FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

CUBA TEKA : SAPA DIA

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by caca@bijak on Sun Sep 13, 2009 3:26 pm

amir aa wrote:dulu besar skrg kurus ok la...tu...
yg selalu aku dok tengok geng2 kita semua tembam...termasuk aku.
hehehehe...

ya la wei kena fikiaq mcm2, kurus sket ja...comel anak2 hang..yang sulong dah berata ten dah tu..besar dah....anak2 hang.met bini hang kami kenai dak?sekolah sekali ngan kita ka...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by amir aa on Sun Sep 13, 2009 4:13 pm

anak aku yg sulung 7 thn.
Bini aku sekolah tu juga sama tahun dgn hasbullah. Kalau tengok mesti kenal punya

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Sun Sep 13, 2009 7:03 pm

caca@bijak wrote:
khairi wrote:Sorang lg ni, sapa dia. Beza dak dulu dgn la ni pak mok oooi. Hang selalu jumpa dia.


pungah ....mai mana pulak gmbar had time makan nasi 5 pinggan ni...cmn boleh ada gambar ni kat hang cik gu oi....muka besar bakui..rambut mcm nyonya siam ..isyk hudoh la....( sebelum met sanglang kutuk aku biaq aku star dulu..kah...kah..kah...) woi cik gu hang p delete la ni jgak......
toi latu tegha nyonya kedai runcit pintu papan.nak syok lagi muka tu tempek bedak sejuk bagi ,tudia baghu .................!!!!!!!!!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Mon Sep 14, 2009 7:08 am

caca@bijak wrote:
khairi wrote:Sorang lg ni, sapa dia. Beza dak dulu dgn la ni pak mok oooi. Hang selalu jumpa dia.


pungah ....mai mana pulak gmbar had time makan nasi 5 pinggan ni...cmn boleh ada gambar ni kat hang cik gu oi....muka besar bakui..rambut mcm nyonya siam ..isyk hudoh la....( sebelum met sanglang kutuk aku biaq aku star dulu..kah...kah..kah...) woi cik gu hang p delete la ni jgak......

Tak tau la, aku qhoset2 dalam album aku, ada gambaq ni. Tak kan la mcm nyonya siam lak, mcm baba Melaka ada la. Amir komen sikit pasai nyonya melaka pasai hang jadi org Melaka.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by sani mustafa on Mon Sep 14, 2009 9:52 pm

Oghang pompuan ni memang muda muda matched pada kita jantan..tapi bila dah berumur nampak muda balik pulak kan?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 7:47 am

mailsnsb_2 wrote:ada lg ka kf 411 tu.
dh taktau lepaih mana tah.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 8:09 am

khairi wrote:Sorang lg ni, sapa dia. Beza dak dulu dgn la ni pak mok oooi. Hang selalu jumpa dia.


haahhahaa......nyonya rambut karan tu....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Tue Sep 15, 2009 9:56 am

SidiA wrote:
khairi wrote:Sorang lg ni, sapa dia. Beza dak dulu dgn la ni pak mok oooi. Hang selalu jumpa dia.


haahhahaa......nyonya rambut karan tu....

Ok la tu.
lol! lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by caca@bijak on Tue Sep 15, 2009 1:06 pm

ala aku tau mesti gambar aku tu dulu jadi pengubat rindu kah...ah...kah........

alahai mat sani hang memang betoi la...hang bangding tgk gambar aku dulu ngan la..jauh beza ooo....dulu bedak tak mampu beli muka tonyoh ngan sabun mandi ja.....rambut tak kenai salon ...tu pun habis qhiang dah dulu2...lawak no...woiiii cik gu...hang p padam lekas la..... :

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Tue Sep 15, 2009 1:08 pm

ahhahaha....kalau cikgu padam.....aku ada simpan kt aku.....hahahha...gambaq nyonya menir ada....gambaq nyonya rambut karan ada...perrGGhhhh,......mcmana aku dk edit nih hehehehhe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by ajaiTM on Tue Sep 15, 2009 1:58 pm

MetSanglang wrote:
caca@bijak wrote:
khairi wrote:Sorang lg ni, sapa dia. Beza dak dulu dgn la ni pak mok oooi. Hang selalu jumpa dia.


pungah ....mai mana pulak gmbar had time makan nasi 5 pinggan ni...cmn boleh ada gambar ni kat hang cik gu oi....muka besar bakui..rambut mcm nyonya siam ..isyk hudoh la....( sebelum met sanglang kutuk aku biaq aku star dulu..kah...kah..kah...) woi cik gu hang p delete la ni jgak......
toi latu tegha nyonya kedai runcit pintu papan.nak syok lagi muka tu tempek bedak sejuk bagi ,tudia baghu .................!!!!!!!!!
2 kali pandang mcm dr seberang.... la pulak... selamat hari raya kak ya..... :bounce:

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 8:31 am

SidiA wrote:ahhahaha....kalau cikgu padam.....aku ada simpan kt aku.....hahahha...gambaq nyonya menir ada....gambaq nyonya rambut karan ada...perrGGhhhh,......mcmana aku dk edit nih hehehehhe...

Edit la pak mok, jgn tak edit. Tp kesian lak kat dia woi. Nyonya karan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 9:33 am

khairi wrote:
SidiA wrote:ahhahaha....kalau cikgu padam.....aku ada simpan kt aku.....hahahha...gambaq nyonya menir ada....gambaq nyonya rambut karan ada...perrGGhhhh,......mcmana aku dk edit nih hehehehhe...

Edit la pak mok, jgn tak edit. Tp kesian lak kat dia woi. Nyonya karan.
aku pasai tkdak masa ja...hehehe....kalau aku dan..siap laaa...ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 9:41 am

alah tempek bedak sejuk sikit,boh mulut meghah sikit come la budak ni......boleh la tegha nyonya salon tang ghepan tu..........caca ni pi mana tak tau ,x kan meghajuk kot.jangan la meghajuk nanti ghedot.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 10:24 am

MetSanglang wrote:alah tempek bedak sejuk sikit,boh mulut meghah sikit come la budak ni......boleh la tegha nyonya salon tang ghepan tu..........caca ni pi mana tak tau ,x kan meghajuk kot.jangan la meghajuk nanti ghedot.

Aku boh gambaq tu terus merajuk pa, tu la, dulu kutuk aku lambat join forum, tak boh gambaq la. Tu aku dah boh, tapi bukan untuk pelece kawan2, nak ingat kenangan lama.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 10:52 am

aku dah phone ,x mrajuk lagi! dok ghempang lagu tu gak, boh ja, ni wanita besi ni!!! betoi aku tak mohong tanyak pak mok dia tau kisah tu( ,Motorola sg way,jalan moto Federal higway,sejarah hitam caca bijak................)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:02 am

MetSanglang wrote:aku dah phone ,x mrajuk lagi! dok ghempang lagu tu gak, boh ja, ni wanita besi ni!!! betoi aku tak mohong tanyak pak mok dia tau kisah tu( ,Motorola sg way,jalan moto Federal higway,sejarah hitam caca bijak................)
hahahahaha......nasib baik tuhan bg lebih sikit lagi nyawa....akai pun tuhan bagi lebih jugak...kalau dak lama dh hilang akai tu hahahahah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:05 am

SidiA wrote:
MetSanglang wrote:aku dah phone ,x mrajuk lagi! dok ghempang lagu tu gak, boh ja, ni wanita besi ni!!! betoi aku tak mohong tanyak pak mok dia tau kisah tu( ,Motorola sg way,jalan moto Federal higway,sejarah hitam caca bijak................)
hahahahaha......nasib baik tuhan bg lebih sikit lagi nyawa....akai pun tuhan bagi lebih jugak...kalau dak lama dh hilang akai tu hahahahah....

lol! lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:17 am

aku rasa laa...kalau dia masuk mau dia call kita nih...tk pueh hati tu heheheh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:20 am

SidiA wrote:aku rasa laa...kalau dia masuk mau dia call kita nih...tk pueh hati tu heheheh...

Hahaha, time kita kutuk dia lak. Tak pa kot, untuk hiburkan hati dalam forum ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:24 am

khairi wrote:
SidiA wrote:aku rasa laa...kalau dia masuk mau dia call kita nih...tk pueh hati tu heheheh...

Hahaha, time kita kutuk dia lak. Tak pa kot, untuk hiburkan hati dalam forum ni.
tkpa tkpa...dia baik tuuu heheheh....kita semua bukan nya kerap jumpa pun...ni la baru nk suai kenai balik.....dh berapa tain dh wehhh.....dah lama jauh terpisah.... cheesy

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:28 am

Aku last jumpa Caca 2@3 tahun lalu. Tu pun kat KMC, aku pi amik ubat anak aku, dia pun pi amik ubat anak dia. Mula2 tak kenai la, dah kurus, bukan mcm dalam gambaq aku boh tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:30 am

khairi wrote:Aku last jumpa Caca 2@3 tahun lalu. Tu pun kat KMC, aku pi amik ubat anak aku, dia pun pi amik ubat anak dia. Mula2 tak kenai la, dah kurus, bukan mcm dalam gambaq aku boh tu.
ya laa...gambaq hat hang buh tu gambaq pra-Sejarah......awat tk belain nyaaa.....hehehhehe.....ahhahahahahahaha......zaman tu dia dok naik lanca lagik....heheehhe..

caca masuk mampoih aku kena nih.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:33 am

Tak pa, kalau dia merajuk, nanti aku cuba pujuk. Kenangan lama tuuuuuuu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:46 am

ahhahahahha..........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Sponsored content Today at 5:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum