FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Perjumpaan pertama Lepas Raya

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by tOksiak on Sat Sep 12, 2009 12:17 am

Bila,dimana,hari apa,waktu....


cuba bg idea sket.....

idea aku ....

Bila: ?????
Dimana: Hentian Awan besar Lebuhraya KESAS.
Hari apa: ????
Waktu : Malam



ini perjumpaan pertama geng2 kita....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Sat Sep 12, 2009 2:35 am

Bila: lepaih semua balik dari kampung,dan tengok duit belennn.............!!!
Dimana: Hentian Awan besar Lebuhraya KESAS.(blah mana pun tak pa)
Hari apa: sabtu malam minggu(esok x kheja)
Waktu : Malam(lepaih mengarit(magrib)la,
makan : sate kot
cadangan : biaq pejumpaan ni pejumpaan solo(x payah bawak anak bini)
baru syok sikit nak melawak kasaq,lepas ni baru buat lain
pejumpaan keluarga plak.bwak kluaq la sorang 10 2 habuan
makan,tak pun pakat2 bawak bekai,tak nak pakat telan ayaq
lioq ja.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Sat Sep 12, 2009 11:10 pm

ada lain2 cadangan ka.....kehadiran tk semetinya kepada yg ada dlm forum ja...asalkan dari SMKAH..itu syarat utamanya...

selain itu diminta pakat bagi nama pada sesapa yg rasa buleh p....kita akan buat kecik2 ja sambil bincang2 sket pasai forum ni atau mungkin kita cuba buat persatuan ka apa ka....atau relax2 ja...

bg sesapa kt area putrajaya..war2kan kt member2 lain walaupun depa tk masuk forum.....

mcm tu juga yg area2 lain...semcm ampang,P.J,S.Alam,Subang dan mana2 je la area lembah klang nih...

janji depa asai mai dari SMKAH/SMAH,tk kira la sebulan pun kt sekolah tuh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by azam on Sun Sep 13, 2009 10:00 am

awan besaq kat kesas aku x tau.awan kat langit aku tau la.maklum la aku budak kg.

azam
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 21
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by sani mustafa on Sun Sep 13, 2009 10:11 am

Tak pa la, depa buat dulu kat awan besag. Mengkalu ada masa nanti mai la pakat balik buat kot belah ni pulak no..kat kerpan ka, sanglang ka, kubang sepat ka, aku tak kisah...
(Pss..awan besag tu aku pernah p dah dulu, makan sate kajang..besag besag jugak)

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by caca@bijak on Sun Sep 13, 2009 5:09 pm

aku ikut la tang mana pun ...kalau jauh aku dah boking met sanglang jaga bawak aku...( aku sekor ja bunga tahi ayam jenuh bekelahi ngan hampa la ) kalau ada sapa2 geng perempuan yang baca forum ni tapi tak joint jom la jgk....tepon aku atau pihak pengajur ...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Sun Sep 13, 2009 6:55 pm

mampuih lagu ni,kena jadi dreba pulak,tak pa chek..........kalau belagak macam datin aku sepak punggkoq biaq jatuh ghetaaaa...........padan muka.!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by mailsnsb_2 on Mon Sep 14, 2009 1:46 pm

caca@bijak wrote:aku ikut la tang mana pun ...kalau jauh aku dah boking met sanglang jaga bawak aku...( aku sekor ja bunga tahi ayam jenuh bekelahi ngan hampa la ) kalau ada sapa2 geng perempuan yang baca forum ni tapi tak joint jom la jgk....tepon aku atau pihak pengajur ...

awan besar buleh la,,tp bini nak letak mana....bini aku orang smah jugak...org kampung caca..hehehehe,budak sekolah smah lapih kami tak kurang bebelas orang,,,,tebai,pak din moto best,rafiza,lan hong kong,diana dah menikah ngan lan hong kong,lan korek,bulahhh,sepupu tok siak la.pak non (pej pos shah alam)dolah tany,own tok kepak,mat zam pala 20,mat syah sanglang,belambak lah..depa ni rabun it kot,tak join forum....tu yg geram tu.....kalau tak ramai lg.baru syok.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 8:33 am

azam wrote:awan besaq kat kesas aku x tau.awan kat langit aku tau la.maklum la aku budak kg.
tktau kunun...mai la weh....lama tk penyek kepala hang heheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 8:35 am

sani mustafa wrote:Tak pa la, depa buat dulu kat awan besag. Mengkalu ada masa nanti mai la pakat balik buat kot belah ni pulak no..kat kerpan ka, sanglang ka, kubang sepat ka, aku tak kisah...
(Pss..awan besag tu aku pernah p dah dulu, makan sate kajang..besag besag jugak)

itu lah satey Hj.samuri......peniaga satey paling berjaya abad ini....kalau P kajang lagi laa....bau satey semata...khairi....jom hirup kuah hahahaha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 8:39 am

mailsnsb_2 wrote:
caca@bijak wrote:aku ikut la tang mana pun ...kalau jauh aku dah boking met sanglang jaga bawak aku...( aku sekor ja bunga tahi ayam jenuh bekelahi ngan hampa la ) kalau ada sapa2 geng perempuan yang baca forum ni tapi tak joint jom la jgk....tepon aku atau pihak pengajur ...

awan besar buleh la,,tp bini nak letak mana....bini aku orang smah jugak...org kampung caca..hehehehe,budak sekolah smah lapih kami tak kurang bebelas orang,,,,tebai,pak din moto best,rafiza,lan hong kong,diana dah menikah ngan lan hong kong,lan korek,bulahhh,sepupu tok siak la.pak non (pej pos shah alam)dolah tany,own tok kepak,mat zam pala 20,mat syah sanglang,belambak lah..depa ni rabun it kot,tak join forum....tu yg geram tu.....kalau tak ramai lg.baru syok.
panggey depa mai,tarikh akan aku bgtau nnt...mungkin aku bincang2 lain pasai tarikh tu....harap2 semua dh tk sibuk...ok laa...bawak maila bini hg pun....bleh kawan dgn kak caca.....janji sai mai dari SMAH...bawak ja laaa.....jgn malu segan...

kalau dh cantek n berjaya perjumpaan ni...kalau nk buat kt kedah plak...kita panggey semua Awang (usop),pak cha...n geng2 yg dok buat bendang sekali....jgn kira apa keja...janji asai dari smah.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 9:19 am

azam wrote:awan besaq kat kesas aku x tau.awan kat langit aku tau la.maklum la aku budak kg.

Depa buat kat Awan Besaq, kami dok cini jadi Awan Kelabu Asap la. Tak pa, boleh simpan duit belen raya.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 9:22 am

khairi wrote:
azam wrote:awan besaq kat kesas aku x tau.awan kat langit aku tau la.maklum la aku budak kg.

Depa buat kat Awan Besaq, kami dok cini jadi Awan Kelabu Asap la. Tak pa, boleh simpan duit belen raya.

hehehe...tkpa tkpa...lepas ni kita buat kt belah sana plak....tapi kalau hampa nk buat jugak pun buleh gak...anjur kan jaa...tk salah pun....yg best kita jugak...lepas tu update dlm forum apa yg hampa dh buat...baru aktif...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 10:25 am

Ok la tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by mailsnsb_2 on Tue Sep 15, 2009 10:46 am

khairi wrote:Ok la tu.

pas ni wat kat tandop baru plak....hehehe,dpn umah tok siak..

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 10:51 am

mailsnsb_2 wrote:
khairi wrote:Ok la tu.

pas ni wat kat tandop baru plak....hehehe,dpn umah tok siak..
kalau nk buat tang tu kena tunggu nat sattu...baru bleh cari barang kat nat hehehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by ajaiTM on Tue Sep 15, 2009 3:14 pm

yg dok sana....buat la area sana.... byk tempat bulih buat... kedai petani buleh, kedai area ayaq hitam bulih.... yg dok di kompo buat kat kompo... klu srasa nak joint mai la.... pas ni blk kedah kita buat di sana pulak...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 7:15 am

ajaiTM wrote:yg dok sana....buat la area sana.... byk tempat bulih buat... kedai petani buleh, kedai area ayaq hitam bulih.... yg dok di kompo buat kat kompo... klu srasa nak joint mai la.... pas ni blk kedah kita buat di sana pulak...
betui betui...mcm tu aaa...bukan senang nk bagi up benda2 mcm nih..... afro

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 7:59 am

SidiA wrote:
ajaiTM wrote:yg dok sana....buat la area sana.... byk tempat bulih buat... kedai petani buleh, kedai area ayaq hitam bulih.... yg dok di kompo buat kat kompo... klu srasa nak joint mai la.... pas ni blk kedah kita buat di sana pulak...
betui betui...mcm tu aaa...bukan senang nk bagi up benda2 mcm nih..... afro

Up to you la.
Sad Sad Sad

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 8:20 am

baguih jugak ,balik kedah kita buat ghumah jai takpa,aku dengaq pak dia ada kolam ikan siakap,apa lagi siakap bakaq la,ghebuih ,kukuih,masak 3 rasa........."sapa lagi nak peghabih Pak Lang" .......kami la anak2 penakan sepusat sepusing ni.........dulu dok peghabih udang, dah tua2 ni ikan pulak la.......kan sedekah amal jariah tu baik..............kawan2 ucap selamat kat Jai suruh dia kirim salam kat ayah dia (Pak Lang kita ngan Maklang kita, (mak jai),......(ada ikan dan-dan anak penakan)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 8:28 am

MetSanglang wrote:baguih jugak ,balik kedah kita buat ghumah jai takpa,aku dengaq pak dia ada kolam ikan siakap,apa lagi siakap bakaq la,ghebuih ,kukuih,masak 3 rasa........."sapa lagi nak peghabih Pak Lang" .......kami la anak2 penakan sepusat sepusing ni.........dulu dok peghabih udang, dah tua2 ni ikan pulak la.......kan sedekah amal jariah tu baik..............kawan2 ucap selamat kat Jai suruh dia kirim salam kat ayah dia (Pak Lang kita ngan Maklang kita, (mak jai),......(ada ikan dan-dan anak penakan)

Cantik,,,, dulu pi bakaq udang, lepas ni pi bakaq siakap pula. Aku tunggu bila nak jadi ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 9:02 am

khairi wrote:
MetSanglang wrote:baguih jugak ,balik kedah kita buat ghumah jai takpa,aku dengaq pak dia ada kolam ikan siakap,apa lagi siakap bakaq la,ghebuih ,kukuih,masak 3 rasa........."sapa lagi nak peghabih Pak Lang" .......kami la anak2 penakan sepusat sepusing ni.........dulu dok peghabih udang, dah tua2 ni ikan pulak la.......kan sedekah amal jariah tu baik..............kawan2 ucap selamat kat Jai suruh dia kirim salam kat ayah dia (Pak Lang kita ngan Maklang kita, (mak jai),......(ada ikan dan-dan anak penakan)

Cantik,,,, dulu pi bakaq udang, lepas ni pi bakaq siakap pula. Aku tunggu bila nak jadi ni.
aku harap lepas raya ni akan jadik la apa yg kita nk buat tu....dapat 10 org nk mai pun dh kira besaq...kalau lebih lagi la baguih.....minggu ke-2/3 raya cun la kot....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by caca@bijak on Wed Sep 16, 2009 7:49 pm

aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 8:40 am

caca@bijak wrote:aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?
hang tak bulih ikut,makan ikan banyak cepat gemok oooooo,kami tak pa memang dah gemok ,lagi2 pak mok hehehe..........lagi satu makan ikan siakap depa kata jeghawat cepat naik tau,hang tak mau jeghawat kan.......????sat ni jadi balik lagu gambaq hat kami dok begolek bantai gelak tu haghu....(melawak ja ,join la,hang kalau tak join mana nak meghiyah korum rasa tak lengkap tau.)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by mohdfaridg on Thu Sep 17, 2009 10:45 am

amir pasai apa balik lambat,tunggu cucuq dah nak habis,serdak adala...

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Sponsored content Today at 7:42 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum