FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

JERLUN 2009

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: JERLUN 2009

Post by SidiA on Sat Oct 31, 2009 1:21 am

rona wrote:alah, kalau bukan tower 1, mesti la tower 2 ... bukan nyer ada tower 3 pun ... lagipun hang bukan tau pun selok belok dlm suria ngan maxis tower tu ...

pi reja, kalau siang, asik dok cicah biskut ngan kopi .. kalau malam lak, pi reja utk tidoq dlm ekon ... apa la punya manusia
hehehehehe...



ni bang chaQ....nk bgtau sikit naaa....topik ni pasai JERLUN..bukan tower 1 atau tower 2....kalau hg nk tau la kan...dlm forum ni bukan admin dia ja gilo kuaso...tapi moderators dia pun bleh tahan jugak....satgi habih semua dia delete......bukan apa...aku risau abang mod. aku ht nk jadi YB tu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by rona on Sat Oct 31, 2009 1:40 am

SidiA wrote:
rona wrote:alah, kalau bukan tower 1, mesti la tower 2 ... bukan nyer ada tower 3 pun ... lagipun hang bukan tau pun selok belok dlm suria ngan maxis tower tu ...

pi reja, kalau siang, asik dok cicah biskut ngan kopi .. kalau malam lak, pi reja utk tidoq dlm ekon ... apa la punya manusia
hehehehehe...



ni bang chaQ....nk bgtau sikit naaa....topik ni pasai JERLUN..bukan tower 1 atau tower 2....kalau hg nk tau la kan...dlm forum ni bukan admin dia ja gilo kuaso...tapi moderators dia pun bleh tahan jugak....satgi habih semua dia delete......bukan apa...aku risau abang mod. aku ht nk jadi YB tu....

ahh ....dulik apa aku .... berani dia nak delete ... kalau dia delete, aku tak mau bgtau rohsia pasai citra lagi dah :study:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Sat Oct 31, 2009 7:04 am

rona wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:alah, kalau bukan tower 1, mesti la tower 2 ... bukan nyer ada tower 3 pun ... lagipun hang bukan tau pun selok belok dlm suria ngan maxis tower tu ...

pi reja, kalau siang, asik dok cicah biskut ngan kopi .. kalau malam lak, pi reja utk tidoq dlm ekon ... apa la punya manusia
hehehehehe...



ni bang chaQ....nk bgtau sikit naaa....topik ni pasai JERLUN..bukan tower 1 atau tower 2....kalau hg nk tau la kan...dlm forum ni bukan admin dia ja gilo kuaso...tapi moderators dia pun bleh tahan jugak....satgi habih semua dia delete......bukan apa...aku risau abang mod. aku ht nk jadi YB tu....

ahh ....dulik apa aku .... berani dia nak delete ... kalau dia delete, aku tak mau bgtau rohsia pasai citra lagi dah :study:

Depa 2 ni, cam hampehhhh. Hati2 dgn moderator, sat gi habih dia delete.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by padi_jerlun on Sun Nov 01, 2009 3:43 am

Salam semua.....hampa nk blk telok tui...hampa kena lalu depan umah aku dulu...
hampa kenai aku ka dak aku pn xtau laaa....
gmbr jln nk masuk 2 depan umah aku....

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by mailsnsb_2 on Sun Nov 01, 2009 10:01 am

padi_jerlun wrote:Salam semua.....hampa nk blk telok tui...hampa kena lalu depan umah aku dulu...
hampa kenai aku ka dak aku pn xtau laaa....
gmbr jln nk masuk 2 depan umah aku....

kenaiii awat tak kenaiii.selalu semayang raya dok tumpang paking reta depan umah nuuuu...ni adik kak na bang kri kan..anak usup kedai makan

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by mailsnsb_2 on Sun Nov 01, 2009 10:03 am

tok mokk...banyak dah geng jerelun niiii tok mok...kita geng kubang sepat dok tak tambah ni....bulahhhhh...mai la...udah udah la dok mengasuh anak tuuu

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by padi_jerlun on Sun Nov 01, 2009 1:49 pm

ada gak org kenai aku nii...klau aku nii x kenai hampa minta maaf la noo,
bkn sombong cuma xbrapa ingt....bg yg dok jerlun,teluk tui ka semoga berbahgia....

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by d on Sun Nov 01, 2009 7:21 pm

idupp jeghelun....

d
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 59
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 6:50 am

mailsnsb_2 wrote:tok mokk...banyak dah geng jerelun niiii tok mok...kita geng kubang sepat dok tak tambah ni....bulahhhhh...mai la...udah udah la dok mengasuh anak tuuu
hehehehhe.......apa bleh buat...geng kubang sepat suka membaca hehehhe....

akan ku pertahan kan kubang sepat walaupun tinggai aku sorang.....lapaq la pulak pagi nih...nk p makan sat...tk menyorok lagik.... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Tue Nov 03, 2009 6:58 am

Tak sia2 gak aku buat topik Jerlun ni, makin ramai puak2 depa join.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 8:05 am

Khairi wrote:Tak sia2 gak aku buat topik Jerlun ni, makin ramai puak2 depa join.

temasih khairi sbb bt topik jerlun ni...harap2 lps ni ada lg org jerlun atau telok tui yg join.....
jasamu dikenang....
aku ni jenoh dok pikiaq dr semalam lg hang ni yg mana satu masa smah dulu.....
rasa2 mcm nk kenai dah nii,cuma kena dpt skit lg info hang baru blh ingt hang kot....
sorry laa noooo sbb aku blah awai dr smah sbb 2 lupa lagipun dh tua 2 yg cepat lupa.....
hehehehe..... cheesy

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 8:23 am

kalau nk bagi ingat sikit2...hg p tengok kt seksyen Gambaq2.....godek2 la kt situ...bnyk gambaq2 lama depa duk buh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 8:32 am

k sidi nanti aku grodek2 kt situ....

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by munie on Wed Nov 04, 2009 11:13 am

padi_jerlun wrote:Salam semua.....hampa nk blk telok tui...hampa kena lalu depan umah aku dulu...
hampa kenai aku ka dak aku pn xtau laaa....
gmbr jln nk masuk 2 depan umah aku....

La...hang ka...aku dah x kenai. Kalau hg tak bgtau....aku pun tak tau...sorry...nama dah x ingat!!!!

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by nz on Wed Nov 04, 2009 11:02 pm

caca@bijak wrote:
nz wrote:ehh...tahniah ja,ingatkan nak dapat hamper ke...piala ka....kali terakhir jumpa nasrul masa kahwin..dia bagi hadiah gelas..sampai la ada


...aku pun ucap tahniah gak lah...aku yang dok kat area tu pun tak tau tu umah baron..( tak perasan )...aku boleh bagi hampeh wei..tapi dengan syarat hang mai la joint kami 19/20 dis...
Maafla aya...aku tak dapat join ,nak gi kelate....takjub dgn usaha hang yg rajin..

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by mailsnsb_2 on Wed Nov 04, 2009 11:09 pm

Khairi wrote:Tak sia2 gak aku buat topik Jerlun ni, makin ramai puak2 depa join.

mana geng kemboja,titi tok diahhh..din pulut matang gelok dok mana la ni...dulu tak larat nak gelak ngan dia atas bas tok musa dulu

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Majid on Thu Nov 05, 2009 7:13 am

kepada yang ada kot nie lagi mailaaa...sek jerlun pada 11 november 2009 hari sabtu, pasai ada hari ko kurikulum..pelbagai acara menarik disediakan...

Majid
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Thu Nov 05, 2009 7:26 am

padi_jerlun wrote:
Khairi wrote:Tak sia2 gak aku buat topik Jerlun ni, makin ramai puak2 depa join.

temasih khairi sbb bt topik jerlun ni...harap2 lps ni ada lg org jerlun atau telok tui yg join.....
jasamu dikenang....
aku ni jenoh dok pikiaq dr semalam lg hang ni yg mana satu masa smah dulu.....
rasa2 mcm nk kenai dah nii,cuma kena dpt skit lg info hang baru blh ingt hang kot....
sorry laa noooo sbb aku blah awai dr smah sbb 2 lupa lagipun dh tua 2 yg cepat lupa.....
hehehehe..... cheesy

Tak pa, bila tengok live mungkin ingat kot. Aku dok ada kot ni ja, dok ngajaq SMKAH la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by padi_jerlun on Thu Nov 05, 2009 10:23 pm

munie wrote:
padi_jerlun wrote:Salam semua.....hampa nk blk telok tui...hampa kena lalu depan umah aku dulu...
hampa kenai aku ka dak aku pn xtau laaa....
gmbr jln nk masuk 2 depan umah aku....

La...hang ka...aku dah x kenai. Kalau hg tak bgtau....aku pun tak tau...sorry...nama dah x ingat!!!!

eeemmm...smpai ati x ingat aku nooo...ni muniroh teluk tui kn.....,ish ish lama snguh x nmpak....comei mcm dulu gak hehehehe

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by pak chup on Mon Nov 09, 2009 10:17 pm

munie wrote:
padi_jerlun wrote:Salam semua.....hampa nk blk telok tui...hampa kena lalu depan umah aku dulu...
hampa kenai aku ka dak aku pn xtau laaa....
gmbr jln nk masuk 2 depan umah aku....

La...hang ka...aku dah x kenai. Kalau hg tak bgtau....aku pun tak tau...sorry...nama dah x ingat!!!!

ni satu lg kawan hang, kenai dak pak chup sg korok. tak kenai alamatnya pendek umur..... bg kenai dulu nanti kita sembang lain. tq

pak chup
Kawan Baru

Capricorn Posts : 2
Reputation : 0

http://www.lubukduit2u.ws

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Khairi on Mon Nov 09, 2009 10:20 pm

pak chup wrote:
munie wrote:
padi_jerlun wrote:Salam semua.....hampa nk blk telok tui...hampa kena lalu depan umah aku dulu...
hampa kenai aku ka dak aku pn xtau laaa....
gmbr jln nk masuk 2 depan umah aku....

La...hang ka...aku dah x kenai. Kalau hg tak bgtau....aku pun tak tau...sorry...nama dah x ingat!!!!

ni satu lg kawan hang, kenai dak pak chup sg korok. tak kenai alamatnya pendek umur..... bg kenai dulu nanti kita sembang lain. tq

lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: JERLUN 2009

Post by Sponsored content Today at 11:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum