FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SMKAH : Dulu dan Kini

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 2:12 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:err.. daftat apa dah weiiiii?? rolleyes

adakah kisah bakal berulang kembali?? jeng.. jeng.. jenggg...
daftat forum ni la.....
usah dikenang lagi....
benda yg dah lepaih....
but pren is por eberrr.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 2:15 pm


ni lah orang yg tak leh lupa......
pak cha.....
byk dah makanan yg dia sedekah kat geng asrama...
miss u pak cha.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 04, 2009 2:32 pm

heheheh.. pak cha.. pak cha.. aku tengok muka dia sama jaa...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 2:35 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:heheheh.. pak cha.. pak cha.. aku tengok muka dia sama jaa...

Maintain dari dulu sampai la ni. Tu la Pak Cha. Masa aku ambik gambaq tu, aku habaq Jai nak kelih Pak Cha, rindu, hahahaha, sory Jai.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 2:37 pm

Khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:heheheh.. pak cha.. pak cha.. aku tengok muka dia sama jaa...

Maintain dari dulu sampai la ni. Tu la Pak Cha. Masa aku ambik gambaq tu, aku habaq Jai nak kelih Pak Cha, rindu, hahahaha, sory Jai.
hg kirim salam kat pak cha byk2....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 2:39 pm


pak cha pakai susuk ka... Smile Smile

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by lemontree95 on Wed Nov 04, 2009 2:40 pm

pak cha ada lagi.....mak jah p mana woi...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 2:41 pm

ajaiTM wrote:
pak cha pakai susuk ka... Smile Smile

Ihhhh, susuk lak dah. Dak kot, tak baik benda2 tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by lemontree95 on Wed Nov 04, 2009 2:47 pm

pakcha mengamalkan senaman ghimau.....dia dok senaman dgn ghimau aku la....... cheesy cheesy cheesy

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by chem on Mon Nov 16, 2009 8:42 am

dah lama tak pi sekolah ayer itam..last tahun 1995...setengah tahun dah cau g sambung blajaq. Balik kampung lalu kot depan jer..tak pernah nak masuk. Ujung tahun ni kalau balik kedah..nak ronda dalam la plak. Namplak lain sgt..ada sapa2 tau ka, kelas 4 dan 5 sains dulu jadi bilik apa???

chem
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 19
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Mon Nov 16, 2009 9:10 am

chem wrote:dah lama tak pi sekolah ayer itam..last tahun 1995...setengah tahun dah cau g sambung blajaq. Balik kampung lalu kot depan jer..tak pernah nak masuk. Ujung tahun ni kalau balik kedah..nak ronda dalam la plak. Namplak lain sgt..ada sapa2 tau ka, kelas 4 dan 5 sains dulu jadi bilik apa???

Kelas tu masih lagi kelas 4 dan 5 sains.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by chem on Mon Nov 16, 2009 9:14 am

maintain kelas 5 sains lagi la no!!! tapi takper kelas tu ada privecy sket..terasing. mana batch SPM 94 ni..takder sorang pun join forum ni...

chem
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 19
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Mon Nov 16, 2009 4:20 pm

gambaq belakang makmal yg kolam byk tu dah jd lagu mana dah....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by MetSanglang on Mon Nov 16, 2009 4:25 pm

kolam tu tah dah takdak,kalu ada pun bela ikan buat dok kena cughi puak2 aspura ja,tenaga pengajaq dia tu tu mat jai,oun tok mud,pak det,mat parid........mampuih la kami puak2 sains pertanian.letih membela ikan ,kena sapu..........hampehhhhhhhh.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Mon Nov 16, 2009 4:27 pm

keja2 tu aku tak buat masa kami... lapih bwh yg buat... matyuih n the gang

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Mon Nov 16, 2009 4:28 pm

MetSanglang wrote:kolam tu tah dah takdak,kalu ada pun bela ikan buat dok kena cughi puak2 aspura ja,tenaga pengajaq dia tu tu mat jai,oun tok mud,pak det,mat parid........mampuih la kami puak2 sains pertanian.letih membela ikan ,kena sapu..........hampehhhhhhhh.

kat kami dok bakaq tu ikan hampa ka... la... kami tak tau.. buat gena...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by MetSanglang on Mon Nov 16, 2009 4:42 pm

patut la masa kami buat pertandingan mancing tu ,tak beghapa nak bulih ikan...............meghang daghat punya gheja ghupanya...........ni nak kena report bentayan ni.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 7:11 am

chem wrote:dah lama tak pi sekolah ayer itam..last tahun 1995...setengah tahun dah cau g sambung blajaq. Balik kampung lalu kot depan jer..tak pernah nak masuk. Ujung tahun ni kalau balik kedah..nak ronda dalam la plak. Namplak lain sgt..ada sapa2 tau ka, kelas 4 dan 5 sains dulu jadi bilik apa???
adik chem rayau2 lagi dlm forum ni...bnyk info2 pasai sekolah kita....


kami last keluaq awai tain 1992....ada lagi abang2 kt sini ujung 80an dh keluaq dari sekolah tu.....sedih wooo...semua pakat cari info pasai sekolah tu....meh pakat2 bagi info lagik....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Wed Nov 18, 2009 1:32 pm

SidiA wrote:
chem wrote:dah lama tak pi sekolah ayer itam..last tahun 1995...setengah tahun dah cau g sambung blajaq. Balik kampung lalu kot depan jer..tak pernah nak masuk. Ujung tahun ni kalau balik kedah..nak ronda dalam la plak. Namplak lain sgt..ada sapa2 tau ka, kelas 4 dan 5 sains dulu jadi bilik apa???
adik chem rayau2 lagi dlm forum ni...bnyk info2 pasai sekolah kita....


kami last keluaq awai tain 1992....ada lagi abang2 kt sini ujung 80an dh keluaq dari sekolah tu.....sedih wooo...semua pakat cari info pasai sekolah tu....meh pakat2 bagi info lagik....

Hampa nak cerita apa, cua habaq mai, nanti aku boh setakat yang mampu.
lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 18, 2009 1:43 pm

khairi wrote:Hampa nak cerita apa, cua habaq mai, nanti aku boh setakat yang mampu.
lol! lol! lol!

cikgu.. saya nak tanya sikit laaa kan.. macam mana rasa.. dulu dok pi buat jahat kat skolah.. laa nih cikgu plak mengajaq kat sana?? perasaan tu.. perasaan... rasa lagu mana? cua habaq mai..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Wed Nov 18, 2009 1:58 pm

cIK_KiyaH_Yaq_Itam wrote:
khairi wrote:Hampa nak cerita apa, cua habaq mai, nanti aku boh setakat yang mampu.
lol! lol! lol!

cikgu.. saya nak tanya sikit laaa kan.. macam mana rasa.. dulu dok pi buat jahat kat skolah.. laa nih cikgu plak mengajaq kat sana?? perasaan tu.. perasaan... rasa lagu mana? cua habaq mai..

Ihhh, payah nak habaq hat ni, ya la, dulu dok cabut lari jugak, tapi kita tau la tempat mana budak2 dok sembunyi, tuang kelas, hehehe. Tak sangka la nak balik mai SMKAH ni, mula2 mai cuak jugak, pasai sek kita, tapi bila dah 2 bulan kat sini, seronok la, tengok kawasan sekolah yang byk jadi kenangan kat kita semua.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 18, 2009 2:09 pm

khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
Khairi wrote:Hampa nak cerita apa, cua habaq mai, nanti aku boh setakat yang mampu.
lol! lol! lol!

cikgu.. saya nak tanya sikit laaa kan.. macam mana rasa.. dulu dok pi buat jahat kat skolah.. laa nih cikgu plak mengajaq kat sana?? perasaan tu.. perasaan... rasa lagu mana? cua habaq mai..

Ihhh, payah nak habaq hat ni, ya la, dulu dok cabut lari jugak, tapi kita tau la tempat mana budak2 dok sembunyi, tuang kelas, hehehe. Tak sangka la nak balik mai SMKAH ni, mula2 mai cuak jugak, pasai sek kita, tapi bila dah 2 bulan kat sini, seronok la, tengok kawasan sekolah yang byk jadi kenangan kat kita semua.

keghanya.. budak2 tak peraya laaa nooo.. nak menipu.. kaaaa.. ngulaq kaaa.. cikgu depa lagi tera!!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by MetSanglang on Wed Nov 18, 2009 2:50 pm

kri,ni perpustakaan masih tempat dulu ka?hujung tu port dating tu?ambik gambaq mai,

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 18, 2009 2:55 pm

MetSanglang wrote:kri,ni perpustakaan masih tempat dulu ka?hujung tu port dating tu?ambik gambaq mai,

hehehheeh.. tempat jatuh lagi dikenang dak?? inikan pulak tempat berdating...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by MetSanglang on Wed Nov 18, 2009 2:56 pm

nak mintak tolong satu kat hang khairi,ni kegha mision la ni.hang tolong ghosek tengok kat labbry kot2 ada majalah sekolah zaman2 kita dulu,kalau ada hang bawak mai la kat bagan lalang nanti,ni lagi satu, mana pi cikgu Asrul ni.............lama dia pi krusus!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Sponsored content Today at 7:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum