FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Sat Aug 15, 2009 9:17 pm

aku dulu dok di hostel 1987 sampai 1994. paling last sekali ketua asrama aku pak lah tani(idup lg pun tak tau). dulu nama asmara lelaki namanya aspura. sepupu kepada aspuru. jiran dgn aspuri. warden yg paling best ialah cikgu suhaimi janggut. dia klu salah lain boleh ampun tp kalu tak semayang jemaah kena pemanpaq tokyu. kenangan yg paling aku tak leh lopa ialah ghobohnya dinding yg menyekat antara asrama putra dan putri angkara kami la... dinding tu diperbuat drp bata merah. mlm tu aku, pak lah, n rostam. kami telah membuat satu resolusi nak pi asrama puteri sambil mencuri. tepat jam 12.30 t.mlm, kami pun mulakan operasi. tujuan utama ialah nak pi mencuri aksesori mandi pompuan. sabon, syampo, losen dll. hi.hi..hi... :evil: sampai ujung dewan makan, kami pun ghabat la dinding tu. dinding tu baru siap buat. tp sapa nak pi dulu... la la lit tamplong, aku yg kena. aku pun mula la gaghaih dinding tu. ok selamat. bila aku sanpai sj seberang sempadan belah pompuan tu..., aku tgk dinding tu ikut aku.. aku pun tahan dan tolak semula bg betui. bila aku tolak, rupanya pak lah n pak tam(rostam) tak tahan dinding tu, depa cabut. apa lagi lg bruummmm... ghuntuh. yg paling syoknya dinding tu dah ghuntuh tp aku pi ghabat lagi pagaq nak pi sebelah asrama lelaki... bengong betui.. takut punya pasai pi ghabat lagi. patutnya aku belah la ikut dinding yg guntuh tu.. pas tu kami pakat pi gelak begulin-gulin... esoknya waden hingaq dinding ghuntuh.. kami kata angin kot... masa tu waden cikgu marzuki....(mat kie) sampai la ni aku dok ingat. tp jgn cita kat orang tau... sapa cita kat org aku sumpah jagi helikopta... :affraid:

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sun Aug 16, 2009 3:23 pm

hg dh cerita sakan dh tang nih...tk bagi cerita pulak.....time tu hg kuruih lagi jai woooiii...kalau la ni hg tempuh ja dinding tu kompom roboh....ahhahaha....

dulu aku dok p asrama pasai nk gunting rambut jaaa....tukang gunting hang dgn parid ja heheheh.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Hasbullah Othman on Sun Aug 16, 2009 9:18 pm

mana pi kawan2 aku param,di kering, rashid,norzil,dek man dan manyak lg yg sama sama SPM 1993.Aku dengar ada antara kita yg dh bejaya jadi polis,cikgu ada juga yg besnes hak yg jadi penyangak aku xdengak lg la.

Hasbullah Othman
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 16
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Hasbullah Othman on Sun Aug 16, 2009 9:23 pm

kenangan yg xboleh lupa kena sebat dengan cikgu suhaimi janggut pasai main sin kong 2kupang saja xdan nk untung.xtau mat giat mana pi repot.

Hasbullah Othman
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 16
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by MetSanglang on Mon Aug 17, 2009 2:50 pm

Jai .....!hang tak ingat kita 4-5 ekoq pakat cabut pi rumah hang time rehat.........pas tu beli roti mangali,sos cili, sampai rumah hang kita buat roti teloq pasai ayah hang masa tu perternak itik teloq.time tu port masih kat TM,dah kenyang melantak tengahari balik balik sekolah,x kantoi strategi baik punya,tghari time budak petang masuk.........celah la.cenge-cenge bentayan & janggut aku tak leh ingat arwah Cikgu Maimunah dia punya garang lain macam,naik ting 6 atas pun kecut lagi kalau dengaq dia jeghekah,kalau hampa ingat dulu time balik dia tunggu tang tapak perhipumnan,sapa naik mutu kena tuntun sampai pintu pagaq baru blh stat maklumla..........ekzos preeeetttttt.jai mana tau dia bunyi loceng ja pacak blah kantin pak ca,pukoi kaki balik asrama hahahaha........tu yang dikatakan OOOOOOtaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....asrama (sama cam Oun tok mud

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 3:17 pm

Hasbullah Othman wrote:kenangan yg xboleh lupa kena sebat dengan cikgu suhaimi janggut pasai main sin kong 2kupang saja xdan nk untung.xtau mat giat mana pi repot.
hahahahha...padan muka....jahat lagi heheheheh.....ada jugak lagi yg kena singkong hahahahaha........panggey lagi kawan2 mai...sila OOOoOOooooo...sila.......jngn lupa panggey nordin Gerbi jadik DJ hehehhee....

Amet.....ekjos prettt....dgn WaaaPPPppppp......mana buleh...satgi kena lompat terajang gn bentayan wehhh...dh berjasa dah tu.....time aku form 3 dulu ada budak form 6...Shidi budak pida 6 kot.....nasib Hodan raider Sprint ekjos WaaPPppp...dia tarik dlm sekolah...kena lompat terajang....jatuh terduduk.....depa la cerita kat aku...aku tkdan nk tengOk pertunjukkan tu....

tapi pengalaman kt sekolah mana buleh lupa wehhh.....tkleh dapat balik dah tuuuu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Hasbullah Othman on Mon Aug 17, 2009 10:34 pm

cerita pasai moto ingat cikgu kadiaq...

Hasbullah Othman
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 16
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Hasbullah Othman on Mon Aug 17, 2009 10:37 pm

pak lah tani idup lg ada kt semenyeh ni jadi org gomen la ni.. aku tengok dia koi lama koi pendek. purut malas nak cita la...

Hasbullah Othman
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 16
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Tue Aug 18, 2009 10:15 pm

Hasbullah Othman wrote:cerita pasai moto ingat cikgu kadiaq...
cikgu kadiaq la ni kalau tk silap jadi pengetua kt SMK sri gunong kot...haritu cikgu Khairi bgtau......

pelik la aku panggey cikgu khairi kt khairi nih.... :rendeer:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Tue Aug 18, 2009 10:17 pm

Hasbullah Othman wrote:pak lah tani idup lg ada kt semenyeh ni jadi org gomen la ni.. aku tengok dia koi lama koi pendek. purut malas nak cita la...
heheheh.....lama tk tengok dia laaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Fri Aug 21, 2009 8:49 am

salamulekom....smua...yang ada tang ni smua otai..smah....,aku?,...JUNIOR lagi dari hampa smua...tapi aku kenai hampa smua pasai hampa kawan dengan abang aku...aku pun penah dok asrama tahun 93,94,95...era pak mie janggut...wei cikgu razak taik pi mana,,,,,

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Sat Aug 22, 2009 7:10 am

lemontree95 wrote:salamulekom....smua...yang ada tang ni smua otai..smah....,aku?,...JUNIOR lagi dari hampa smua...tapi aku kenai hampa smua pasai hampa kawan dengan abang aku...aku pun penah dok asrama tahun 93,94,95...era pak mie janggut...wei cikgu razak taik pi mana,,,,,
hahaah....razak taik......."jalan2 tepi pantai jumpa ketui...hampa tau dak tu ketui apa....?".....mata stone ja time ngajaq...ahhahah...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Sun Aug 23, 2009 6:02 pm

ajaiTM wrote:aku dulu dok di hostel 1987 sampai 1994. paling last sekali ketua asrama aku pak lah tani(idup lg pun tak tau). dulu nama asmara lelaki namanya aspura. sepupu kepada aspuru. jiran dgn aspuri. warden yg paling best ialah cikgu suhaimi janggut. dia klu salah lain boleh ampun tp kalu tak semayang jemaah kena pemanpaq tokyu. kenangan yg paling aku tak leh lopa ialah ghobohnya dinding yg menyekat antara asrama putra dan putri angkara kami la... dinding tu diperbuat drp bata merah. mlm tu aku, pak lah, n rostam. kami telah membuat satu resolusi nak pi asrama puteri sambil mencuri. tepat jam 12.30 t.mlm, kami pun mulakan operasi. tujuan utama ialah nak pi mencuri aksesori mandi pompuan. sabon, syampo, losen dll. hi.hi..hi... :evil: sampai ujung dewan makan, kami pun ghabat la dinding tu. dinding tu baru siap buat. tp sapa nak pi dulu... la la lit tamplong, aku yg kena. aku pun mula la gaghaih dinding tu. ok selamat. bila aku sanpai sj seberang sempadan belah pompuan tu..., aku tgk dinding tu ikut aku.. aku pun tahan dan tolak semula bg betui. bila aku tolak, rupanya pak lah n pak tam(rostam) tak tahan dinding tu, depa cabut. apa lagi lg bruummmm... ghuntuh. yg paling syoknya dinding tu dah ghuntuh tp aku pi ghabat lagi pagaq nak pi sebelah asrama lelaki... bengong betui.. takut punya pasai pi ghabat lagi. patutnya aku belah la ikut dinding yg guntuh tu.. pas tu kami pakat pi gelak begulin-gulin... esoknya waden hingaq dinding ghuntuh.. kami kata angin kot... masa tu waden cikgu marzuki....(mat kie) sampai la ni aku dok ingat. tp jgn cita kat orang tau... sapa cita kat org aku sumpah jagi helikopta... :affraid:

pasal ni aku tau masa tu aku form five tengah ambik periksa SPM, time tu tinggal kami ja kat hostel form 5 n geng upper six, apalagi macam2 projek haram kami buat betoi dak jai......

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 2:20 pm

isshkk....awat jahat sgt nih hehehehhehe.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Tue Aug 25, 2009 1:58 am

SidiA wrote:isshkk....awat jahat sgt nih hehehehhehe.....

bukan jahat bueh...... kenangan dgn gee masa dok hostel.....
gee lagu omputeh saja.... aku belajaq lagu omputeh dgn dia la....
lagu rozaxxe ka pa tak tau.... "it must be love"...
lgu aku belagaq dgn gee tot la... ops silar.... gee saja....
hi......hi....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 3:12 pm

ajaiTM wrote:
SidiA wrote:isshkk....awat jahat sgt nih hehehehhehe.....

bukan jahat bueh...... kenangan dgn gee masa dok hostel.....
gee lagu omputeh saja.... aku belajaq lagu omputeh dgn dia la....
lagu rozaxxe ka pa tak tau.... "it must be love"...
lgu aku belagaq dgn gee tot la... ops silar.... gee saja....
hi......hi....
hehehe......itu yg syOk aklau diingatkan kembali....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by ajaiTM on Tue Aug 25, 2009 10:48 pm

mana gee ni.... bg no contact pak lah tani... ketua asrama aku dulu...
kua pun isap okok sekali.. hi....hi...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 12:27 am

nnt masuk la tuuu...sabaq sat

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Wed Aug 26, 2009 11:22 am

awat hampa jahat sangat....patut hampa mengaji payah buleh...tgk mcm aku....sampai la dok mengaji tak buleh2....apa2 pun kita jgn jadi mcm berok mcm dalam gambaq ni.....buat2 terkejut konon...hang amet jangan dok buat terkejut berok..... :cheers:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 9:58 pm

hampeeehhhh........kurang pahala posa...nasib baik aku tengOk mlm....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Gee on Wed Aug 26, 2009 10:51 pm

ajaiTM wrote:mana gee ni.... bg no contact pak lah tani... ketua asrama aku dulu...
kua pun isap okok sekali.. hi....hi...

sori la jai...semalam aku sibuk dok uruskan waris aku yang ketiga kat spital serdang......so hang ingat lagi lagu tu no....aku ada simpan lagi kaset tu boring2 dok dengaq la jugak.... ni no. handphone paklah 0126553590, la ni di reja dengan pjc kat putrajaya...mat yuih jepun pun selalu gak mai jumpa kami kat putrajaya kalu hang mai putrajaya calling2 la kami kat sini no.....(kenangan yg paling terindah kat ialah kena rotan ramai2 sebab terjun dalam kolah mandi & skodeng..............) betoi dak jai....

Gee
Kawan Kerap Masuk

Posts : 91
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by lemontree95 on Sun Aug 30, 2009 11:27 am

bila sebut mat yuih....ada sorang lagi mat yuih....mat yuih ayam...kawan dia nama zamet dok dekat umah kiah batmen....ni geng kak aya semua ni.... :x

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by sani mustafa on Mon Aug 31, 2009 6:52 am

Ni ada satu lagi kenangan aku pun nak citer jugak...
Tingat masa tingkatan 5 dulu, aku, amet, halim kumbang dgn
sapa tah sorang lagi kena kantoi dengan cikgu shuib sebab
nak lari kelas balik awai masa budak petang masuk. Tak pasai-pasai
kena lari 10 round dari blok koperasi sampai ke pagar aspura...
nasib...nasib..tebai muka kat budak junior

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by sani mustafa on Mon Aug 31, 2009 7:12 am

Tak sangka hang jai...jahat dan loklak.. Nasib baik aku tak amik
hang jadi menantu ipar lamai aku, kalau lah aku tau dulu, sumpah aku
tak mau bagi hang kawin dengan anak jiran sebelah rumah kak sodah tu...
he he..sori lah merapu pulak..
Err...hang kenai aku lagi tak? Hang dok kat ceras ka lani? Sejak bila
hang tukar nama jadi AJAI? Hang tingin nak jadi macam Ajai Komposer tu ek? Dah la, aku dah kenai hang, hang orang tok mengkula kan...
Anyway....selamat bertemu kembali..seingat aku, walaupun kita tak
berapa rapat sgt, tapi aku besa makan nasi dengan udang besag kat
umah hang dulu dengan farid, cuba hang igat betoi2...

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by tOksiak on Mon Aug 31, 2009 7:43 am

tediaaaa.......dh makin nk jumpa kawan2 dah heheheeh.....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kenangan yg tak dapAt dilupakan di SMKAH

Post by Sponsored content Today at 9:52 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum