FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Perjumpaan pertama Lepas Raya

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by caca@bijak on Sat Sep 26, 2009 7:29 pm

mailsnsb_2 wrote:parid ni abang mat chong kan....hehe,,semalam jumpa ma'e kocoih,lan hong kong,diana,bini dia..pak din,mat zam,pakat-pakat pi umah hanim kat simpang kola,promote forum ni kat depa,tak join makna depa buta it la,hehehe.

kak ya tak nampank pun kat teluk....tak balik ka taun ni.

betoi ...mat foriq tu abg mat chong sama mael kan....kalau mat chong ada baca forum kita ni ...mai la joint..( mat chong ingat lagi ka rombongan kita p mandi manda ngan geng2 qempang di ...mana tah kak ya dah lupa )

kak ya balik malam jumaat balik mai sini hari selasa ..taun ni tak jalan mana pun..tak ambik cuti pasai pak polisi tak leh cuti..hari rabu dah start qeja....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by ajaiTM on Sun Sep 27, 2009 12:38 am

SidiA wrote:
khairi wrote:Hat tu tak pe, sbb memang jauh ke utare. Nak buat camne, kikis le lideh tu.
lejeyyy....sungguh la sungguh la.....hhhuuuuhuuuuuwaaaaahhhh hahahhaha ...(mcm bunyi etong)..... lol!
hampe cakep elek2 siket....
nak kene penamper...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by ajaiTM on Sun Sep 27, 2009 12:40 am

pak mok nak habaq kat hg... komunih pun cuti raya pertama... ha..ha...
aku br sampai kl ni.... dr tganu... btolak kul 12 tgari sampai kul 12 tgh mlm hebat2... tp kena kikih lidah seket.. takot kecek teganu... menebeng...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by ajaiTM on Sun Sep 27, 2009 12:43 am

caca@bijak wrote:aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?
mak aku paling ingat hg dgn kiah batmen la.... mcm penangin buih...dia ingat hampa nak jadi menantu dia.. ha..ha..ha...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Sun Sep 27, 2009 5:54 am

ajaiTM wrote:pak mok nak habaq kat hg... komunih pun cuti raya pertama... ha..ha...
aku br sampai kl ni.... dr tganu... btolak kul 12 tgari sampai kul 12 tgh mlm hebat2... tp kena kikih lidah seket.. takot kecek teganu... menebeng...
hang masuk ja teruih hentam aku....hampehhh......terebey pala baru tau......dh la dok lalu kawasan aku time dok p keja....punggai dgn kasut haaaa..... cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Sun Sep 27, 2009 5:56 am

OK oK ok ...berbalik kepada tuPik asai....bila masa time nya kita nk jumpa nih....hari apa yg elok....tempat pun kompom bebetOi......mai bagi pekemaih bebetui...semua dh balik KL rasanya...tk mabuk tupat lagi dah kot.... hehehhe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by caca@bijak on Sun Sep 27, 2009 1:40 pm

ajaiTM wrote:
caca@bijak wrote:aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?
mak aku paling ingat hg dgn kiah batmen la.... mcm penangin buih...dia ingat hampa nak jadi menantu dia.. ha..ha..ha...


kah..kah..kah.....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Mon Sep 28, 2009 10:03 am

SidiA wrote:OK oK ok ...berbalik kepada tuPik asai....bila masa time nya kita nk jumpa nih....hari apa yg elok....tempat pun kompom bebetOi......mai bagi pekemaih bebetui...semua dh balik KL rasanya...tk mabuk tupat lagi dah kot.... hehehhe....

Pekemah kaih, kalau dan aku terpa pi sama, baru syok. Leh jumpa Caca lain, tak puas kelih hari tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Mon Sep 28, 2009 12:12 pm

khairi wrote:
SidiA wrote:OK oK ok ...berbalik kepada tuPik asai....bila masa time nya kita nk jumpa nih....hari apa yg elok....tempat pun kompom bebetOi......mai bagi pekemaih bebetui...semua dh balik KL rasanya...tk mabuk tupat lagi dah kot.... hehehhe....

Pekemah kaih, kalau dan aku terpa pi sama, baru syok. Leh jumpa Caca lain, tak puas kelih hari tu.
nak mampuih ,hat kena kut'e ari tu pasai ina tak habih lagi nak campoq caca pulak ,punggah..........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by mailsnsb_2 on Mon Sep 28, 2009 2:43 pm

khairi wrote:
SidiA wrote:OK oK ok ...berbalik kepada tuPik asai....bila masa time nya kita nk jumpa nih....hari apa yg elok....tempat pun kompom bebetOi......mai bagi pekemaih bebetui...semua dh balik KL rasanya...tk mabuk tupat lagi dah kot.... hehehhe....

Pekemah kaih, kalau dan aku terpa pi sama, baru syok. Leh jumpa Caca lain, tak puas kelih hari tu.

hehehe....nak kena ngan bad,,,sat g dia pos g kemunting puggahhhh.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by ajaiTM on Mon Sep 28, 2009 4:05 pm

ni bila nak buat perjumpaan ni....bila...mana admin gilo kuaso...sat gi gaban marah kang....tekangkang kang... ha..ha..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by caca@bijak on Mon Sep 28, 2009 7:53 pm

ajaiTM wrote:ni bila nak buat perjumpaan ni....bila...mana admin gilo kuaso...sat gi gaban marah kang....tekangkang kang... ha..ha..

aku lagu mana pun tak pa...aku rasa kalau hampa nak makan sate kita start dari petang p ke malam kot ...jadinya alik malam kita tak dak balik lambat sangat....pasal kita start dari petang...surau mesti ada kat situ..aku tak pernah p lagi kat situ dok harap kat met nak bawak aku ( hang jgn dok buat lupa pulak met )...

pak mok hang boh la ari hang tu dah la jenis qeja tak kira hari....kami ni dah tentu2 sabtu ahad cuti........time dalam kul 4pm ka 5pm ka...amacam kawan2...kalau hampa ada idea len aku no hal... cheesy cheesy cheesy cheesy

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Mon Sep 28, 2009 10:25 pm

Ok ...mcm nih.....kelendar keja aku belum keluaq lagi utk bulan sepuLoh....kalau hampa kata hampa OK ja sabtu ahad.....apa kata kalau kita henjut sabtu mlm...kita jumpa dlm pukoi lepaih asaq......pukoi 5 kaaa...mlm bleh balik awai sket..kot2 ada yg ngantuk....


Bila: 3 Oktober 2009 (Sabtu)
Dimana: Hentian Awan besar Lebuhraya KESAS sebelah menghala ke bukit Jalil...sesapa dari ampang atau Sg. Besi kena u.Turn balik lepas tol....
Hari apa: SAbtu
Waktu : Petang LEpas Asaq (5 Petang) sampai mabuk....


p/s: semua yg di atas buleh dipinda kalau ada yg kantoi atau tergendala.....update cepat2 dlm forum nih.....bagitau kawan2 yg lain sekali .......nnt aku akan emailkan kepada yg tak masuk dlm forum tapi register....cuma hampa kena kata OK atau dak dulu....

Met~~~~mcm mana dengan sumbangan yg hang dok cadang hari tu........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Sponsored content Today at 12:41 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum