FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SMKAH : Dulu dan Kini

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 9:23 am

Kenangan, oh kenangan. Aku disini dok ingat segalanya, lalu kat mana pun ingat masa kita sekolah dulu. Huhuhu

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by mohdfaridg on Mon Oct 26, 2009 12:15 pm

tempat jatuh lagi dikenang inikan pula tempat bercinta.

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by lemontree95 on Mon Oct 26, 2009 2:11 pm

bang sha atau lebih dikenali che aq taib la ni ketua penerangan umno bahagian jerlun....kak nab dah lama bersara.....begitulah ceritanya....bila kita nak buat reunion kat sekolah....lama tak masuk sekolah ni....aku kalau pi pun....melawat koperasi saja la.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 3:32 pm

sani mustafa wrote:Aku pun..terhutang budi dengan kedua-duanya. Kak Nab buat aku celik IT dan grafik berkomputer. Dulu dia banyak dorong aku buat projek grafik dangn percetakan di sekolah..buat artwork kad raya jual kat cikgu atas nama kelab komputer, ajar buat bisnes lagi. Semua tu membawa aku ke USM, jadi student tapi buat bisnes grafik kat sana, buat kad raya untuk Dato Naib Canselor dan Pegawai Universiti dengan Pensyarah2...tq kak nab! Wa caya lu...
betui.....aku setuju....kalau dia tk ajaq aku programming...aku tkdak disni mcm la nih.....walaupun cikgu komputer aku silih berganti kt SMAH/SMKAH tapi last sekali dia la yg bnyk ajaq aku.....
bang sha bnyk ajaq disiplin laaa....badan aku makin kuruih semenjak join silat...tapi la ni....hehehhe....jgn tnya laa...ada sikit ja naik heheheh... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 3:34 pm

lemontree95 wrote:bang sha atau lebih dikenali che aq taib la ni ketua penerangan umno bahagian jerlun....kak nab dah lama bersara.....begitulah ceritanya....bila kita nak buat reunion kat sekolah....lama tak masuk sekolah ni....aku kalau pi pun....melawat koperasi saja la.....

Dah mai sekolah tak reti2 nak cari aku, haqmpehh sungguh pokok limau ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 3:36 pm

Khairi wrote:
lemontree95 wrote:bang sha atau lebih dikenali che aq taib la ni ketua penerangan umno bahagian jerlun....kak nab dah lama bersara.....begitulah ceritanya....bila kita nak buat reunion kat sekolah....lama tak masuk sekolah ni....aku kalau pi pun....melawat koperasi saja la.....

Dah mai sekolah tak reti2 nak cari aku, haqmpehh sungguh pokok limau ni.
padan muka limau....dh kena sound hehehhe.....hang rotan dia sekali mcm Mahendra rotan kita dulu tu.... Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 3:49 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
lemontree95 wrote:bang sha atau lebih dikenali che aq taib la ni ketua penerangan umno bahagian jerlun....kak nab dah lama bersara.....begitulah ceritanya....bila kita nak buat reunion kat sekolah....lama tak masuk sekolah ni....aku kalau pi pun....melawat koperasi saja la.....

Dah mai sekolah tak reti2 nak cari aku, haqmpehh sungguh pokok limau ni.
padan muka limau....dh kena sound hehehhe.....hang rotan dia sekali mcm Mahendra rotan kita dulu tu.... Smile

Wei, tadi Cikgu Marzuki (warden asrama dulu) mai sekolah, aku dan sembang sat. Tak pencen lagi, la ngajaq kat SMK Tunku Sofiah, Aloq Staq. Dia kenai aku lagi, aduahai.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by MetSanglang on Mon Oct 26, 2009 3:57 pm

la khairi gambaq hang hat ni baghu nampak cam cikgu......cengeee.hat dulu boh gambaq macam geng bukit wang saja...........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Mon Oct 26, 2009 3:59 pm

MetSanglang wrote:la khairi gambaq hang hat ni baghu nampak cam cikgu......cengeee.hat dulu boh gambaq macam geng bukit wang saja...........

Ya ka wahai ikan temenu, tak sabaq nak pi bakaq kat Camar laut ni.
Orang tukaq jadi robot, hang jadi ikan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by SidiA on Mon Oct 26, 2009 4:24 pm

Khairi wrote:
MetSanglang wrote:la khairi gambaq hang hat ni baghu nampak cam cikgu......cengeee.hat dulu boh gambaq macam geng bukit wang saja...........

Ya ka wahai ikan temenu, tak sabaq nak pi bakaq kat Camar laut ni.
Orang tukaq jadi robot, hang jadi ikan.
bukan camaq laut laa....bagan apa tah.....jom aa...nnt aku bawak rokok dain sekali....balut sampai lebam...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by sani mustafa on Mon Oct 26, 2009 10:25 pm

Hampa nak tengok aku kepala botak tak?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Tue Oct 27, 2009 5:20 am

sani mustafa wrote:Hampa nak tengok aku kepala botak tak?

Ihhhh, botak, pasai pa, nazar ka.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by sani mustafa on Tue Oct 27, 2009 11:03 am

Haa...dulu ada sekali aku nazar sebab boleh beli ghumah masa aku student tahun 2 kat usm...rezeki aku waktu tu...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by lemontree95 on Tue Oct 27, 2009 11:34 am

aku tak mau tengok.......

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by matyuih on Sun Nov 01, 2009 11:34 am

mohdfaridg wrote:tempat jatuh lagi dikenang inikan pula tempat bercinta.

tempat bercinta ye Farid... huh,.,, memang best dok ingat pasal ni... mcm2 cita kluar..

leh tersenyum sorang2...

Smile

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 9:55 am

tahniah bt hampa semua....walaupn aku ngaji smpai tingkatan 3 kt smah tp hampa bt jiwa aku tersentuh bila tngk gmbr smkah nii....teringat kawan2 lama.... Sad

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Assalamualaikum....nak tumpang tanya....cikgu 2 org tu nama apa...

Post by munie on Tue Nov 03, 2009 5:11 pm

Khairi wrote:Kepada semua kawan2 yang keluar pada lingkungan tahun 1993/1994, bezakan kawasan sekolah kita dulu dan kini.


Makmal komputer, dulunya rumah guru yang didiami oleh Cikgu Razak dll.


Pejabat sekolah, dulu adalah kelas tingkatan 6.


Bilik seni, dulu adalah bilik guru.


Bilik SAC, dulu ialah tempat main ping pong (belakang koperasi)


Bangunan tepi surau, bakal dirobohkan untuk binaan baru 4 tingkat


Gelanggang tenis turut dijadikan tempat parkir motosikal pelajar


Bilik PPSMI, dulu adalah tandas lelaki. Depan kelas 5B dulu.


Bangunan tandas, dulu tempat Pak Mok dok belajaq silat


Gelanggang badminton, dulu penuh dgn pokok pelam. Yang hang tanya tu Met


Bilik Kemahiran Al Quran, dulu tempat belajaq komputer


Dewan, dlm pembinaan


Perumahan di sebelah sekolah (Taman Kelisa)


Otai SMKAH, semua kenai dia


Sorang lagi, dah lama di SMKAH


Otai juga, Md. Isa Don, dulu, kini, selamanya di SMKAH

lol! lol! lol! lol! lol!
:shock: :roll:

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by nz on Tue Nov 03, 2009 8:17 pm

dulu sekolah kita ni..warna kelabu putih ja...tapi akhlak pelajar masa tu...ok
la...sekolah cantik...pelajar mcm mana ?.....

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Khairi on Wed Nov 04, 2009 7:11 am

Student sama je ... ada yg baik dan ada yg sederhana.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by matyuih on Wed Nov 04, 2009 7:42 am

Khairi wrote:Student sama je ... ada yg baik dan ada yg sederhana.

Ada tak cikgu Sabri Shafie.. budak kerpan ngajar situ

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 04, 2009 12:37 pm

rindunya aku dengan sekolah menengah ayaq hitam... Smile lepas sekolah ambik result langsung tak penah2 pi dah!!! heheheheehe...

errr.. tak dak sapa2 nak panggey aku bagi talk ka... bagaimana menjadi seorang sexytary yang berjaya!!! muahahahahahaha...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 12:45 pm

rindu...rindu serindu, rindunya.......
tu tempat aku dok dating dulu..... Smile Smile

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 04, 2009 12:49 pm

tediaaaaaa... dia buat dahhhhh... tu dok saja2 sat gi.. dok pi keliling pokok plak menyanyi... mentang ka teringat pun....

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by ajaiTM on Wed Nov 04, 2009 12:54 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:tediaaaaaa... dia buat dahhhhh... tu dok saja2 sat gi.. dok pi keliling pokok plak menyanyi... mentang ka teringat pun....
hg jgn buat main....cek ta pun dah daftat dah..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 04, 2009 1:20 pm

err.. daftat apa dah weiiiii?? rolleyes

adakah kisah bakal berulang kembali?? jeng.. jeng.. jenggg...

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: SMKAH : Dulu dan Kini

Post by Sponsored content Today at 9:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum