FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

CUBA TEKA : SAPA DIA

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by caca@bijak on Wed Sep 16, 2009 7:32 pm

SidiA wrote:
khairi wrote:Aku last jumpa Caca 2@3 tahun lalu. Tu pun kat KMC, aku pi amik ubat anak aku, dia pun pi amik ubat anak dia. Mula2 tak kenai la, dah kurus, bukan mcm dalam gambaq aku boh tu.
ya laa...gambaq hat hang buh tu gambaq pra-Sejarah......awat tk belain nyaaa.....hehehhehe.....ahhahahahahahaha......zaman tu dia dok naik lanca lagik....heheehhe..

caca masuk mampoih aku kena nih.....

celanat kuang........jaq.......jumpa nanti aku sekeh pusing sekoq2...aku ada tak pi mana..aku tak dan buka forum....mana mungkin org mcm aku nak menqajok pulak,tak main la....golek..golek...dok gelak ni......aku sibuk audit datang office aku chek itu chek ini..aku ni kerani cabok kena la siap mcm2 kat depa bos...ooo...amet tepon aku td nak test la konon kalu2 aku merajuk..pundek keruaq ......betui .. hudoh no aku dulu2 ,anak2 aku pun kata aku hudoh tapi dulu p we ramai ooo...(orang punya la....keh..keh..keh..)hampa jangan dok korek lebih2 cerita kat cik gu tu oi sat gi pecah cerita had lama2....pungah....p delete la oi....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 8:49 am

bukan pa kami ni takdak pa nak bagi kat hang bulan2 posa ni ,nak kighim kuie macam dok kata la ,bukan dok sblah ghumah,kutuk2 tu kegha bagi pahala la kat hang...........tapi kalu hang maghah kera pahala tu mai balik la kat kami tak gitu geng

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 2:09 pm

Kita ni kalau tak kutuk mengutuk, jgn masuk forum la. Tak best. Jgn dok formal dalam forum, sat lagi tak dak aura nak masuk dah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 2:59 pm

lagi satu ,nak kutu kena loghat sana baghu shokkkkk............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:03 pm

MetSanglang wrote:lagi satu ,nak kutu kena loghat sana baghu shokkkkk............

Hahaha, dok menghapu lebih kurang ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:06 pm

mana caca ni ,popuan ni kalu nak balas lapaih magrib ja ,perut kenyang ,mejalaq tegha ulaq sawa ooo sambe baca porummmm

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by ajaiTM on Thu Sep 17, 2009 4:20 pm

MetSanglang wrote:mana caca ni ,popuan ni kalu nak balas lapaih magrib ja ,perut kenyang ,mejalaq tegha ulaq sawa ooo sambe baca porummmm
caca dok buat buboq caca kot... aku blk malm ni... tp ganu la... adus.... makang ikang la aku...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Thu Sep 17, 2009 7:08 pm

ajaiTM wrote:
MetSanglang wrote:mana caca ni ,popuan ni kalu nak balas lapaih magrib ja ,perut kenyang ,mejalaq tegha ulaq sawa ooo sambe baca porummmm
caca dok buat buboq caca kot... aku blk malm ni... tp ganu la... adus.... makang ikang la aku...
dok starang mung......tkde mende bero...janji mung jngang dok tiru sleng ganu doh leee....balik sining mapuh kami dok pahang bero....kami harap mung selamat gi kelik kampung lee....moger moger selamak

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by caca@bijak on Thu Sep 17, 2009 11:36 pm

SidiA wrote:
ajaiTM wrote:
MetSanglang wrote:mana caca ni ,popuan ni kalu nak balas lapaih magrib ja ,perut kenyang ,mejalaq tegha ulaq sawa ooo sambe baca porummmm
caca dok buat buboq caca kot... aku blk malm ni... tp ganu la... adus.... makang ikang la aku...
dok starang mung......tkde mende bero...janji mung jngang dok tiru sleng ganu doh leee....balik sining mapuh kami dok pahang bero....kami harap mung selamat gi kelik kampung lee....moger moger selamak

a..min.....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:02 am

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:
ajaiTM wrote:
MetSanglang wrote:mana caca ni ,popuan ni kalu nak balas lapaih magrib ja ,perut kenyang ,mejalaq tegha ulaq sawa ooo sambe baca porummmm
caca dok buat buboq caca kot... aku blk malm ni... tp ganu la... adus.... makang ikang la aku...
dok starang mung......tkde mende bero...janji mung jngang dok tiru sleng ganu doh leee....balik sining mapuh kami dok pahang bero....kami harap mung selamat gi kelik kampung lee....moger moger selamak

a..min.....

Moga dirahmati Allah dalam apa jua urusan

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:14 am

betui betui.....

wehh...makcik nyonya kedai papan bila nk balik kampung tu...tatsat ada masuk forum lagik.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:20 am

SidiA wrote:betui betui.....

wehh...makcik nyonya kedai papan bila nk balik kampung tu...tatsat ada masuk forum lagik.....

Tah2, dah Sleep

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:21 am

khairi wrote:
SidiA wrote:betui betui.....

wehh...makcik nyonya kedai papan bila nk balik kampung tu...tatsat ada masuk forum lagik.....

Tah2, dah Sleep
hehehhe...esok nk mangkit SoQ awai hehehhe...tah tah tah...dok buat cocoq raya paaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:25 am

Tak pa, biaq pi kedia, dia tak merajuk pun kita dok penaboh dia, org besi dlm badan tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:32 am

hahahah.....dia ok .....itu yg best tu.....sekuntum bunga tua kedai papan penyeri forum kita hahahaha....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:34 am

SidiA wrote:hahahah.....dia ok .....itu yg best tu.....sekuntum bunga tua kedai papan penyeri forum kita hahahaha....

Hahaha.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:41 am

khairi wrote:
SidiA wrote:hahahah.....dia ok .....itu yg best tu.....sekuntum bunga tua kedai papan penyeri forum kita hahahaha....

Hahaha.
aku nk tutup henpon aku woooii......mau kena semboq nih...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by caca@bijak on Fri Sep 18, 2009 10:04 am

ha..ha...ha..woi hampa dok mengarut tgh malam rupanya..aku balik malam ni lepas buka posa kot...tak ambik cuti pun ari selasa dah balk mai Kl..selak kalu hang rasa rindu nak mampuih kat aku hang mai la umah aku raya k 2.

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Fri Sep 18, 2009 10:23 am

tak kubuloq pi,cuti takdak nak ajak pi ghumah, raya kedua kami nak pi ghumah pak long kami lah..............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 4:28 pm

Khairi wrote:Kalau hampa teror, teka sapa dia ni. Dok bergaya atas honda C70 lampu bulat.



Seluaq tampung tu ada pasai. Hahaha
ni bukan faroq tapi kuzi....aku baru melawat topik ni....ni dok gelak meramu ayaq mata...

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by lemontree95 on Sat Oct 10, 2009 4:33 pm

Khairi wrote:Sorang lg ni, sapa dia. Beza dak dulu dgn la ni pak mok oooi. Hang selalu jumpa dia.

ni satu lagi.....aduuiiih....tak larat nak golek golek dah ni....pasai apa lambat aku tengok tajuk ni,,,,,aduih....tolong lap ayaq mata sat....meramu....sakit ulu hati dah ni aku dok gelak.........

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Sat Oct 10, 2009 9:57 pm

tu laa...hg lambat round2 porum...hehehehe....len kali tk gambaq2 dgn kenangan lalu kena round kerap sikit....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by lemontree95 on Sun Oct 11, 2009 11:32 am

aku takdan nak...round..keja banyak....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Sponsored content Today at 7:26 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum