FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Family Day 2009 Forum SMKAH

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 3:15 pm

Kami di Forum SMKAH bercadang nk mangadakan satu Family Day ujung2 tain nih...mungkin bulan 11 atau bulan 12 2009,lokasi2 dah ada diberitahu...mungkin sekitar Selangor nih...yg tk terlalu jauh...bajet nk buat dlm cuti sekolah laaa....tapi sekiranya dari utara pun ramai nk join....mungkin lokasi bertukar ke sebelah tengah2 semacam belah Perak....rasanya sudah cukup tengah2 dah tu....

Jadi dengan itu aku harap2 kawan2 semua dapat bagi cadangan dimana tempat2 yg sesuai utk kita semua berjumpa...kos tidak terlalu tinggi,jarak sedang2 elok saja.....TOLONG bagi kerjasama,kami harap benda jadi dberjalan dgn lancar dan mendapat kerjasama...sila posting dlm forum ni kalau ada cadangan....jgn diam2 jaaa.....yg seronok kita..yg gembira jugak kita...apa kata kita berkongsi pendapat bersama.....tak kira tahun berpa kt sekolah tu pun ...asalkan memang belajaq kt SMAH/SMKAH.....yg bukan sekolah tu...tak dapek la den nk nolong aiiihhh.....

~CdA~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by MetSanglang on Mon Oct 12, 2009 3:40 pm

Camni....aku ada meneliphone kawan2,ada minta idea,apa kata kalau BAGAN LALANG,Selangor?tempat dia Kak ya dah tanya di Sri malaysia ghega sampai rm 160 semalam,satu tempat lagi nama dia CAMAR LAUT CHALET,ghega sekitar rm 80-110 semalam ,klu ramai mungkin rm 80 je.bagi aku stendart kita la kot,kalu aku ok ja rate tu.yang penting dapat jumpa hampa dan bawak anak bini aku bejalan,dan jangan lupa blh wat BBQ kat situ,ada masa hampa suruh la google cari,taip bagan lalang chalet----pi kat LKIM/camar laut chalet -----dapat la tengok dulu tempat tu......cepat ckit boleh boking awai cikit ,takut cuti sekolah penuh......

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 4:07 pm

BAGAN LALANG BEACH RESORT



PENGINAPAN DAN KEMUDAHAN DI BAGAN LALANG BEACH RESORT

CHALET (BERHAWA DINGIN) 10 Unit

Unit Mawar (Bungalow) - 2 unit Rm110 seunit
Unit Melati (Semi-D) - 4 unit RM100 seunit
Unit Teratai (Teres) - 4 Unit Rm80 seunit

ASRAMA (TIDAK BERHAWA DINGIN) 3 Blok

Blok 1 (Muatan 40 Orang)
Blok 2 (Muatan 40 Orang)
RM 20.00 Seorang
Sehari


DEWAN CERAMAH / SEMINAR
- Dewan Sri Tanjung (Muatan 120 - 150 Org) RM 250.00 Sehari


Kemudahan surau disediakan (percuma)
- muatan 200 orang


Padang permainan seperti Takraw dan Valleyball juga disediakan (peralatan sendiri)


Selain dari yang sedia ada pihak kami juga ada menyediakan kemudahan makan / minum dan penginapan secara pakej dengan kadar Rm47.00 seorang sehari.

Pakej tersebut adalah seperti berikut :
- peserta mestilah melebihi 20 orang ke atas.
- enam kali sediaan makan dan minum
- penginapan asrama


Pakej B.B.Q juga disediakan
Kadar harga (Menu B.B.Q)

a. Menu RM26.00
b. Menu RM28.00
c. Menu RM30.00


Kadar harga (menu makan berasingan) 6 kali sediaan

a. Menu RM24.00
b. Menu RM28.00

Catering-Restoran dan membekal bahan-bahan mentah ke motel-motel.

Our Office
Jalan Pantai,
Bagan Lalang Beach Resort,
43950 Sungai Pelek, Sepang

Tel: 03-3141 1097

Contact Person: En. Ahsanuddin Tusirun



ini yg aku dapat dari pokcik google

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 4:15 pm

http://www.sungaipelek.com/bagan/camarlaut.html

cuba hampa klik sini tengok...siap ada pakej hari keluarga..ada main2 lagik.....ok dak...tapi bilik dia biasa2 jaaa.....cuba tengok2...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by ajaiTM on Mon Oct 12, 2009 5:12 pm

aku teramat setuju sangat... bg aku tiada masalah sbb aku BUJANG pada masa tu.....oleh yg demikian I FOLLOW..... kengkawan yang lain apa cita...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 5:18 pm

Ok ok....kalau ada yg setuju...aku ada buka satu topik baru....tolong bagi nama2 sesapa yg setuju......

kat sini bg cadangan kt mana nk p.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by tOksiak on Tue Oct 13, 2009 11:48 pm

hampa tolong la bagi cadangan pasai tempat nk p ni..lokasi dan tarikh...aku pun pening jugak ni nk pilih nih....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by caca@bijak on Wed Oct 14, 2009 11:42 am

tOksiak wrote:hampa tolong la bagi cadangan pasai tempat nk p ni..lokasi dan tarikh...aku pun pening jugak ni nk pilih nih....

aku setuju ja......lagi pun canti tempat tu...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Gee on Wed Oct 14, 2009 8:14 pm

SidiA wrote:http://www.sungaipelek.com/bagan/camarlaut.html

cuba hampa klik sini tengok...siap ada pakej hari keluarga..ada main2 lagik.....ok dak...tapi bilik dia biasa2 jaaa.....cuba tengok2...

hat ni pun bagi aku bulih dah..........yang penting kita semua bahagia....nak dok tang mana pun aku ikut ja........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by amir aa on Wed Oct 14, 2009 9:37 pm

aku tak pernah p lagi.... ok boleh join... nampak menarik aje tempat tu..

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 14, 2009 10:45 pm

ok ok .....nnt aku n amet akan siasat tempat tu....kalau hampa kata ok....kami pun tkpa la...bukan apa..sekadar nk berjumpa ja...kalau perjumpaan ni ok...insya-Allah perjumpaan akan datang kita buat lagi power kot......la tarikh plak nk kena set tengok mcm mana....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 14, 2009 10:52 pm

PUSAT LATIHAN LKIM @ CAMAR LAUT

Pusat Latihan LKIM @ Camar Laut adalah merupakan sebuah pusat latihan; dimiliki dan diurus oleh Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) yang merupakan sebuah agensi kerajaan di bawah Kementerian Pertanian & Industri Asas Tani Malaysia. Penubuhan pusat latihan ini adalah untuk menampung keperluan latihan pegawai & kakitangan lembaga; juga terbuka untuk semua agensi kerajaan / swasta @ individu untuk menggunakan pusat latihan ini. Terletak di pantai Bagan Lalang dan berdekatan dengan bandar-bandar utama di Lembah Klang serta KLIA / Putrajaya. Ianya menjadi tumpuan latihan & percutian dengan sajian makanan-makanan laut yang segar. Mula beroperasi pada tahun 1991, Pusat Latihan LKIM @ Camar Laut menyediakan kemudahan-kemudahan penginapan, katering, dewan dan lain-lain untuk tujuan kursus, seminar, majlis perkahwinan, mesyuarat dan sebagainya.

LOKASI

Pusat Latihan LKIM @ Camar Laut terletak di kampong Bagan Lalang, Sungai Pelek, Sepang, Selangor Darul Ehsan dan terletak lebih kurang 100 meter dari pantai. Pemandangan semulajadi di Pusat Latihan LKIM @ Camar Laut dapat menarik minat para pengunjung untuk datang ke sini.

Laluan perjalanan ke Camar Laut:

Kuala Lumpur - Tol KLIA - Sepang - Sungai Pelek - Bagan Lalang.
Klang - Banting - Morib - Batu Laut - Tanjong Sepat - Bagan Lalang.
Melaka - Nilai - Salak Tinggi - Sepang - Sungai Pelek - Bagan Lalang.

KEMUDAHAN
1. CHALET:
Camar Laut mempunyai 18 buah unit charlet : 16 unit berkembar & 2 unit single

Charlet Berkembar Bilik Tidur Ruang Tamu

KADAR SEWAAN: Hari berkerja (Ahad - Khamis ) : RM 80.00 seunit
Hujung Minggu (Jumaat - Sabtu) & Citi Umum : RM 100.00 seunit

KEMUDAHAN: Setiap 1 unit chalet berkembar mempunyai 2 bilik & 4 katil single
Kemudahan yang ada di dalam chalet ialah televisyen, air-cond, kipas angin, bilik mandi, tandas, peti sejuk mini & ruang tamu

CHALET SINGLE

Charlet Single Bilik Tidur Ruang Tamu

KADAR SEWAAN: Hari berkerja (Ahad - Khamis ) : RM 100.00 seunit
Hujung Minggu (Jumaat - Sabtu) & Citi Umum : RM 110.00 seunit

KEMUDAHAN: Chalet single mempunyai 2 bilik & 4 katil single
Kemudahan yang ada di dalam chalet ialah televisyen, kipas angin, air-cond, bilik mandi, tandas, peti sejuk, ruang tamu & verandah
(bilangan maksimum penginap bagi kedua-dua jenis chalet : 4 orang dewasa + 4 kanak-kanak)

2. DEWAN KULIAH:
Pusat Latihan LKIM @ Camar Laut mempunyai 3 unit Dewan Kuliah dan 1 unit Dewan Serbaguna yang boleh digunakan untuk tujuan kursus, seminar dan mesyuarat

Dewan Kuliah I & II Dewan Kuliah III

Dewan Kuliah I Dewan Kuliah II Dewan Kuliah III
RM 150.00 sehari RM 200.00 sehari RM 180.00 sehari
Kapasiti : 30 org Kapasiti : 70 - 100 org Kapasiti : 70 - 100 orang peserta
KEMUDAHAN:

Air-cond
Kerusi & meja (alas meja skirting)
Whiteboard
PA System

3. SURAU:

Pusat Latihan LKIM @ Camar Laut juga menyediakan kemudahan surau kepada peserta kursus @ seminar dan individu untuk melakukan aktiviti keagamaan. Misalnya, ceramah keagamaan, Qiyamullail & Solat Tahajjud. Surau ini boleh memuatkan seramai 70 orang jemaah.

4. PADANG PERMAINAN:

Padang permainan terletak berhadapan dengan chalet berkembar. Ia mempunyai padang bola tampar, bola jarring, sepak takraw, dan juga bola sepak. Ia bertujuan untuk menyediakan sebaik mungkin aktiviti riadah dan sukaneka.

5. DEWAN MAKAN & KATERING:

Perkhidmatan catering hanya disediakan berdasarkan tempahan. Penyediaan makanan adalah mengikut pakej atau pilihan penyewa. Selain itu juga, Pusat Latihan LKIM @ Camar Laut turut menyediakan perkhidmatan katering bagi sebarang majlis atau jamuan

Perkhidmatan tersebut merangkumi:

Sarapan Pagi
Minum Pagi
Makan Tengahari
Minum Petang / High Tea
Makan Malam
BBQ
Minum Malam
Dewan Makan

6. DEWAN SERBAGUNA:
Dewan Serbaguna
Kapasiti 250 – 300 orang (bergantung pada susunan dalam dewan)

ARI KELUARGA

TIADA Pakej yang khusus. Kemudahan yang disediakan:

* Chalet Berhawa Dingin (1 unit = 2 bilik & 4 katil single) : i. 16 unit berkembar : RM 100.00 seunit
ii. 2 unit single : RM 110.00 seunit

* Makan minum : Pakej BBQ Keluarga
3 Kali makan
40 pax dewasa (minimum)


PAKEJ - A PAKEJ - B PAKEJ - C
DEWASA 42.00 seorg 32.00 seorg 27.00 seorg
KANAK-KANAK (3 - 11 thn) 25.00 seorg 19.00 seorg 16.00 seorg
Menyediakan: : Minum Petang, Makan Malam BBQ & Sarapan Pagi @ pilihan menu A’LA CARTE

* Karaoke : Dalam Dewan : RM 200.00
Tempahan Luar : Boleh diuruskan

* Sukaneka : RM 600.00 (Peserta kurang 100 orang)
Kemudahan : Pilihan acara 12 permainan sahaja
Petugas & peralatan disediakan

* Kanopy : Kanopy kosong : RM 130.00 seunit
Kanopy Penuh : RM 180.00 seunit
(beserta meja & kerusi untuk 30 orang)


ACARA SUKANEKA

KETEGORI ACARA
Pra-Sekolah
(Bawah 6 tahun) * Mengisi air dalam botol dengan menggunakan span

* Membaling bola ping-pong ke dalam bakul

7 - 9 tahun * Menolak rim basikal

* Meniup belon sehingga pecah

10 - 12 tahun * Mengisi air dalam botol dengan menggunakan bekas berlubang

* Lari dalam guni

Remaja Lelaki * Bowling padang

* Timbang bulu ayam


Remaja Perempuan * Bowling padang

* Menganyam ketupat


Kumpulan Lelaki * Terompah gergasi

* Bowling ten pin

* Mengutip bola ping-pong dengan menggunakan chop stick


Kumpulan Wanita * Terompah gergasi

* Mengutip bola ping-pong dengan menggunakan chop stick


Dewasa Lelaki * Memancing ikan / tin minuman

* Lari dalam guni


Dewasa Wanita * Menganyam ketupat

* Memancing ikan / tin minuman


VIP * Golf (chiping)

* Melastik tin


Pasangan Suami Isteri * Baling & sambut belon berair

* Tarik guni / upih (F 1)


Pilihan acara hanya 12 permainan sahaja (*)

KAEDAH PEMBAYARAN
Jabatan / Agensi Kerajaan melalui L.O. (Pesanan Tempatan)
Individu, Syarikat & Agensi Bukan Kerajaan
Pembayaran adalah secara tunai & cek. (bukan cek peribadi)
Deposit 50% hendaklah dijelaskan setelah pengesahan tempahan dan bakinya dibuat semasa Check-In.
Tiada kemudahan kredit dibenarkan

TEMPAHAN
Untuk Tempahan Sila Hubungi:

PUSAT LATIHAN LKIM
Bagan Lalang,
43950 Sungai Pelek, Selangor.

TEL.: 03-31411912
FAX.: 03-31411924

Waktu Tempahan: 8:00am - 10:00pm
* Harga akan berubah mengikut pasaran semasa tanpa notis.

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 14, 2009 10:54 pm




_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by lemontree95 on Thu Oct 15, 2009 1:42 am

ghasa macam x best pun tempat ni....tapi ghasa mcm nak join saja ni...aku memeng suka tmpt2 yang tak best mcm ni....bleh bwk marka dak...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Thu Oct 15, 2009 7:58 am

lemontree95 wrote:ghasa macam x best pun tempat ni....tapi ghasa mcm nak join saja ni...aku memeng suka tmpt2 yang tak best mcm ni....bleh bwk marka dak...

Hang awat dok mengeroh ni. Tak dak qheja lain ka.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by MetSanglang on Thu Oct 15, 2009 8:42 am

ni pak lang tolong tengok sat aihhhh....yang abang nak mai sorang,tu kan apa kot2 merka lama join la tu..........ni yang adik pulak nak bawak merka........haghu ni......,kami bawak anak bini mana nak dan kepung......,awat yang gatai2 sangat ni anak pak lang......makan udang ghimau banyak sangat kuttttt.............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by MetSanglang on Thu Oct 15, 2009 8:48 am

takat -takat la....la,aku dok belek kelenda kuda ni...........dok nampak2 pada tarikh 19/12-20/12 (sabtu/ahad)cantik gak............bukan pa,pasai 18 hb tu cuti awal muharam,ari tu leh la kita buat persiapan (pasai cuti)lagipun 2 minggu lepaih tu mungkin kita kalut nak buat persiapan anak2 nak masuk sekolah plak......apa macam tarikh tu.............ok dak?????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Thu Oct 15, 2009 11:02 am

MetSanglang wrote:takat -takat la....la,aku dok belek kelenda kuda ni...........dok nampak2 pada tarikh 19/12-20/12 (sabtu/ahad)cantik gak............bukan pa,pasai 18 hb tu cuti awal muharam,ari tu leh la kita buat persiapan (pasai cuti)lagipun 2 minggu lepaih tu mungkin kita kalut nak buat persiapan anak2 nak masuk sekolah plak......apa macam tarikh tu.............ok dak?????????

Kalau tarikh tu, aku rasa bagi pihak aku ok dah. Tak tau la geng2 lain.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Thu Oct 15, 2009 8:22 pm

lemontree95 wrote:ghasa macam x best pun tempat ni....tapi ghasa mcm nak join saja ni...aku memeng suka tmpt2 yang tak best mcm ni....bleh bwk marka dak...

hg ni btui la,mereluh saja....cuba cari tempat sama....aku tang mana x pa,klu buleh mengaiiii lg best

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Sat Oct 17, 2009 3:09 pm

mailsnsb_2 wrote:
lemontree95 wrote:ghasa macam x best pun tempat ni....tapi ghasa mcm nak join saja ni...aku memeng suka tmpt2 yang tak best mcm ni....bleh bwk marka dak...

hg ni btui la,mereluh saja....cuba cari tempat sama....aku tang mana x pa,klu buleh mengaiiii lg best
mengaey setakat nk perabih umpan ja buat pa woooii......cehhhh....asyik dok tengok orang ja buleh tangkap....hehehhee

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Sat Oct 17, 2009 9:37 pm

mailsnsb_2 wrote:
lemontree95 wrote:ghasa macam x best pun tempat ni....tapi ghasa mcm nak join saja ni...aku memeng suka tmpt2 yang tak best mcm ni....bleh bwk marka dak...

hg ni btui la,mereluh saja....cuba cari tempat sama....aku tang mana x pa,klu buleh mengaiiii lg best

Pi mengail kat abang hang lagi boleh banyak apa. Hahahahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Sat Oct 17, 2009 10:58 pm

tu tak dapat rasaaaaaaa,
ikan dah tak meroittt.bangdi dah serik masa masuk pertandingan kat tasik cyberjaya aritu,tak dan buh umpan bokkaiii patah,,ngeh ngeh ngeh...tu yg pobia kotttt

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 1:36 pm

mailsnsb_2 wrote:tu tak dapat rasaaaaaaa,
ikan dah tak meroittt.bangdi dah serik masa masuk pertandingan kat tasik cyberjaya aritu,tak dan buh umpan bokkaiii patah,,ngeh ngeh ngeh...tu yg pobia kotttt

Hang ni hantu mengail juga ka. Boleh ajak Mat Sani la lagu tu, geng mengail.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Sun Oct 18, 2009 2:55 pm

Khairi wrote:
mailsnsb_2 wrote:tu tak dapat rasaaaaaaa,
ikan dah tak meroittt.bangdi dah serik masa masuk pertandingan kat tasik cyberjaya aritu,tak dan buh umpan bokkaiii patah,,ngeh ngeh ngeh...tu yg pobia kotttt

Hang ni hantu mengail juga ka. Boleh ajak Mat Sani la lagu tu, geng mengail.
mail n bullah memag suka mengaey pun tapi time aku join depa...dok gelak ja....sekoq apa pun tk dapat.....merapu meraban jaa...ahhahahahha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Sun Oct 18, 2009 6:06 pm

Tu la, dok mengail sambil dok sembang, ikan lari pi tang lain la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Sponsored content Today at 12:39 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum