FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by tOksiak on Mon Sep 28, 2009 10:59 pm

Ok ...mcm nih.....kelendar keja aku belum keluaq lagi utk bulan sepuLoh....kalau hampa kata hampa OK ja sabtu ahad.....apa kata kalau kita henjut sabtu mlm...kita jumpa dlm pukoi lepaih asaq......pukoi 5 kaaa...mlm bleh balik awai sket..kot2 ada yg ngantuk....


Bila: 3 Oktober 2009 (Sabtu)
Dimana: Hentian Awan besar Lebuhraya KESAS sebelah menghala ke bukit Jalil...sesapa dari ampang atau Sg. Besi kena u.Turn balik lepas tol....
Hari apa: SAbtu
Waktu : Petang LEpas Asaq (5 Petang) sampai mabuk....


p/s: semua yg di atas buleh dipinda kalau ada yg kantoi atau tergendala.....update cepat2 dlm forum nih.....bagitau kawan2 yg lain sekali .......nnt aku akan emailkan kepada yg tak masuk dlm forum tapi register....cuma hampa kena kata OK atau dak dulu....

Met~~~~mcm mana dengan sumbangan yg hang dok cadang hari tu........

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by Khairi on Tue Sep 29, 2009 7:29 am

Ok la, di Awan Besaq, kami jadi Awan Yang Terpilu. Tapi, kami pun dah ada perjumpaan beberapa org hari tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by MetSanglang on Tue Sep 29, 2009 9:48 am

hang jangan la dok habaq khairi,nanti pak mok ngan caca teghiyak balik gughie!tapi paling kuat teghiyak jai pasai tak dapat jumpa...........ehem ehem.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by ajaiTM on Tue Sep 29, 2009 1:01 pm

tOksiak wrote:Ok ...mcm nih.....kelendar keja aku belum keluaq lagi utk bulan sepuLoh....kalau hampa kata hampa OK ja sabtu ahad.....apa kata kalau kita henjut sabtu mlm...kita jumpa dlm pukoi lepaih asaq......pukoi 5 kaaa...mlm bleh balik awai sket..kot2 ada yg ngantuk....


Bila: 3 Oktober 2009 (Sabtu)
Dimana: Hentian Awan besar Lebuhraya KESAS sebelah menghala ke bukit Jalil...sesapa dari ampang atau Sg. Besi kena u.Turn balik lepas tol....
Hari apa: SAbtu
Waktu : Petang LEpas Asaq (5 Petang) sampai mabuk....


p/s: semua yg di atas buleh dipinda kalau ada yg kantoi atau tergendala.....update cepat2 dlm forum nih.....bagitau kawan2 yg lain sekali .......nnt aku akan emailkan kepada yg tak masuk dlm forum tapi register....cuma hampa kena kata OK atau dak dulu....

Met~~~~mcm mana dengan sumbangan yg hang dok cadang hari tu........
pak mok...admin gilo kuaso... tlg wartakannnn...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by caca@bijak on Tue Sep 29, 2009 7:11 pm

MetSanglang wrote:hang jangan la dok habaq khairi,nanti pak mok ngan caca teghiyak balik gughie!tapi paling kuat teghiyak jai pasai tak dapat jumpa...........ehem ehem.

sah lepas ni giliran selak pulak yang tehgeyak balik gughie... :cry: :cry: :cry:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by Gee on Tue Sep 29, 2009 9:50 pm

kalu aku tak jadi p outstation hjg mggu ni aku confirm join......mesti gempaq punya....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by ajaiTM on Tue Sep 29, 2009 11:13 pm

Gee wrote:kalu aku tak jadi p outstation hjg mggu ni aku confirm join......mesti gempaq punya....
bgtau pak lah sekali..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by Gee on Tue Sep 29, 2009 11:22 pm

Insyaallah...........

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by Khairi on Wed Sep 30, 2009 12:43 pm

caca@bijak wrote:
MetSanglang wrote:hang jangan la dok habaq khairi,nanti pak mok ngan caca teghiyak balik gughie!tapi paling kuat teghiyak jai pasai tak dapat jumpa...........ehem ehem.

sah lepas ni giliran selak pulak yang tehgeyak balik gughie... :cry: :cry: :cry:

Tak pa, ada masa nanti kita kumpui semua geng2 kita. Leh sembang dan gelak sakan lagi.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by ajaiTM on Wed Sep 30, 2009 4:28 pm

khairi wrote:
caca@bijak wrote:
MetSanglang wrote:hang jangan la dok habaq khairi,nanti pak mok ngan caca teghiyak balik gughie!tapi paling kuat teghiyak jai pasai tak dapat jumpa...........ehem ehem.

sah lepas ni giliran selak pulak yang tehgeyak balik gughie... :cry: :cry: :cry:

Tak pa, ada masa nanti kita kumpui semua geng2 kita. Leh sembang dan gelak sakan lagi.
klu ada masa mai la joint khairi...ajak la sapa2 hi..hi..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 7:32 am

yang aku dapat tau bleh join:
1. aku
2.ametsanglang
3. jai TMnet
4. caca
5. Baron Orlando ka apa tah...
6. Gee (kalau tk outstation)
7. Hasbullah n geng (kalau sempat...depa keja hari tu)



tolong update kan sapa lagi yg buleh atau tk buleh mai....buh ja dlm forum nih.....supaya senang puyuh berlari,tidak aku ternanti-nanti...kui..kui..kui...

~~~~~SidimOQ~~~~~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by Khairi on Thu Oct 01, 2009 9:08 am

ajaiTM wrote:
khairi wrote:
caca@bijak wrote:
MetSanglang wrote:hang jangan la dok habaq khairi,nanti pak mok ngan caca teghiyak balik gughie!tapi paling kuat teghiyak jai pasai tak dapat jumpa...........ehem ehem.

sah lepas ni giliran selak pulak yang tehgeyak balik gughie... :cry: :cry: :cry:

Tak pa, ada masa nanti kita kumpui semua geng2 kita. Leh sembang dan gelak sakan lagi.
klu ada masa mai la joint khairi...ajak la sapa2 hi..hi..

Tu la, teringin gak nak join, tapi modal dah habis masa raya lagi. Lain kali kita jumpa, "Jgn Sedih hari Itu Tak Dapat Kita Bersama, Meraikan Aidilfitri Yg Mulia".

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 11:20 am

best no hampa bleh berkumpoi.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 2:48 pm

tappi rasanya tk berapa ramai kot...semua dok lorat keja...maklum la raya pakat cuti sakan (komeneh ja yg keja...) jadik nya nk kena ganti balik apa2 keja yg tertinggal....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 2:57 pm

poket pun tak seberapa......tapi kawan2 punya pasai....aku hantaq abg aku saja la......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 3:50 pm

lemontree95 wrote:poket pun tak seberapa......tapi kawan2 punya pasai....aku hantaq abg aku saja la......
cehhhh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 4:04 pm

sbenaqnya ada hal la...la aku memang ada kl sampai 2hb tapi 3hb tu ada di bagan pinang...hajat hati tu mmg nak pi jumpa...''dah lama tak berjumpa..rindu rasa hati...''ni lagu ni...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 5:01 pm

Ooo...lepaih p bagam pinam......tkpa la...nk buat lagu mana......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 5:51 pm

hang nak lagu apa......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 5:56 pm

lemontree95 wrote:hang nak lagu apa......
lagu raya...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 6:06 pm

oooo... hang repot kat abg aku noooo...hang mengacum apa kat dia....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 6:14 pm

lemontree95 wrote:oooo... hang repot kat abg aku noooo...hang mengacum apa kat dia....
ahhahaha.......kah kah kah......hahahahha......tu kena kelepiaq dgn abg hang la tuuu...hahahhaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 7:55 pm

dia yang kena kelepiaq dengan aku.........hahahahah.....dia mana brani

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by ajaiTM on Fri Oct 02, 2009 1:29 pm

lemontree95 wrote:dia yang kena kelepiaq dengan aku.........hahahahah.....dia mana brani
hg mai dok umah aku.. hg nak kelepiaq aku no.... durhaka namanya...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by MetSanglang on Fri Oct 02, 2009 4:37 pm

mentang2 abg hang tu haluih,hang nak kelepiaq saja,tau la hang tu saiz mesin padi,apa hang ingat kami ni melanuih sangat,kembaq2 dua org dah sama saiz la ngan hang.ni kalau brani turun mai la awan besaq,kita main sepak ghaga tang tu,lawan tikam hang dok depan aku tak pa......ajak pak lah epon jadi pengapit....hheehehee

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan Pertama Hari Raya/Reunion

Post by Sponsored content Today at 12:39 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum