FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Perjumpaan/Gathering

View previous topic View next topic Go down

Perjumpaan/Gathering

Post by SidiA on Mon Aug 03, 2009 10:18 pm

Apa kata kita yg 2,3 kerat ni.....kita try kontek member2 lama n kita buat gathering nak tak....kira yg ada kt KL laaa...kalau kena time cuti sekolah...khairi turun KL...ok gak...hampa rasa mcm mana.....kita kolek la duit sket buat bajet nk makan2...kt muara ikan bakaq kaaa....kt restoran2 mana2 kaaa....hampa rasa mcm mana...??teringin sungguh nk jumpa dgn rakan2.....setakat kita 3 ja jumpa....jenuh riuh la...setakat tu ja laaa... afro

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by sani mustafa on Sun Aug 09, 2009 10:36 pm

Salam Sidi, ni Sani. Apa khabag la ni? Aku di S.Petani la ni, dah dapat tangkap beberapa orang budak SMAH. Kat sini ada Zul 5D, Usop 5G, Bija 5C, Aniza 5C, Rozita Hamid 5C, Masri 5C, Suriani 5F, Mazidi 5D, Azhari 5C, Halim Kumbang 5C, Zamri Yaman 5Sc2...aku dok try cari lagi beberape ekor yang lain, nanti kita buat gather ka, reunion ka kat mana-mana..macam2 kisah suka duka kita boleh share nnti, betoi tak? K lah, klu ada sapa2 nak kontek aku, HP 0124667045.

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by MetSanglang on Mon Aug 10, 2009 8:08 am

tak mau aku! Sidi shauki makan banyak....nanti lauk tak cukup,kita bantai bsembang dia bantai makan..brubrubru.........tak leh lagu ni(lagu apa)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by SidiA on Tue Aug 11, 2009 9:36 pm

sani mustafa wrote:Salam Sidi, ni Sani. Apa khabag la ni? Aku di S.Petani la ni, dah dapat tangkap beberapa orang budak SMAH. Kat sini ada Zul 5D, Usop 5G, Bija 5C, Aniza 5C, Rozita Hamid 5C, Masri 5C, Suriani 5F, Mazidi 5D, Azhari 5C, Halim Kumbang 5C, Zamri Yaman 5Sc2...aku dok try cari lagi beberape ekor yang lain, nanti kita buat gather ka, reunion ka kat mana-mana..macam2 kisah suka duka kita boleh share nnti, betoi tak? K lah, klu ada sapa2 nak kontek aku, HP 0124667045.
waahhh.....good info bro.....dlm bnyk2 nama hg bagi tu....aku kenai sekoq dua ja....try ajak depa masuk forum ni....kurang2 bleh sembang dulu.....lepas pakat bagi idea....aku akan cuba buat apa2 lagi yg patut utk forum nih....

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by sani mustafa on Sun Aug 30, 2009 11:33 am

Met kata hang makan banyak. Betoi ka sidi? Hang tak berubah lagi ka? Tengok gambag hang pun still gemok macam dulu jugak..he he..
Lagi satu, aku ada simpan gmbag masa orientasi PRU dulu..hang jadi cameraman waktu aku sanding...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by azam on Sun Aug 30, 2009 12:55 pm

hai mat sani hang ingat lg ka kat aku n (petas zam zam) nak jupe aku sng ja .aku ada kat area shahab perdana

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by sani mustafa on Mon Aug 31, 2009 7:44 am

Woi petas? Tak sangka boleh jumpa hang kat sini...still pilot lagi ka? Bas mana la ni? Zakrirudin dok sekali dengan hang lagi ka? Nant senang bagi aku no. telefon hang..nak contact aku dail 0124667045..aku kat sungai petani la ni.

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 7:46 am

sani mustafa wrote:Met kata hang makan banyak. Betoi ka sidi? Hang tak berubah lagi ka? Tengok gambag hang pun still gemok macam dulu jugak..he he..
Lagi satu, aku ada simpan gmbag masa orientasi PRU dulu..hang jadi cameraman waktu aku sanding...
muahahahhahah.......hg ada gambaq...scan mai sini....hahahah.....aku takdak gamabq2 tu....cuba hg godek kat Thread Gambaq-Gambaq......aku dari berisi kepada kurus n kembali berisi....tak macam amet......terus ja berisi...mcm belon hak hak hak hak.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 7:47 am

sani mustafa wrote:Woi petas? Tak sangka boleh jumpa hang kat sini...still pilot lagi ka? Bas mana la ni? Zakrirudin dok sekali dengan hang lagi ka? Nant senang bagi aku no. telefon hang..nak contact aku dail 0124667045..aku kat sungai petani la ni.
tudiaaa......tup tup ja jumpa member lama........visi aku hampir berjaya hahahahah....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by caca@bijak on Mon Aug 31, 2009 9:39 am

SidiA wrote:Apa kata kita yg 2,3 kerat ni.....kita try kontek member2 lama n kita buat gathering nak tak....kira yg ada kt KL laaa...kalau kena time cuti sekolah...khairi turun KL...ok gak...hampa rasa mcm mana.....kita kolek la duit sket buat bajet nk makan2...kt muara ikan bakaq kaaa....kt restoran2 mana2 kaaa....hampa rasa mcm mana...??teringin sungguh nk jumpa dgn rakan2.....setakat kita 3 ja jumpa....jenuh riuh la...setakat tu ja laaa... afro

aku sokong...buat la wei .... seronok wooo...aku dok harap met ja p kat aku waktu lunch ari jumaat ( dia tak yah p smbhyg jumaat hampeh.... )habih2 minum teh kat kantin....dok jaga gelak sakit urat perut...met hang kan ada restoran yang hg cerita tu nanti hang bahagian booking tempat... Twisted Evil :

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 9:41 am

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:Apa kata kita yg 2,3 kerat ni.....kita try kontek member2 lama n kita buat gathering nak tak....kira yg ada kt KL laaa...kalau kena time cuti sekolah...khairi turun KL...ok gak...hampa rasa mcm mana.....kita kolek la duit sket buat bajet nk makan2...kt muara ikan bakaq kaaa....kt restoran2 mana2 kaaa....hampa rasa mcm mana...??teringin sungguh nk jumpa dgn rakan2.....setakat kita 3 ja jumpa....jenuh riuh la...setakat tu ja laaa... afro

aku sokong...buat la wei .... seronok wooo...aku dok harap met ja p kat aku waktu lunch ari jumaat ( dia tak yah p smbhyg jumaat hampeh.... )habih2 minum teh kat kantin....dok jaga gelak sakit urat perut...met hang kan ada restoran yang hg cerita tu nanti hang bahagian booking tempat... Twisted Evil :
cantek jugak tu...kita buat time cuti sekolah kaaa.....bleh hangkut anak pinak sekali....tediaaa...meriah jugak...layan kt KL dulu...lepaih tu baru la panaih sket belah utara hahahah...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by caca@bijak on Mon Aug 31, 2009 9:58 am

beres...kita 3 family dah besa sgt lepas ni kita angkut kawan2 yang len sam ( p mok hang ni hero la ...kalau hg tak buat menatang ni mesti semua org dok takak tu ja atleast orang yg tak berapa IT dah jadi celek sket..yang tak berapa kenai dah jadi rapat..... dll)

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 10:18 am

caca@bijak wrote:beres...kita 3 family dah besa sgt lepas ni kita angkut kawan2 yang len sam ( p mok hang ni hero la ...kalau hg tak buat menatang ni mesti semua org dok takak tu ja atleast orang yg tak berapa IT dah jadi celek sket..yang tak berapa kenai dah jadi rapat..... dll)
tk la sampai jadik hero....biasa2 jaaa....aku pun bukannya ceredik sgt pun...kelam jugak IT nih....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by azam on Mon Aug 31, 2009 5:20 pm

aku la n dah x jd pilot dah. aku dah jd supervisor kat sykt bas kompeni br nm dia PANCARAN MATAHARI EKSPRES & TRAVEL N TOUR .kut ada member nak blk kg raye n leh la try naik bas n.;bas executive tp tambang biasa ja. bas n la n tengah top kat as n kl ....;..apa2 leh kontek aku d talian ''0193602204''

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by sani mustafa on Mon Aug 31, 2009 7:41 pm

Oraitt..roger petas..still keep and touch

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by MetSanglang on Mon Aug 31, 2009 10:58 pm

woi mat sani ,zakrirudin la kat bukit aman,polis aku ada 2 kali jumpa dai tapi tak tau la kat mana...!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by SidiA on Tue Sep 01, 2009 4:24 pm

azam wrote:aku la n dah x jd pilot dah. aku dah jd supervisor kat sykt bas kompeni br nm dia PANCARAN MATAHARI EKSPRES & TRAVEL N TOUR .kut ada member nak blk kg raye n leh la try naik bas n.;bas executive tp tambang biasa ja. bas n la n tengah top kat as n kl ....;..apa2 leh kontek aku d talian ''0193602204''
aku ajak hg buat menega hg tk mau....meh la....bagi aku cari org belah2 ampang nih.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan/Gathering

Post by Sponsored content Today at 7:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum