FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

View previous topic View next topic Go down

SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 9:33 am

Hari ni kita buat ulangkaji berkenaan memori dari tahun 1987 - 1993.

Dimana cikgu2 kita la ni.

Abdul Kadir Razak - Pengetua SMK Seri Gunong
Mohamad Abdullah - Pengetua SMK Bandar Bukit Kayu Hitam
Abdul Rahim Kajai - Pengetua SMK Tanjung Pauh
Naimah Salleh - PK1 SMK BKH ( dah pencen )
Mohd Naim Hashim - PK Hem SMK Paya Kemunting
Wahid Koperasi - PK Hem SMK Bandar Baru Darulaman
Zainiwati (bini Wahid) - SMK Mahawangsa
Rosle Bentayan - Ketua Sektor
Abdul Ghani - PK 1 SMK Tunku Bandahara
Badrin Perdagangan - Sekolah di Perlis
Musaddik - Sekolah di Perlis
Ustaz Mahyudin - PK Hem SMK Syed Sirajudin Perlis
Zamri (Sains Ting 2) - SMK Tunku Bandahara
Razak Din - SMK Tunku Bandahara
Razak Darus - dah pencen opsyen
Hafiz Belanda - Polimas
Cikgu Ong Ekonomi - Unit Sukan, JPN Kedah
Roshadah Telaga batu - SMK Bandar Baru Darulaman
Shahril Abu Bakaq - JPN Kedah
Leong (matematik Ting 5) - SMK Seberang Perak

Yang masih kekal di SMKAH :
Che Halim Said - Sastera
Siti Jamaliah Wahab - ERT
Md Yusof Lebai Mustafa - Sejarah
Koay Saw Chin - Kimia
Mohd Zin Ali - Matematik


Bekas pelajar yg mengajar di sini :
Abu Hassan - Kimia (Simpang 4 Kuaq)
Norhacita Hashim - Sains (org Jerlun)
Salina Md Isa - Sains (anak Pak Cha Kantin)
Mohd Khairi Hashim - Geografi (KSepat)
Hayazi Omar - PJK ( Kola Jerlun)
Mohd Syuri Syam - Matemati (bdk Piada 6)
Norliza Osman - BM (Sanglang)


Kalau kwn2 semua ada sebarang pertanyaan, leh tanya lg. Ni setakat yg aku dapat la. Ok

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 10:05 am

Shuib....man kora...NAbishah...lepas mana ekkk.....

Mohd Zin Ali masih di situ...dgn matematik lagii.....lamanya dia disitu....dulu form 1 dia cikgu kelas aku tu, Cikgu Che Halim tkkan dok ngajaq lagi wehh...dh jadi org besaq dah....ni buat aku meronta2 nk p SMKAH ni.....aku nk kena mintak cuti lama jugak la mcm nih.....kena balik sorang2 laa...senang slet...la ni payah sket nk balik keta aku rosak...kena pakai sebijik keta ja...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 11:31 am

Che Halim dah bos, goyang kaki je ni. Aku ja yg dok buat keja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 12:02 pm

Shuib tak tau sekolah mana. Man Kora kat Kolej Sultan Abdul hamid rasanya. Nabishah seni pula kat sekolah di area Aloq Staq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 12:26 pm

khairi wrote:Shuib tak tau sekolah mana. Man Kora kat Kolej Sultan Abdul hamid rasanya. Nabishah seni pula kat sekolah di area Aloq Staq.
Shuib best....jumpa dia...aku tk cam dia tapi dia yg tegoq aku...hahahahah....cikgu kenai anak murid ehheheh....man kora pun sama...siap jengoi dari tingkap keta...sembang kt trapik lait...ehhehehe.....nabishah aku teringin sangat nk jumpa dia...mcm la cikgu Badrin Perdagangan ......tapi rasa segan pun ada sbb aku kantoi perdangangan...hehehehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by caca@bijak on Mon Sep 07, 2009 4:27 pm

aku seronok baca hampa punya cerita ,mcm2 hampa ingat,padahal dulu ramai jgk c gu yang ok dan rapat tapi aku tak ingat...c gu had aku ingat adalh cik gu yang ajaq tkt 6 ja..yang len kabur ja...tapi tak pa aku besyukur ada kawan2 mcm hampa boleh korek memori lama....( walau kekadang tension dok geram awat aku tak boleh ingat )..

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by SidiA on Tue Sep 08, 2009 6:49 am

caca@bijak wrote:aku seronok baca hampa punya cerita ,mcm2 hampa ingat,padahal dulu ramai jgk c gu yang ok dan rapat tapi aku tak ingat...c gu had aku ingat adalh cik gu yang ajaq tkt 6 ja..yang len kabur ja...tapi tak pa aku besyukur ada kawan2 mcm hampa boleh korek memori lama....( walau kekadang tension dok geram awat aku tak boleh ingat )..
tkpa kak caca...aku tau dlm otak hang ada skru..hehehehe....taktau la kot2 ada paku ka..mana aku nk tau hahahahah......apa guna kawan2...nindia la guna kawan2...bila kita tak ingat/lupa...tanya la.....kawan2 akan bagi ingat...itu la guna forum ni...biaq kita bertemu,bercerita dari jauh sambil menggamit memory suka duka kita dulu....kita semua tk mampu nk panggey memory tapi yg ada memory tu bgtau laa...walaupun kami tkdak skru atau paku dlm otak kami mcm hang.....kami pun kadang2 pelupa jugak....


~jika anda inginkan kekuatan minda yg lebih cerdas,minumlah jus kurma HPA...kalau nk bgtau aku hahahahah...~~~~~

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by Khairi on Tue Sep 08, 2009 9:21 am

Sorang lagi, Cikgu Kassim yg berlakon dgn aku sampai terkoyak baju, la di Kuala Kedah.
Cikgu Razak Botak yg aktif pengakap, la di Pahang.
Hang Caca, apa yang dok ingat.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 11:45 am

Ni ada gambaq cikgu Razak, Hamdan dan Ghani masa kita buat program dgn bdk2 lain. Mai masak & sukaneka.


Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by sani mustafa on Sun Sep 13, 2009 12:00 pm

Che halim said dulu last aku jumpa jadi pengetua megat dewa. Dia tak pencen lagi ka? Ka dia dah jadi pengetua kat situ pulak?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by sani mustafa on Sun Sep 13, 2009 12:08 pm

Lagi satu info tentang cikgu ni, cikgu rosli cermin mata rasanya jadi pegawai JPNK, aku jumpa di sek tasik apung, s.petani, cikgu kasim ajar sejarah aku jumpa masa isi minyak di jalan pegawai. Sapa-sapa dapat kesan cikgu naim tolong bagi tau aku sat..aku ada terhutang budi besag dengan dia ni..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 12:33 pm

sani mustafa wrote:Lagi satu info tentang cikgu ni, cikgu rosli cermin mata rasanya jadi pegawai JPNK, aku jumpa di sek tasik apung, s.petani, cikgu kasim ajar sejarah aku jumpa masa isi minyak di jalan pegawai. Sapa-sapa dapat kesan cikgu naim tolong bagi tau aku sat..aku ada terhutang budi besag dengan dia ni..

Che Halim bos aku la. Cikgu Naim kat SMK Paya Kemunting, PK Hem kot.
Lg ada senarai yg aku boh kat mula2 tajuk ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by MetSanglang on Sun Sep 13, 2009 7:23 pm

khairi wrote:Ni ada gambaq cikgu Razak, Hamdan dan Ghani masa kita buat program dgn bdk2 lain. Mai masak & sukaneka.

aku tengok gambaq cikgu-cikgu ni aku sedih c kit pasai dulu aku nakai,tapi gambaq mamat hat dok khenyeh tu aku naik geram(mat Parid)dulu kan main ghempang ni dah buat porum but tak mau nak masuk.....hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by amir aa on Sun Sep 13, 2009 8:56 pm

aku dah call dia masuk forum...mat farid kata hari nak masuk...tp tarak apa2 pun

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by sani mustafa on Mon Sep 14, 2009 9:48 pm

Pada pendapat aku la, kadang kadang bukan kawan-kawan kita ni tak minat nak join..mgkin depa belum tau lagi kenikmatan berforum macam ni...belum cuba belum tahu beb... atau pun mgkin jugak depa sebuk dengan anak bini ka, atau kurang masa berdamping dengan IT, tak macam dengan kita ni kot.. takpa la, kita ajak depa pelan pelan...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by sani mustafa on Mon Sep 14, 2009 9:50 pm

Ok...tq atas info hang...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 8:22 am

sani mustafa wrote:Che halim said dulu last aku jumpa jadi pengetua megat dewa. Dia tak pencen lagi ka? Ka dia dah jadi pengetua kat situ pulak?
ishhkk...hg ni mat sani....dh bnyk info depa bgtau pasai cikgu che halim tu....cuba hg rayau2 dlm forum nih..siap ada gambaq lagi depa bagi......che halim dh balik ke SMKAH dah...jd tok pengulu situ dah...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 9:16 am

SidiA wrote:
sani mustafa wrote:Che halim said dulu last aku jumpa jadi pengetua megat dewa. Dia tak pencen lagi ka? Ka dia dah jadi pengetua kat situ pulak?
ishhkk...hg ni mat sani....dh bnyk info depa bgtau pasai cikgu che halim tu....cuba hg rayau2 dlm forum nih..siap ada gambaq lagi depa bagi......che halim dh balik ke SMKAH dah...jd tok pengulu situ dah...

Aku pun dah habaq, toii betoi dia tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by sani mustafa on Tue Sep 15, 2009 10:07 pm

Ya la...aku ni lembab sikit, nak cari info kat dlam ni pun kadang jumpa kadang tak jumpa..maklumla, baru nak belajag IT...ni pun semangat sebab ada hangpa buat menatang ni..kalu tak maleh aku nak melayan..

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 7:11 am

sani mustafa wrote:Ya la...aku ni lembab sikit, nak cari info kat dlam ni pun kadang jumpa kadang tak jumpa..maklumla, baru nak belajag IT...ni pun semangat sebab ada hangpa buat menatang ni..kalu tak maleh aku nak melayan..
baguih dok ada...tambahkan semangat tu..... :cheers: :cheers: :cheers:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 8:02 am

SidiA wrote:
sani mustafa wrote:Ya la...aku ni lembab sikit, nak cari info kat dlam ni pun kadang jumpa kadang tak jumpa..maklumla, baru nak belajag IT...ni pun semangat sebab ada hangpa buat menatang ni..kalu tak maleh aku nak melayan..
baguih dok ada...tambahkan semangat tu..... :cheers: :cheers: :cheers:

Ok, tak pa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by mailsnsb_2 on Fri Sep 25, 2009 5:25 am

sani mustafa wrote:Pada pendapat aku la, kadang kadang bukan kawan-kawan kita ni tak minat nak join..mgkin depa belum tau lagi kenikmatan berforum macam ni...belum cuba belum tahu beb... atau pun mgkin jugak depa sebuk dengan anak bini ka, atau kurang masa berdamping dengan IT, tak macam dengan kita ni kot.. takpa la, kita ajak depa pelan pelan...

btui la,yg sebelah gambar dok kehenyih tu rafiza,lapih kami taun 76,dia menikah ngan tebai,adik parid md farizan (mat cong).la ni jd polis pangkat besaq dahh.pindah merata.kalau x silap la dok kt serawak...depa ni sibuk ngan reje la.area lembah kelang kalau nak himpun budak smah tak kurang 2,3 puluh org.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: SMKAH : Kemana Cikgu2 Kita Dulu

Post by Sponsored content Today at 3:05 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum