FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SMKAH : Dulu dan Kini

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 2:20 pm

Kepada semua kawan2 yang keluar pada lingkungan tahun 1993/1994, bezakan kawasan sekolah kita dulu dan kini.


Makmal komputer, dulunya rumah guru yang didiami oleh Cikgu Razak dll.


Pejabat sekolah, dulu adalah kelas tingkatan 6.


Bilik seni, dulu adalah bilik guru.


Bilik SAC, dulu ialah tempat main ping pong (belakang koperasi)


Bangunan tepi surau, bakal dirobohkan untuk binaan baru 4 tingkat


Gelanggang tenis turut dijadikan tempat parkir motosikal pelajar


Bilik PPSMI, dulu adalah tandas lelaki. Depan kelas 5B dulu.


Bangunan tandas, dulu tempat Pak Mok dok belajaq silat


Gelanggang badminton, dulu penuh dgn pokok pelam. Yang hang tanya tu Met


Bilik Kemahiran Al Quran, dulu tempat belajaq komputer


Dewan, dlm pembinaan


Perumahan di sebelah sekolah (Taman Kelisa)


Otai SMKAH, semua kenai dia


Sorang lagi, dah lama di SMKAH


Otai juga, Md. Isa Don, dulu, kini, selamanya di SMKAH

lol! lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by MetSanglang on Thu Oct 22, 2009 2:32 pm

huhuhuh.....menitik ayaq mata ku melihat sekolah ku dulu.............betapa syahdunya aku.......teringat kenangan lama aduh,aku dipanah kerinduan padamu SMAH...........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 2:37 pm

Hahahaha, itulah panahan SMKAH yang terkini. Gambaq baru pukui tadi ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by faiz on Thu Oct 22, 2009 3:11 pm

blk kg tgk smkah kat luar ja...banyaknya perbezaan dulu & sekarang...menitik air mata di buatnya...huhuhuhu....

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 3:15 pm

faiz wrote:blk kg tgk smkah kat luar ja...banyaknya perbezaan dulu & sekarang...menitik air mata di buatnya...huhuhuhu....

nak teriak, tunggu sat, nak amik timba takut bah. Tu la, aku pun bila dok sini dapat la bagi info kat hampa semua

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by faiz on Thu Oct 22, 2009 3:25 pm

khairi, hg cikgu kat smkah ya rupanya...baguihlaa..kiranya hg membesar ngan sekolah tu lah yaa...baguihlaa ada gak kawan2 yg dapat bg info...ada apa2 info lg warwar kanlah...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Rosnah on Thu Oct 22, 2009 7:49 pm

banyak nya budak bawa motor pi sekolah.

bukan nak tanya pasai sekolah, nak tanya pasai Tmn Kelisa tu...dah ada org duduk ka di situ?

ni lah tmn idaman saya kalau nak duduk di kedah. akan ku beli suatu hari nanti..

Rosnah
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 121
Reputation : 0

http://rosnahabuhassan.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 8:41 pm

Rosnah wrote:banyak nya budak bawa motor pi sekolah.

bukan nak tanya pasai sekolah, nak tanya pasai Tmn Kelisa tu...dah ada org duduk ka di situ?

ni lah tmn idaman saya kalau nak duduk di kedah. akan ku beli suatu hari nanti..

Tak siap lagi, semua dah habis dijual

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by faiz on Thu Oct 22, 2009 9:03 pm

rosnah, cantik ke taman tu? Tapi warna dia lawak laa...lebih cantik lg taman kat belakang desa seraya, area alor star mall...dekat ja ngan rumah aku...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by SidiA on Thu Oct 22, 2009 10:00 pm


Pejabat sekolah, dulu adalah kelas tingkatan 6.(blok mana ni weh.....bangunan tingkatan 6 hang kata...aku tktau laa...atau kelas 3B kita dulu)


Bangunan tandas, dulu tempat Pak Mok dok belajaq silat (belah mana nih...sebelah bangunan perusahaan tu kaa....)


Gelanggang badminton, dulu penuh dgn pokok pelam. Yang hang tanya tu Met (ni bukan ka tepi kelaih kita 5B dulu...buka habih cermin nako tu..lari pi bilik sains...)


Bilik Kemahiran Al Quran, dulu tempat belajaq komputer (tempat aku mula2 mengenal komputer dan mula belajar programming...tempat aku benamkan cita2 dan la aku dh dapat....tapi belum puas hati lagik...)


Sorang lagi, dah lama di SMKAH (cikgu Mat Zin...budak2 cina kata Cikgu Mat Jin...toyota K30 dia ada lagi ka....menten la cikgu ni..sama ja sejak dia ajaq aku/guru kelas aku time form 1 1987)


Otai juga, Md. Isa Don, dulu, kini, selamanya di SMKAH (cikgu mana ni wehh......tk ingat laa..atau memang aku tk kenai...ahhahah...pak cha,,,menten jugak org tua nih..)

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 10:12 pm

Betoi, kelas 3B kita dulu jadi pejabat, tempat silat sebelah kelas 5A la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by SidiA on Thu Oct 22, 2009 10:14 pm

Khairi wrote:Betoi, kelas 3B kita dulu jadi pejabat, tempat silat sebelah kelas 5A la.
tepi tempat letak gerek tu kaaa...ishhhkkk....lain sungguh laaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Thu Oct 22, 2009 10:15 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:Betoi, kelas 3B kita dulu jadi pejabat, tempat silat sebelah kelas 5A la.
tepi tempat letak gerek tu kaaa...ishhhkkk....lain sungguh laaa...

Yeee laa. Hahahaha, itulah perubahan yg berlaku

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by SidiA on Thu Oct 22, 2009 10:53 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Betoi, kelas 3B kita dulu jadi pejabat, tempat silat sebelah kelas 5A la.
tepi tempat letak gerek tu kaaa...ishhhkkk....lain sungguh laaa...

Yeee laa. Hahahaha, itulah perubahan yg berlaku
adehhhh......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by mailsnsb_2 on Thu Oct 22, 2009 11:45 pm

tahniah la kat brader khairi,kerana membawa memori silam,terlalu banyak perubahan,,,kira tersentuh la tgk gmbr 2 tu,,tq skli lg...smah ttp d hati

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Fri Oct 23, 2009 11:42 pm

hebat la sekolahku ni....khairi bg no contact cikgu wan...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by din karpan on Sat Oct 24, 2009 2:17 am

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Betoi, kelas 3B kita dulu jadi pejabat, tempat silat sebelah kelas 5A la.
tepi tempat letak gerek tu kaaa...ishhhkkk....lain sungguh laaa...

Yeee laa. Hahahaha, itulah perubahan yg berlaku

hairi..
mahaguru silat gayong kami masih ada lagi kaa...
bang sha dia taruh misai dak lagi...setahu aku dari dulu sampai la ni..
tak pernah taruhh..huhuhuu..

isteri dia kak nab ...masih mengajar komputer lagi ka disitu..
shahdu tgk gambq sekolah ayaq hitam...

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by shaifulanuar on Sat Oct 24, 2009 2:26 am

ramai2 la serbu umah bg sha anak pun dah besaq2

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Sat Oct 24, 2009 8:03 am

din karpan wrote:
Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Betoi, kelas 3B kita dulu jadi pejabat, tempat silat sebelah kelas 5A la.
tepi tempat letak gerek tu kaaa...ishhhkkk....lain sungguh laaa...

Yeee laa. Hahahaha, itulah perubahan yg berlaku

hairi..
mahaguru silat gayong kami masih ada lagi kaa...
bang sha dia taruh misai dak lagi...setahu aku dari dulu sampai la ni..
tak pernah taruhh..huhuhuu..

isteri dia kak nab ...masih mengajar komputer lagi ka disitu..
shahdu tgk gambq sekolah ayaq hitam...

Bang Sha masih mahaguru di sini.
OTAI silat

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 2:36 pm

Bang Sha -guru latih silat aku
Kak Nab - cikgu komputer aku

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Sun Oct 25, 2009 6:02 pm

SidiA wrote:Bang Sha -guru latih silat aku
Kak Nab - cikgu komputer aku

kAN KU JADIKAN IA KENANGAN TERINDAH DALAM HIDUPKU
NAMUN, ........

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by SidiA on Sun Oct 25, 2009 8:58 pm

NAMUN, Lobang hidongmu tetap menjadi pujaan hatiku..... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 10:27 pm

Haa? Pak cha dok ada situ lagi ka? Lapar nasi ayam dia la..dulu selalu makan nasik ayam selepas waktu sekolah tingkatan 6...dulu kalau tak silap aku 1.50 kot, la ni taktau berapa dah kan? Khairi, cuba hang cek tengok?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by sani mustafa on Sun Oct 25, 2009 10:32 pm

Aku pun..terhutang budi dengan kedua-duanya. Kak Nab buat aku celik IT dan grafik berkomputer. Dulu dia banyak dorong aku buat projek grafik dangn percetakan di sekolah..buat artwork kad raya jual kat cikgu atas nama kelab komputer, ajar buat bisnes lagi. Semua tu membawa aku ke USM, jadi student tapi buat bisnes grafik kat sana, buat kad raya untuk Dato Naib Canselor dan Pegawai Universiti dengan Pensyarah2...tq kak nab! Wa caya lu...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by din karpan on Mon Oct 26, 2009 8:27 am

sani mustafa wrote:Aku pun..terhutang budi dengan kedua-duanya. Kak Nab buat aku celik IT dan grafik berkomputer. Dulu dia banyak dorong aku buat projek grafik dangn percetakan di sekolah..buat artwork kad raya jual kat cikgu atas nama kelab komputer, ajar buat bisnes lagi. Semua tu membawa aku ke USM, jadi student tapi buat bisnes grafik kat sana, buat kad raya untuk Dato Naib Canselor dan Pegawai Universiti dengan Pensyarah2...tq kak nab! Wa caya lu...

setujuu...
tanpa bang sha yg ajaq tumbokk...
belum tentu tgn hampa lurusss....
cuba hampa try tgk tgn hampa ...
huhuhuu

din karpan
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 116
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Sponsored content Today at 11:17 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum