FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Perjumpaan pertama Lepas Raya

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by mohdfaridg on Thu Sep 17, 2009 10:49 am

jai hang pasti nak balik mana.kalau balik bagitau la....ganu balik kirim salam la.....sama ganu punya orang

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by mohdfaridg on Thu Sep 17, 2009 11:07 am

caca@bijak wrote:aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?
ni sapa nama?mana duduk sekarang?dulu kelas mana?maaf sebab dah tak perasan......

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by mohdfaridg on Thu Sep 17, 2009 11:08 am

ajaiTM wrote:yg dok sana....buat la area sana.... byk tempat bulih buat... kedai petani buleh, kedai area ayaq hitam bulih.... yg dok di kompo buat kat kompo... klu srasa nak joint mai la.... pas ni blk kedah kita buat di sana pulak...
ya la takkan hang tak mau balik kat kola sanglang lagi

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 11:47 am

mohdfaridg wrote:
caca@bijak wrote:aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?
ni sapa nama?mana duduk sekarang?dulu kelas mana?maaf sebab dah tak perasan......
pompuan ni nama asai Rohaya Yaakob,kampung teluk tuiii,sekampung dengan mat baron & cikgu wan kemurok,dulu kelas 4&5B, tapi meghenyeh lebih, masa kita tinkatan 6atas dia jadi junior kita(mengulang la tu )sama ngan zakuan.la dah gheja baguih dah dok di TTDI shah alam belakang politek s.Alam ,gheja pegawai penyibuk ,tingkat 9 KWSP PJ(aku boh ja jawatan tu...........hehehe)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by caca@bijak on Thu Sep 17, 2009 12:53 pm

mohdfaridg wrote:
caca@bijak wrote:aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?
ni sapa nama?mana duduk sekarang?dulu kelas mana?maaf sebab dah tak perasan......

ada jgk la orang nak kena sumpah ni...fariq aku ni rohaya telok tui....aku sekeh baru tau...aku malas nak cerita lebih2 satgi kena kutuk....( kisah zaman muda di KL )...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 1:45 pm

caca@bijak wrote:
mohdfaridg wrote:
caca@bijak wrote:aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?
ni sapa nama?mana duduk sekarang?dulu kelas mana?maaf sebab dah tak perasan......

ada jgk la orang nak kena sumpah ni...fariq aku ni rohaya telok tui....aku sekeh baru tau...aku malas nak cerita lebih2 satgi kena kutuk....( kisah zaman muda di KL )...

Tu la, dok guna nama hat tak berapa glamour, mana org nak kenai. Aku dulu pun tak tau. Ingatkan peCACAi mana. I,m sorry.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by caca@bijak on Thu Sep 17, 2009 1:52 pm

khairi wrote:
caca@bijak wrote:
mohdfaridg wrote:
caca@bijak wrote:aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?
ni sapa nama?mana duduk sekarang?dulu kelas mana?maaf sebab dah tak perasan......

ada jgk la orang nak kena sumpah ni...fariq aku ni rohaya telok tui....aku sekeh baru tau...aku malas nak cerita lebih2 satgi kena kutuk....( kisah zaman muda di KL )...

Tu la, dok guna nama hat tak berapa glamour, mana org nak kenai. Aku dulu pun tak tau. Ingatkan peCACAi mana. I,m sorry.

ishk..budak cekak pinggang ni tunjai kepala baru tau...raya ni p jalan umah aku ..

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 2:00 pm

Hang balik ka, kalau ada kat Teluk, teringin gak nak pi sbb aku pun ada kat Kubang Sepat raya ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:18 pm

woi2 aku hang tak mau semawa ka ...........pi biaq ghamai.sat ni kot dok teghingat kesah lama haghu sekampung.........kalu ghamai2 tu lain ckit!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:22 pm

MetSanglang wrote:woi2 aku hang tak mau semawa ka ...........pi biaq ghamai.sat ni kot dok teghingat kesah lama haghu sekampung.........kalu ghamai2 tu lain ckit!!!!!!!

Cis, poorah. Kemarin aku dah semawa hang, hang kata balik jumpa Hang Tuah di Melaka. Tooooiii sungguh, wei, kalau teghingat kisah lama tu biasa la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:25 pm

tu la, aku ghaya ke3 dah dok blah kita dah, tapi tak plan mana dulu Snglang dulu ka Pdg Besaq dulu ???????????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:28 pm

Ok la tu, ghaya 3 - 7 la masa jumpa kawan2 lama. Nanti kita adjust lain time mana leh jumpa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:34 pm

ya la ,raya 1&2 tu masa utk jumpa pak long,pak ngah,paktam tok teh ,tok lang,

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 4:05 pm

Orait.
lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by ajaiTM on Thu Sep 17, 2009 4:18 pm

caca@bijak wrote:
khairi wrote:
caca@bijak wrote:
mohdfaridg wrote:
caca@bijak wrote:aku pun woi nak ikut...jai nanti hang tanya mak hang ingat aku lagi dak..?
ni sapa nama?mana duduk sekarang?dulu kelas mana?maaf sebab dah tak perasan......

ada jgk la orang nak kena sumpah ni...fariq aku ni rohaya telok tui....aku sekeh baru tau...aku malas nak cerita lebih2 satgi kena kutuk....( kisah zaman muda di KL )...

Tu la, dok guna nama hat tak berapa glamour, mana org nak kenai. Aku dulu pun tak tau. Ingatkan peCACAi mana. I,m sorry.

ishk..budak cekak pinggang ni tunjai kepala baru tau...raya ni p jalan umah aku ..
awat yg mat parid jd lagu ni... hilang ingatan ka ... gila..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Thu Sep 17, 2009 7:20 pm

lajey hang jai.....hg tutuh mat parid lagu tu heheheh....


aku jugak raya dgn anan bini aku di KL....nnt lampang2 kena melawat otai2 ampang nih.....org kedah belaka tapi berpuluh tain dah dok KL....pencen belaka dah...cakap utara tk ubah langsung....aku p beraya rumah depa ja la ehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:14 am

SidiA wrote:lajey hang jai.....hg tutuh mat parid lagu tu heheheh....


aku jugak raya dgn anan bini aku di KL....nnt lampang2 kena melawat otai2 ampang nih.....org kedah belaka tapi berpuluh tain dah dok KL....pencen belaka dah...cakap utara tk ubah langsung....aku p beraya rumah depa ja la ehhehe...

Hat tu la baguih dok ada, cakap utara piaw tak leh tukaq, ni pi sebln dah jadi saye. Hampehhhhh.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:16 am

khairi wrote:
SidiA wrote:lajey hang jai.....hg tutuh mat parid lagu tu heheheh....


aku jugak raya dgn anan bini aku di KL....nnt lampang2 kena melawat otai2 ampang nih.....org kedah belaka tapi berpuluh tain dah dok KL....pencen belaka dah...cakap utara tk ubah langsung....aku p beraya rumah depa ja la ehhehe...

Hat tu la baguih dok ada, cakap utara piaw tak leh tukaq, ni pi sebln dah jadi saye. Hampehhhhh.
ahhahahaha......tapi aku dgn bullah kena kikih lidah bila balik belah joho hahahhaha......cam hawaq....pedo tk sangga....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:24 am

Hat tu tak pe, sbb memang jauh ke utare. Nak buat camne, kikis le lideh tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:34 am

khairi wrote:Hat tu tak pe, sbb memang jauh ke utare. Nak buat camne, kikis le lideh tu.
lejeyyy....sungguh la sungguh la.....hhhuuuuhuuuuuwaaaaahhhh hahahhaha ...(mcm bunyi etong)..... lol!

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by MetSanglang on Fri Sep 18, 2009 6:45 pm

hang nak kikih dgn apa blah johor nu,pakai kulit neghenaih(nenas)ka?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Dielara@com on Fri Sep 18, 2009 9:40 pm

Aku nak pi gak ,aku nak pi gak uuuuuuuuuuuuuuuuuuuwu....aku nak pi gak.
Blh dak kompom elok-elok pastu bg result dlm porum ni k...Aku setuju cadangan hang untuk buat kat awan besaq n mai secara bujang tu...blh la kita mabuk-maBUK ...PEKENA SATE ..HEHE HEHE HEHE. afro

Dielara@com
Kawan Baloq Liat

Cancer Posts : 25
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 9:59 pm

Dielara@com wrote:Aku nak pi gak ,aku nak pi gak uuuuuuuuuuuuuuuuuuuwu....aku nak pi gak.
Blh dak kompom elok-elok pastu bg result dlm porum ni k...Aku setuju cadangan hang untuk buat kat awan besaq n mai secara bujang tu...blh la kita mabuk-maBUK ...PEKENA SATE ..HEHE HEHE HEHE. afro
yup...memang akan dikompomkan dlm forum nih....hg kerap sket melawat forum.....jgn risau....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by mailsnsb_2 on Thu Sep 24, 2009 11:07 am

parid ni abang mat chong kan....hehe,,semalam jumpa ma'e kocoih,lan hong kong,diana,bini dia..pak din,mat zam,pakat-pakat pi umah hanim kat simpang kola,promote forum ni kat depa,tak join makna depa buta it la,hehehe.

kak ya tak nampank pun kat teluk....tak balik ka taun ni.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by SidiA on Fri Sep 25, 2009 7:15 pm

huh...baguih dok ada hang maeyyy......cun laa.....

lepas ni buleh kita cerita pasai perjumpaan kt KL ni kot....semua dok mabuk raya lagi nih...senyap jaaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Perjumpaan pertama Lepas Raya

Post by Sponsored content Today at 12:41 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum