FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Family Day 2009 Forum SMKAH

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by mailsnsb_2 on Wed Oct 21, 2009 12:17 am

Khairi wrote:Tu la, dok mengail sambil dok sembang, ikan lari pi tang lain la.

mengai masa pertndgan tak best..beserabut orang...sekali tarik macam sarang labah sangkut....ikan bukan setakat larii,naik gila dia benam dlm tanah :rendeer:

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by caca@bijak on Wed Oct 21, 2009 12:27 pm

woiiiiii.......oiiii.... apa kejadah hampa dok cerita pasai memancing plk....hampehhhh kita set tempat betoi2 dulu ......tak sabar ni....nak picit ayaq asam ,ikan bakar,ngan kuah cuka makan ramai2.....yam..yam..yam...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 6:56 pm

caca@bijak wrote:woiiiiii.......oiiii.... apa kejadah hampa dok cerita pasai memancing plk....hampehhhh kita set tempat betoi2 dulu ......tak sabar ni....nak picit ayaq asam ,ikan bakar,ngan kuah cuka makan ramai2.....yam..yam..yam...
nmpak gayanya...saya sorang je yg ada cikgu.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Wed Oct 21, 2009 9:36 pm

SidiA wrote:
caca@bijak wrote:woiiiiii.......oiiii.... apa kejadah hampa dok cerita pasai memancing plk....hampehhhh kita set tempat betoi2 dulu ......tak sabar ni....nak picit ayaq asam ,ikan bakar,ngan kuah cuka makan ramai2.....yam..yam..yam...
nmpak gayanya...saya sorang je yg ada cikgu.....

Yang lain selesema cikgu
lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Dielara@com on Tue Oct 27, 2009 11:34 pm

kekawan sekalian....ni nak bagi cadangan skt pasai ni... kalau blh cari tempat tu kat area antara ,kedah ,perak atau arah ke KL cukup la .Sbb adil skt bagi depa2 yang duk kat area utara tu ataupun geng KL&selangor ni. lg pun mentua aku org perak ...he he he.

satu lagi.... bagan lalang tu kawasan lain jgn pi la sbb memang tak best pun ,aku dah banyak kali kursus kat sana...anjing liar banyak kat pantai...eeeeeeeeeee takuuuuut.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by MetSanglang on Wed Oct 28, 2009 8:11 am

alamak det,awat hang lambat bagi komen..........ari tu kami dah mintak dah cadangan.........kami ingat lagutu la jugak........nak wat blah Lumut ka, teluk batik ka,tapi takdak respon blah sana (zon U)mengenangkan ikan bakaq yang jai dok peghangat tu ,jadi kami pun pilih erea pantai,jadi dok nampak bagan lalang sajalah,agak dekat sikit ngan kita.....lagipun bajet murah sikit pasai tempoh masa pendek,kami pun boking pasai sabtu ghitu aku serve banyak dah kena booking,takut lambat.............melangut la kita,takpa nanti thn depan kita booking tempat canggih ckit,dan la himpun duit dlm tabung.......apamacam?apa2 pun join la sekali baghu syok.......dulu tu hang pi kursus.........anjing banyak takdak hai nanti aku bawak la teghebeee

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 2:32 pm

biaq pi kedepa la met woi, kalau nak setuju, join ja, tak yah byk cerita.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 3:14 pm

Dielara@com wrote:kekawan sekalian....ni nak bagi cadangan skt pasai ni... kalau blh cari tempat tu kat area antara ,kedah ,perak atau arah ke KL cukup la .Sbb adil skt bagi depa2 yang duk kat area utara tu ataupun geng KL&selangor ni. lg pun mentua aku org perak ...he he he.

satu lagi.... bagan lalang tu kawasan lain jgn pi la sbb memang tak best pun ,aku dah banyak kali kursus kat sana...anjing liar banyak kat pantai...eeeeeeeeeee takuuuuut.
mcm amet kata laa...perancangan awai memang nk buat kat tengah2.....tapi semua tkdak idea.....last sekali kami takut tersalah booking belah2ataih....tengok2 kami 5 ja yg p.....teruk jugak....abih kami cari tempat yg bajet agak murah..dekat dan tak memenatkan....ini 1st Familyday utk kita,maybe next year kita try buat lagi happening sampai pening plak la kot.....


apa2 pun aku harap hampa klik reputation bnyk kali sket utk amet dan caca...depa sanggup keluaq duit sendiri p usha tempat...dan keluaq duit sendiri utk booking....


reputation tu ada lambang + dan -......ada kt tepi nama/avatar/niknem....klik yg campoq....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by MetSanglang on Wed Oct 28, 2009 4:20 pm

hoih toksah la dok reputation2,tak bendanya pun,kan leh dapat pangkat datuk pun.......hehehe.kan pa dulu takleh nak buat camni,budak sekolah,mana nak ada duit nak kalut2 buat lagu ni ,pi serve,booking dulu paling kuat pun nak kemping pun dlm kawasan sekolah.......la dah gheja ada gaji,ada famili lebih bertanggungjawab sikit kot,dulu jadi ketua pra u pun dok nganga ja,.............tapi niat aku kan apa,nak kumpul balik kawan2 borak2,bekenalan lebih dekat lagi laki2@bini2 kekawan bemesra sesama kita macam satu keluarga,lagipun kita merantau ni bukan ghamai sedagha dekat2,kalau kampung lain la keliling ghumah sedagha....betoi dak,jadi kawan2 lah tempa kita begurau senda menghilangkan suka dan duka , tak gitu...................??????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 4:36 pm

MetSanglang wrote:hoih toksah la dok reputation2,tak bendanya pun,kan leh dapat pangkat datuk pun.......hehehe.kan pa dulu takleh nak buat camni,budak sekolah,mana nak ada duit nak kalut2 buat lagu ni ,pi serve,booking dulu paling kuat pun nak kemping pun dlm kawasan sekolah.......la dah gheja ada gaji,ada famili lebih bertanggungjawab sikit kot,dulu jadi ketua pra u pun dok nganga ja,.............tapi niat aku kan apa,nak kumpul balik kawan2 borak2,bekenalan lebih dekat lagi laki2@bini2 kekawan bemesra sesama kita macam satu keluarga,lagipun kita merantau ni bukan ghamai sedagha dekat2,kalau kampung lain la keliling ghumah sedagha....betoi dak,jadi kawan2 lah tempa kita begurau senda menghilangkan suka dan duka , tak gitu...................??????????

lol! lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 4:43 pm

betoi betoi betoi......mcm ni haaaaaa.......duk mana2 pun tetap sorang2 jaaa...sib baik ada kawan2....hik hik hik hik.........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Wed Oct 28, 2009 4:48 pm

SidiA wrote:betoi betoi betoi......mcm ni haaaaaa.......duk mana2 pun tetap sorang2 jaaa...sib baik ada kawan2....hik hik hik hik.........

Teman Sejati.
Lagu nasyid kumnpulan apa tah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Wed Oct 28, 2009 5:03 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:betoi betoi betoi......mcm ni haaaaaa.......duk mana2 pun tetap sorang2 jaaa...sib baik ada kawan2....hik hik hik hik.........

Teman Sejati.
Lagu nasyid kumnpulan apa tah.
ishhkk...petang ni semua tajuk ada saja posting lagu aiiihhh....tang kepala lagu jaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by tOksiak on Wed Oct 28, 2009 5:35 pm

Tarikh: 19 & 20hb Disember 2009 (2hari 1 mlm)
Harga : RM100 (RM75(penginapan)+RM25(nk beli bahan2 BBQ atau jajan)
Tempat di Bagan Lalang apa nama chalet tu tah..... Smile

Kalau ada yg berminat sila bgtau kak caca/Aku/tOksiak/Admin dan Met Sanglang........atau bgtau ja dlm forum nih....
duit buleh di bank-in ke Akaun Maybank 1621-0694-2777 (Rohaya Yaakob/Bendahari bidan terjun)

kontek no:
017-3273555 Kak Caca/Aya
019-2579671 Met Sanglang
013-2516030 Aku/Sidia

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Dielara@com on Thu Oct 29, 2009 12:16 am

Takpa jgn ghisau blh ja, kalau hang dah pi servey tu kira ok la. Lagipun mungkin tempat aku pi tempat penternakan anjing-anjing tak pun kawasan pembiakan anjing.....on jer jgn pi cancel plak! Huiyooo, kira kategori kaya jugak hang ni no blh pi n booking .... baguih! pok cik banggo denge mu.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Dielara@com on Thu Oct 29, 2009 12:18 am

awat bang kheri kita ni, mcm prust bercinto jo....! tak kan kuciwa sani tak sebut nama sampai jadi lagu ni kut.........

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by MetSanglang on Thu Oct 29, 2009 7:42 am

bukan aku yang kaya det........Aya tu yang kaya pasai duit kita menabung bila tua2 sok semua kita pakat bagi kedia(dia kheja KWSP)dia la yang booking kan dulu bukan aku......hehhehe.pebetoi balik,nanti jadi (lembu punya susu sapi dapat nama)betoi cikgu BM(sapa2 lah kawan kita yang mangajaq BM)apa2 pun makasih Ruhaya bt Yaakob bini kepada Badrul (otai kita ni,senior 2 thn)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Thu Oct 29, 2009 12:43 pm

Dielara@com wrote:awat bang kheri kita ni, mcm prust bercinto jo....! tak kan kuciwa sani tak sebut nama sampai jadi lagu ni kut.........

Dak aihhhh, sedih ja. Hahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by caca@bijak on Thu Oct 29, 2009 4:02 pm

Khairi wrote:
Dielara@com wrote:awat bang kheri kita ni, mcm prust bercinto jo....! tak kan kuciwa sani tak sebut nama sampai jadi lagu ni kut.........

Dak aihhhh, sedih ja. Hahaha

tak pa khai ..jangan sedih..kalau hang sedih aku pun sedih gak.... Smile Smile Smile Smile cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by tOksiak on Thu Oct 29, 2009 10:39 pm

caca@bijak wrote:
Khairi wrote:
Dielara@com wrote:awat bang kheri kita ni, mcm prust bercinto jo....! tak kan kuciwa sani tak sebut nama sampai jadi lagu ni kut.........

Dak aihhhh, sedih ja. Hahaha

tak pa khai ..jangan sedih..kalau hang sedih aku pun sedih gak.... Smile Smile Smile Smile cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy
gatai plak dh depa 2 nih....cam hampeeehhh.... Smile Smile Smile


apa2 pun aku dapat tau tadik dari Met.....tempat/chalet pada tarikh tu dah penuh...jadi kepada yg lain aku tk pasti lagi mcm mana kalau ada yg nk datang pada tarikh tersebut.....kami cuba usahakan kot kalu ada lagi kosong tempat/chalet sebelah2 tu....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Rosnah on Fri Oct 30, 2009 8:46 am

tumpang lalu ya...

saya baca saja, tak dak pun geng saya yang join, kena pikiaq dua tiga kali jugak.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Khairi on Fri Oct 30, 2009 1:46 pm

tOksiak wrote:
caca@bijak wrote:
Khairi wrote:
Dielara@com wrote:awat bang kheri kita ni, mcm prust bercinto jo....! tak kan kuciwa sani tak sebut nama sampai jadi lagu ni kut.........

Dak aihhhh, sedih ja. Hahaha

tak pa khai ..jangan sedih..kalau hang sedih aku pun sedih gak.... Smile Smile Smile Smile cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy
gatai plak dh depa 2 nih....cam hampeeehhh.... Smile Smile Smile


apa2 pun aku dapat tau tadik dari Met.....tempat/chalet pada tarikh tu dah penuh...jadi kepada yg lain aku tk pasti lagi mcm mana kalau ada yg nk datang pada tarikh tersebut.....kami cuba usahakan kot kalu ada lagi kosong tempat/chalet sebelah2 tu....

Tu la, masa kita dok survey dulu, yg lain buat donno ja, la kalut la sbb dah penuh, kan Caca.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by caca@bijak on Fri Oct 30, 2009 9:50 pm

Khairi wrote:
tOksiak wrote:
caca@bijak wrote:
Khairi wrote:
Dielara@com wrote:awat bang kheri kita ni, mcm prust bercinto jo....! tak kan kuciwa sani tak sebut nama sampai jadi lagu ni kut.........

Dak aihhhh, sedih ja. Hahaha

tak pa khai ..jangan sedih..kalau hang sedih aku pun sedih gak.... Smile Smile Smile Smile cheesy cheesy Very Happy Very Happy Very Happy
gatai plak dh depa 2 nih....cam hampeeehhh.... Smile Smile Smile


apa2 pun aku dapat tau tadik dari Met.....tempat/chalet pada tarikh tu dah penuh...jadi kepada yg lain aku tk pasti lagi mcm mana kalau ada yg nk datang pada tarikh tersebut.....kami cuba usahakan kot kalu ada lagi kosong tempat/chalet sebelah2 tu....

Tu la, masa kita dok survey dulu, yg lain buat donno ja, la kalut la sbb dah penuh, kan Caca.
hang selak jangan boh nama aku..P mok suka kacau daun... lol! lol! lol!

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 9:56 pm

Rosnah wrote:tumpang lalu ya...

saya baca saja, tak dak pun geng saya yang join, kena pikiaq dua tiga kali jugak.
ishhkk...join ja....kita semua geng punyaaa...kami pun bukan asai sama kelaih pun.....Met,Jai,lagi sapa ekk..bukan sekalaih pun.....jOm je laa...tapiiiiiiiiiiiiiiiiii...tempat dh penuhhhh...hehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Rosnah on Fri Oct 30, 2009 10:16 pm

SidiA wrote:
Rosnah wrote:tumpang lalu ya...

saya baca saja, tak dak pun geng saya yang join, kena pikiaq dua tiga kali jugak.
ishhkk...join ja....kita semua geng punyaaa...kami pun bukan asai sama kelaih pun.....Met,Jai,lagi sapa ekk..bukan sekalaih pun.....jOm je laa...tapiiiiiiiiiiiiiiiiii...tempat dh penuhhhh...hehehe...

terima kasih. don't worry kalau last minit saya nak join tak risau pasai tempat sebab saya balik tidoq di rumah. apa-apa pun, selamat bergathering la.

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Family Day 2009 Forum SMKAH

Post by Sponsored content Today at 12:39 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum