FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

perjumpaan hari raya

View previous topic View next topic Go down

perjumpaan hari raya

Post by mohdfaridg on Wed Sep 16, 2009 10:57 am

kalau semua kawan2 balik mai raya nanti,apa kata aku menawarkan rumah aku sebagai pot untuk kita semua berjumpa.pasai makan minum tu toksah dok pikaq.aku buat kenduri la pada you all .hampa tentukan tarikh dan masa saja.


Last edited by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:34 am; edited 1 time in total (Reason for editing : SALAH PARKING TAJUK NIH....kena letak kt tajuk gathering/perjumpaan...tkpa...aku alihkan...)

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: perjumpaan hari raya

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:04 am

mohdfaridg wrote:kalau semua kawan2 balik mai raya nanti,apa kata aku menawarkan rumah aku sebagai pot untuk kita semua berjumpa.pasai makan minum tu toksah dok pikaq.aku buat kenduri la pada you all .hampa tentukan tarikh dan masa saja.

Tu dia, Mat Farid dah masuk. Dah offer rumah dia jadi pot kita berkumpui. Ok la tu.
lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: perjumpaan hari raya

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:36 am

best tuuu....


khairi...aku serah kat hang...amek gambaq jgn lupa.....post dlm forum....

kalau jadi betui hampa buat elok2....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: perjumpaan hari raya

Post by Dielara@com on Wed Sep 16, 2009 7:59 pm

Salam..tur dia abg Parid kita dah buat offer umah dia..apa lg? jom ramai2 pakat serbu umah dia raya ni...Selamat Hari Raya buat Farid sekeluarga semoga berbahagia selalu.Maaf zahir batin.

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: perjumpaan hari raya

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 8:33 am

aku leh join pun ghaya ke3-7lah pasai balik rumah mentua dulu ,kalau on bagitaulah.pasai gambaq tu aku ada 2-3 kepin,kalau dan nanti aku boh./...

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: perjumpaan hari raya

Post by SidiA on Thu Sep 17, 2009 7:21 pm

Ingat weh...kasi up cantek2 wehhh.....letak dlm porum gambaq2 tu semua...nnt aku edit kasi letak di muka depan...hehehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: perjumpaan hari raya

Post by Dielara@com on Fri Sep 18, 2009 9:37 pm

Hoi met, ako penin la . mana satu nak pakai ni . forum awan besaq ka tau umah mat parid n i????

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: perjumpaan hari raya

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 10:00 pm

Dielara@com wrote:Hoi met, ako penin la . mana satu nak pakai ni . forum awan besaq ka tau umah mat parid n i????
kt awan besaq bagi kita di KL.....rumh Parid utk depa yg kt Kampung......sabaq2...jgn dok penin....hg raya mana det

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: perjumpaan hari raya

Post by amir aa on Fri Sep 18, 2009 10:26 pm

nak pekena ulam petai segar, mai umah parid ..pokok petai depan umah aja...

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: perjumpaan hari raya

Post by Sponsored content Today at 7:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum