FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

mini family day...............

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

mini family day...............

Post by MetSanglang on Tue Jan 12, 2010 8:03 am

Aku ingat la!lepaih sebulan 2 anak masuk sekolah,ghasa nak bawak depa pi bekelah............alah sg congkak @ tempat biasa aku lepak Pangsun ja,mandi ayaq sungai(ayaq bukit)lama dah tak mandi.........apa kata haghi sabtu bila2 kita yang mana dok KL ni pakat2 tughun pi,bakaq2 ikan ,pekena nasik lemak Pak mok ka,goren2 bihun,makan2 ghopok sambe menyembang cicah gagham belacan pehhhh.....syok apa.............dok tengok kelenda kuda ni bulan 2 26,27,28hb(jumaat,sabtu,ahad)ada cuti bekapit,cantik tu.....apamacam????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by shaifulanuar on Tue Jan 12, 2010 1:08 pm

cantek cantek kita ejaih,,,kena bakaq2 sotong ka kelia ler

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by Khairi on Tue Jan 12, 2010 2:24 pm

boleh, habaq ja ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by shaifulanuar on Tue Jan 12, 2010 3:06 pm

en met ni dok pdg besaq buat apa

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by MetSanglang on Tue Jan 12, 2010 4:33 pm

mak ai dok sana,kg kolam.sanglang tu kg arwah ayah ai,ai dulu dok besaq blah sanglang................jangan maghah bang Eiiii.............kan pa gegham pasai depa pi bukit ayaq ari tu,tu yang tak tahan tu!siap makan udang goren lagi tu......saja ja dok layoq kat kami. Smile cheesy wave

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by SidiA on Wed Jan 13, 2010 11:29 pm

Jadik nya sapa yg nk join nih wehhh...kita 2 pun jadik met oooiii.....ehhehhe...kita masak nasik di sana woooii....pekena dgn ikan tawaq...bawak ulam sikit....buat gulai ayam sket....pERfggghhh....garam belacan mcm Mak Bee aku dh buat dh kt rumah tuuu...pergGghh,....petang pakat menyicah pulak...mau merelop baru balik rumah ehhehe..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by MetSanglang on Thu Jan 14, 2010 7:58 am

ikan tawaq no!dapat ghuan 2-3 ekoq....pehhhh,bakaq tawaq sekoq,bantut sekoq ,sekoq lagi try bakaq berlada..............oiiiiii kecoq yaq lioq.keli padang kita buat gulai + ghebung kunin tu kuah biaq dok belenang tu...........makkkkkk oiiiiiiitakleh nak cakap aa.ada sambai belacan plak,syok la bekelah tepi sungai...........hampa takmau join ka????????? drooling drooling drooling drooling Day Dreaming Talipon

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by saba on Thu Jan 14, 2010 8:17 am

amboi2......tgk menu depa pun dah meleleh......
lama dah x menyicah.....klau ada pelam sala yg ala2 kuning tu......
PERGGGGGGGGGGGGGGGG........terangkat

saba
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 50
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by MetSanglang on Thu Jan 14, 2010 2:14 pm

mai la join......

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by munie on Thu Jan 14, 2010 4:08 pm

shaifulanuar wrote:en met ni dok pdg besaq buat apa

Haa en Met...jawap lah...Kak Munie ni kalau balik kg mesti pi melawat padang besaq...kalau x pi x sah...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by din karpan on Thu Jan 14, 2010 6:39 pm

bestt tuuu....
tapi aku ada dating ngan yong pula di langkawi...
aku buat ironman disana....27hb feb 10

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by SidiA on Thu Jan 14, 2010 10:05 pm

munie wrote:
shaifulanuar wrote:en met ni dok pdg besaq buat apa

Haa en Met...jawap lah...Kak Munie ni kalau balik kg mesti pi melawat padang besaq...kalau x pi x sah...
Kampung dia di sana....dan di sangLang area bataih bengkok....itulah jawapan pendek dari sayeee..... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by SidiA on Thu Jan 14, 2010 10:13 pm

din karpan wrote:bestt tuuu....
tapi aku ada dating ngan yong pula di langkawi...
aku buat ironman disana....27hb feb 10

ai het yu....ai pedap dgn yu....ai benci yu....hik hik hik...ni nk p masuk hutan ni..rogi tk join woooiii...bakaq ikan cicah dgn ayaq asam ehhehee...



ok la aku petik dulu nama2 yg nk p....

1.Amet (bataih bengkok)
2.Sidi (aku yg comey)-aku nk masak gulai ayam,bihun,sayoq2,ulam2,sambai belacan,garam belacan n nnt aku update lagi..
3.Aya TeLuk Tui
4.Ajai TMnet
5.My-Kap (dia p bujang..bini dalam pantang)
6.
7.
8.
9.
10.


antara planning nyaaa.....
-masing2 kena bawak tikaq n kalau ada khemah...bawak la sekali..kot2 tk dapat tempat duduk/bangsai kt sg MAnggis ka apa tah...ujung sekali area pangsun.
-pagi2 tu sampai,kitap akat layan potlak ja..sempoi laa...menyorok....
-perangat gulai ayam,bakaq ikan,ulam2,masak nasik ditempat piknik,buat sambai belacan,masak2 apa2 lagi yg patut,kalau dan bini aku nk buat botok2 makanan ong Jowo gitu...lepaih bisa ngomprol jowo....
-ptg sket pakat menyicah garam belacan....bawak2 la buah2 yg buleh buat menyicah.....
-lepas tu pakat berambossss.....balik rumah n rumah aku yg paling dekat hahahahaa.....

:.lepas ni bgtau sesapa nk masak apa dan apa....takmau jadik masakan bertindih...

sehkian.....


Last edited by SidiA on Fri Jan 15, 2010 2:58 pm; edited 2 times in total

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by Khairi on Fri Jan 15, 2010 7:27 am

Aku mcm mana ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by SidiA on Fri Jan 15, 2010 2:57 pm

Khairi wrote:Aku mcm mana ...
hg tadak.....tapi kalau nk mai...mai la.....hehehhe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by amir aa on Sat Jan 16, 2010 9:31 pm

Khairi wrote:Aku mcm mana ...
ajak mat farid ... kita p sembang2 tempat biasa

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by Khairi on Tue Jan 19, 2010 3:03 pm

amir aa wrote:
Khairi wrote:Aku mcm mana ...
ajak mat farid ... kita p sembang2 tempat biasa
ok Met, calling2 la ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by shaifulanuar on Wed Jan 27, 2010 11:46 am

cek blk pdg besaq pulak aritu,,,,oooo kg kolam area umah non meh ka

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by MetSanglang on Thu Jan 28, 2010 8:04 am

yayayayaayyay...........nonmeh mana leh tak kenai,tera main bola tu muda2 dulu..............blk kampung kolam tanya ghumah umaq bandaran,cua tanya kak Paridah gen pi mengai ikan mesti org kg kolam kenai punya mak aku tu.......... cheesy cheesy cheesy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by Khairi on Thu Jan 28, 2010 10:36 am

shaifulanuar wrote:cek blk pdg besaq pulak aritu,,,,oooo kg kolam area umah non meh ka
Wei Pon, hang kenai ka Pak Non Meh tu, aku selalu gak dok sembang dgn dia masa dok sana dulu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by shaifulanuar on Thu Jan 28, 2010 3:47 pm

oo cikgu dok pdg jugak ka dulu...hmmmm xpa nti ai blk kita pi mkn2 belah nu yee..

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by MetSanglang on Thu Jan 28, 2010 8:54 pm

ya,ya teratai putih,che mat.........hahahha,la ghega makan tak menarik la teratai

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by Khairi on Thu Jan 28, 2010 9:14 pm

shaifulanuar wrote:oo cikgu dok pdg jugak ka dulu...hmmmm xpa nti ai blk kita pi mkn2 belah nu yee..
Ok gak, makan2, kalau ajan si Rona pun mau tu. Kat Restoran Teratai Putih milik Mat Balak, depan rumah Pak Non. Belakang tu rumah mak Met ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by SidiA on Fri Jan 29, 2010 6:22 am

habih tu aku mcm mana.....???/takkan tkmau ajak sama.... Not talking

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by Khairi on Fri Jan 29, 2010 6:34 am

SidiA wrote:habih tu aku mcm mana.....???/takkan tkmau ajak sama.... Not talking
mai la, pas tu leh pi picnic sama

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: mini family day...............

Post by Sponsored content Today at 7:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum