FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Family Day 2009 Forum SMKAH

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 11:35 pm

Rosnah wrote:
SidiA wrote:
Rosnah wrote:tumpang lalu ya...

saya baca saja, tak dak pun geng saya yang join, kena pikiaq dua tiga kali jugak.
ishhkk...join ja....kita semua geng punyaaa...kami pun bukan asai sama kelaih pun.....Met,Jai,lagi sapa ekk..bukan sekalaih pun.....jOm je laa...tapiiiiiiiiiiiiiiiiii...tempat dh penuhhhh...hehehe...

terima kasih. don't worry kalau last minit saya nak join tak risau pasai tempat sebab saya balik tidoq di rumah. apa-apa pun, selamat bergathering la.
baguih dok ada....kalau jadi nk mai.....roger salah sorang dari kami....lagi baguih kalau bleh Kak Nah mai laa....bleh la borak2 hu ha hu ha hu ha.....kami nk buat BBQ mlm tu ..insya-Allah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Dielara@com on Mon Nov 02, 2009 8:43 pm

Ya ka KWSP rupanya! patut la....dulu aku bagi la kat dia tapi la ni dah dak dah.apa pun pujian gak kat hang pasai usahakan semua ni....

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Pak Lang Jan on Tue Nov 03, 2009 12:26 pm

ni klu pak lang jan nak ikut dgn mak lang ada nak buleh.....
blh tgk menantu tak jadi dgn bakai menantu.....

Pak Lang Jan
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 27
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Pak Lang Jan on Tue Nov 03, 2009 12:28 pm

MetSanglang wrote:ni pak lang tolong tengok sat aihhhh....yang abang nak mai sorang,tu kan apa kot2 merka lama join la tu..........ni yang adik pulak nak bawak merka........haghu ni......,kami bawak anak bini mana nak dan kepung......,awat yang gatai2 sangat ni anak pak lang......makan udang ghimau banyak sangat kuttttt.............
hat abang dia tu tak pa...dia pandai bawak diri dah...ni yg pak lang dok heran hat no 4 tu..apa...limau ka... amboih...awat yg gatai sgt ni....hg tunjuk hat mana....boleh kita pi pinang....

Pak Lang Jan
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 27
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by lemontree95 on Tue Nov 03, 2009 12:56 pm

bau dok ngejas....bos.....woi amet unta...hang jgn dok sansen no....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by MetSanglang on Tue Nov 03, 2009 4:40 pm

ejas pa aihhhhh..lama sangat,kalau dah macam gheta kebai tu,korang2 mau gu hat tegha mesin padi,tu dia baghu...........mau teghelom tanah oooo kalau beghempaih,hampa ghasa camna woi kawan2

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by mat syah_sanglang on Tue Nov 03, 2009 4:47 pm

met tak balik lagi ka?

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

SALAM

Post by mykap on Tue Nov 03, 2009 7:01 pm

Salam semua,,
sapa sek sana thn 1984,,aku sama sek dgn cikgu Cek Senu tu,,dia mengajar sana lg kan?

mykap
Kawan Baru

Taurus Posts : 5
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by mail_lanabulu on Tue Nov 03, 2009 7:39 pm

yg ni kena tanya khairi dia cikgu kat smkah lani

mail_lanabulu
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 53
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Tue Nov 03, 2009 11:47 pm

ha btui,btui...khairi la pewaris kat sana...

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by din karpan on Wed Nov 04, 2009 1:42 am

mykap wrote:Salam semua,,
sapa sek sana thn 1984,,aku sama sek dgn cikgu Cek Senu tu,,dia mengajar sana lg kan?

ni lapis otai ni...
salam mykap...abang sama gagan dgn kak saya ni...
anda kenai ka cikgu zalila zakaria dok sanglang..
rasanya sekali ngaji ngan cik senu nii...
huhuuuhuu...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 7:08 am

Ok la tu, mai masuk ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by wak_karto on Mon Nov 09, 2009 3:18 pm

salam....lama aku tak masuk forum...qheja kalut sangat la....aku rasa la met...aku nak bwk merka jgk pi...tapi tarikh tu aku ada family day kat jabatan aku....buat kat PD....kat tiara beach....kalau tidak hang boleh tgk...merka wak n merka limau....wakakakakaka

wak_karto
Kawan Baloq Liat

Aquarius Posts : 37
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by MetSanglang on Tue Nov 10, 2009 3:13 pm

oooo ada merka hampa no!lagu man merka yang hampa dapat tu..........ni....,aku nak pesan sikit.........hampa kalau nak caghi merka ,biaq dia gheti besiang ikan daghat,baghu Pak lang Mak lang nak bangga ngan hampa.ni kalu merka tengok ikan daghat pun geli............haghuuuuu.........balik2 maklang gak yang nak kena besiang.......caghi hak baguih sikitttt

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by wantote on Sat Nov 21, 2009 10:52 am

rasa mcm nak join......................tgok la dulu....

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by wantote on Sat Nov 21, 2009 10:57 am

btui wak karto wei,kena cari merka yg pandai besiang ikan darat baru mentua sayang.............hei!hei!,lama x jumpa hang,bagi udang galah 2,3 ekor boleh..........

wantote
Kawan Kerap Masuk

Aries Posts : 72
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by lemontree95 on Mon Nov 23, 2009 10:12 am

marka aku p menyerkap ikan pun bleh......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Sun Dec 13, 2009 6:57 am

UP 1 kali..dh lama sunyi ja......JANGAN LUPA YG NK KENA P FAMILY DAY KECIL2AN NIH.....DAH DEKAT NIH.........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Sun Dec 13, 2009 7:33 am

SidiA wrote:UP 1 kali..dh lama sunyi ja......JANGAN LUPA YG NK KENA P FAMILY DAY KECIL2AN NIH.....DAH DEKAT NIH.........
tak lupa aihhh ....

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by ajaiTM on Sun Dec 13, 2009 9:21 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:UP 1 kali..dh lama sunyi ja......JANGAN LUPA YG NK KENA P FAMILY DAY KECIL2AN NIH.....DAH DEKAT NIH.........
tak lupa aihhh ....

kpd semua kengkawan... dimaklumkan sy ajaitm tak dapat nak bersama utk menyambut famili day ni sbb ada kelaih mengaji la pulak.... ribuan ampun dipohon.... jgn marah no..... kpd k aya tq pasai bersusah payah buking tempat tu...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by tOksiak on Sun Dec 13, 2009 11:05 am

woi woi woi...apa ni.......nk kena gabuih ni....panggey mahendra baru hg tau.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Sun Dec 13, 2009 11:25 pm

lemontree95 wrote:marka aku p menyerkap ikan pun bleh......

cabut semai,menyulam buleh ka?

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Mon Dec 14, 2009 6:49 am

ajaiTM wrote:kpd semua kengkawan... dimaklumkan sy ajaitm tak dapat nak bersama utk menyambut famili day ni sbb ada kelaih mengaji la pulak.... ribuan ampun dipohon.... jgn marah no..... kpd k aya tq pasai bersusah payah buking tempat tu...
hampeh sungguh ......

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by MetSanglang on Mon Dec 14, 2009 11:12 am

Khairi wrote:
ajaiTM wrote:kpd semua kengkawan... dimaklumkan sy ajaitm tak dapat nak bersama utk menyambut famili day ni sbb ada kelaih mengaji la pulak.... ribuan ampun dipohon.... jgn marah no..... kpd k aya tq pasai bersusah payah buking tempat tu...
hampeh sungguh ......
pelaq aih.....mengaji pa taktau,org bagi cuti tu cuti aaaa.penat aku dok himpun akai nak pekena mat jai ni,tak pa lagu tu, aku ajak Ta mai,pasai org hat nak meghangkak mlm tak jadi mai..... welkam

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Mon Dec 14, 2009 10:14 pm

masih ada lagi kekosongan....yg kompom 1 bilik lagik...sapo nak bgtau cepat....sila refer kat page sebelum nih..........cepat2...maso dh dokek dah nih....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Sponsored content Today at 12:39 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum