamzam, ajak Petas ZAmZam sama

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Fri Oct 23, 2009 3:58 pm

Antara aktiviti yg dijalankan nanti :

Penyampaian hadiah kepada jaguh2 SMKAH
Gerai-gerai pameran oleh agensi kerajaan dan swasta
Rumah berhannnnnntu
Gerai jualan oleh pelajar-pelajar
Cabutan bertuah, antara hadiahnya hamper, hanphone, komputer dll
Ceramah Perdana pada malamnya oleh Mufti Kedah yang baru

Pakat-pakat mai no.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:31 pm

nk pi nk pi nk pi....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Sun Oct 25, 2009 6:03 pm

SidiA wrote:nk pi nk pi nk pi....

Worait....

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 9:29 am

Wei, tak lama dah. La di sekolah kami dok kalut buat persiapan utk program ni. Pakat2 maiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by mohdfaridg on Mon Oct 26, 2009 11:30 am

abe kairi bila nak buat.awat kawan dekat tak gi tau.........leh

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 3:54 pm

mohdfaridg wrote:abe kairi bila nak buat.awat kawan dekat tak gi tau.........leh

Kalau nak tau, baca dari awai topik, baru nampak maklumat. Ni dak, main serbu ja. Hahahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Gee on Mon Oct 26, 2009 6:14 pm

khairi..........GERKORIA dh buat bila plak SMKAH nak buat GERKORAMA? kalu nak pakai consultant tanya mat jai n mat parid depa ada panglaman gerkorama.......

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Tue Oct 27, 2009 5:23 am

Gee wrote:khairi..........GERKORIA dh buat bila plak SMKAH nak buat GERKORAMA? kalu nak pakai consultant tanya mat jai n mat parid depa ada panglaman gerkorama.......

Kalau Gerkorama ni, nak kena cari pelakon byk la, aku bimbang sat gi Rosyam Noor celapak mai cari bakat2 baru di Smkah ni. Hahahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by lemontree95 on Tue Oct 27, 2009 11:28 am

aku nak pi juai kacang dengan ayaq oren bleh dak.........

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Tue Oct 27, 2009 2:26 pm

lemontree95 wrote:aku nak pi juai kacang dengan ayaq oren bleh dak.........

Hang mai la, jual byk2, untung bagi aku. Bawa rimau tu sama.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 2:43 pm

Esok, jgn kemana-mana, datanglah beramai-ramai ke SMKAH bermula jam 9.00 hingga 11.00 malam.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 2:48 pm

Khairi wrote:Esok, jgn kemana-mana, datanglah beramai-ramai ke SMKAH bermula jam 9.00 hingga 11.00 malam.
aku tk mo p.....tk mo tk mo....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GERKORIA SMKAH 2009

Post by Sponsored content Today at 5:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum