FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Gambaq Familyday SMKAH 2009

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by SidiA on Tue Dec 22, 2009 11:12 am



buat2 amek gambaq nasik lemak pulaaakkkkkkk.....


sapa sponser ni weyyy....



beh sungguh laa...sampai nk lena...








BUKAN Beli pun...poyo jaaa...







_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by SidiA on Tue Dec 22, 2009 11:14 am


pasangan bahagia.....thn depan depa kata tk buleh join dah familyday.....takut bini dlm pantang kot.....hahahahaha....


hampa kutuk aku sakan noooo...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by SidiA on Tue Dec 22, 2009 11:17 am


ayam bbq disediakan oleh ehem ehem ehem ehem....menjadi rebutan...hahahaha...











_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by SidiA on Tue Dec 22, 2009 11:53 am



nk masak apa ni weh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by MetSanglang on Tue Dec 22, 2009 4:42 pm

salam,ni aku nak ucap trima kasih la kat hampa sekeluarga yang mana pi family day ari tu,sorry la........mungkin pemilihan tempat(chalet tu) kughang cantik sikit kot?(kheja aku la ni )tapi yang best Aya punya pengurusan cantik....!penyedian makanan & bahan2 oleh chef Mok laki bini amat membanggakan,kesungguhan dan khejasama abg Heri laki bini sungguh terpuji lagi dihargai.trima kasih Bad pasai dr penang mlm tu jugak turun mai lokasi demi bini tersayang dan jugapasai nak borak2 ngan kami,buat Not hang jangan ghisau,kami paham,hang betoi2 c buk,wlau ghetaih pegheksa menimbun hang pulun mai jugak.buat Oum,kopi hat hang bancuh tu memang kaw la,ceghah mata kami sampai 3 pagi,thn depan blh bancuh kopi lagi kot................................

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by SidiA on Tue Dec 22, 2009 6:23 pm

terima kasih lagik kepada semua termasuk anak2 yg menerap dlm keleboq......apa yg terkurang di atas penganjuran ni.....harap di maafkan...... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by Khairi on Tue Dec 22, 2009 9:01 pm

Tak pa, tak dak kekurangan pasai bbq kita cerah dimakan kita semua, anak2 suka sampai menerap dalam keleboq, depa jarang2 main keleboq, nanti aku boh lagi gambaq, la dok kalut dgn jadual sekolah, resort tu walaupun dah sesemporna mana, tapi ok la daripada tak buat langsung, tahun depan mai belah Teluk Batik pula kot ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by Khairi on Tue Dec 22, 2009 9:46 pm

Tambahan gambaq di sana :


























Memang syonok, walaupun aku letih sbb merata tempat aku pi sebelum Bagan Lalang.
Tambahan time bakaq ikan siakap, ikan sebelah, ikan jenahak, sotong, ketam, ubi kentang, udang, ayam, sosej ... emmmm ... sodap.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by SidiA on Wed Dec 23, 2009 6:37 am

hahahaha.........kekeklabuan ayaq laut bagan lalang melambai2 lagi aku kesana.....rasa2 mcm nk p lagi dgn anak bini ja kot ehhehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by Khairi on Wed Dec 23, 2009 7:31 am

SidiA wrote:hahahaha.........kekeklabuan ayaq laut bagan lalang melambai2 lagi aku kesana.....rasa2 mcm nk p lagi dgn anak bini ja kot ehhehehe....
Pi, jgn tak pi.
Baguih Dok Ada

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by tOksiak on Wed Dec 23, 2009 8:36 am

Isap rokok buleh isap rokok daun lagik hehehehe....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by caca@bijak on Wed Dec 23, 2009 12:45 pm

aku bangga... ada kawan mcm hampa....ni baqhu betoi bkawan ... memang ni satu kenangan yang kita mesti ingat sampai tua...
aku rasa org mcm kita ni kalau dok tepi jamban pun boleh bsembang sampai pagi ni kan pula tempat selesa mcm tu..keta tepi pintu meja makan tepi pintu bakar ikan tepi pintu semua dok tepi pintu ....amboi syok..
yang penting aku nak habaq kat hampa yang aku n family seronok...jom kita buat lagi taun depan....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Dec 23, 2009 12:56 pm

waaaaaaaaaaaaaa..... bestnyaaaaaaa... drooling rugi aku tak bleh pi...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by caca@bijak on Wed Dec 23, 2009 1:16 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:waaaaaaaaaaaaaa..... bestnyaaaaaaa... drooling rugi aku tak bleh pi...

kalau hang p la kiah aku rasa compom kita semua kena halau ngan tuan chalet malam tu jgk...tak dan bakar ikan ....sebab sure riuh rendah sakan ...besa la mulut longkang mana dok ada ..lawan maki la ...memcarut la ....besembang ,berlawak gelak mcn setan.....makan tak ala mana kenyang ngan dok gelak ja....taunn depan hang mesti joint tau..... : Smile Smile Smile Smile

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Dec 23, 2009 1:56 pm

hahahahah!! tu la pasai... tapi kalau pi ngan laki aku... ehehehe... besa arrrr... Malu Ngat Aiihhh kena kontrol ayu sikit!!!! hahahahaha... kot sat gi dia tekejut tengok 'peel' aku bila dah jumpa ngan hang!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by tOksiak on Wed Dec 23, 2009 3:14 pm

betui betui....amet dok riki2 dh tu utk taun depan....kata nk try belah lumut utk familyday semua geng n belah melaka utk sebelah tengah ni ja......tengok la kalau jadik.......


syiOk wooooo......org dh masuk tidoq...kami dok bergebang lagik hehehhe...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by shaifulanuar on Wed Dec 23, 2009 5:48 pm

tahun depan kita ejas bg ramai na..tahniah pd semua.

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by Khairi on Wed Dec 23, 2009 7:39 pm

caca@bijak wrote:aku bangga... ada kawan mcm hampa....ni baqhu betoi bkawan ... memang ni satu kenangan yang kita mesti ingat sampai tua...
aku rasa org mcm kita ni kalau dok tepi jamban pun boleh bsembang sampai pagi ni kan pula tempat selesa mcm tu..keta tepi pintu meja makan tepi pintu bakar ikan tepi pintu semua dok tepi pintu ....amboi syok..
yang penting aku nak habaq kat hampa yang aku n family seronok...jom kita buat lagi taun depan....
aku setuju, geng 4 ni memang kontrol habis tempat tu ...
tahun depan jumpa lagi...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by MetSanglang on Wed Dec 23, 2009 8:20 pm

woi kekawan.......tah-tah nama kita toke tu dah black list pa,hingaq sangat,asai melatah ....mencaghut,asai menchaghut.........latah.he he.......tapi memang syokkkkk.glerma habih........hampa peghasan dak,artis drama pun angkat kaki........gheta yang lalu depan port kita muka jelous ja tengok ikan bakaq kita beraneka macam citarasa.................best la esok kita pi lain boleh????????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by Khairi on Thu Dec 24, 2009 8:25 am

Boleh, tapi aku kena gagau cari fulus dulu la, hehehe.
Aroma ikan bakaq kita buat semua org jeles.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by SidiA on Thu Dec 24, 2009 6:55 pm



bau ayam BBQ lagik.....mau ka tk syiOOkkkk...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by Khairi on Thu Dec 24, 2009 7:14 pm

Terus lapaq ni, haHAHA

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by SidiA on Thu Dec 24, 2009 7:49 pm

drooling drooling drooling drooling

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by Khairi on Fri Dec 25, 2009 10:01 am

SidiA wrote:

cuba hampa teka tangan sapa tu ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by SidiA on Fri Dec 25, 2009 9:34 pm

ahhahah...tangan bini aku dgn tangan amet.....heheheh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gambaq Familyday SMKAH 2009

Post by Sponsored content Today at 1:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum