FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

CUBA TEKA : SAPA DIA

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Wed Sep 09, 2009 10:00 pm

Kalau hampa teror, teka sapa dia ni. Dok bergaya atas honda C70 lampu bulat.



Seluaq tampung tu ada pasai. Hahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Wed Sep 09, 2009 10:02 pm

KF 411 tu dah trade in dgn RXZ. La ni moto tu dok ada di Kola Nerang kot.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Wed Sep 09, 2009 11:44 pm

kalau x silap aku PAK MOK,tapi yang aku tau moto ni la yang kena tinggai setiang kat belakang PN7508 aku,masa kami lawan tolak pasai minyak abih...............hehhehehhe,bukan!!!!!! pasai tuan dia x larat lari,tengok la badan masa tu tga guni jaloq ooooooo...........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 12:17 am

Hang pandai, pak mok dulu steady. La ni je mcm tu. Pasai PN tinggai setiang tu kira ok la, tengok saiz pak mok la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by sani mustafa on Thu Sep 10, 2009 2:30 pm

Memang tak silap lagi, tu la admin kita@tok siak@sidi@pak mok..Cehh, sekilas ikan di air aku tahu jantan betinanya, inikan pulak awang buncit macam dia ni...kah kah kah! :lol:

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:23 pm

khairi wrote:Kalau hampa teror, teka sapa dia ni. Dok bergaya atas honda C70 lampu bulat.



Seluaq tampung tu ada pasai. Hahaha

lejeyyy.....ada lagik gambaq ni kt hang...aku duk simpan kt rumah nu...ada jugak hehehehe.....tapi tktau bila nk scan ehhehehe......itu time p bukit wang kot wehh.......biasa la....dua insan bercinta....rata berjalan dua dua heheheheh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:24 pm

seluaq tampung hanya aku dgn khairi ja yg simpan rohsia tu hehehe...tk kira parut di lutut n kaki aku lagi ehheheh....

aku dh buat wallpaper kt pc opis aku dh gambaq tuh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:30 pm

Adus, kenangan gak gambaq tu no. Ingat org tak kenai sapa mamat tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 3:38 pm

khairi wrote:Adus, kenangan gak gambaq tu no. Ingat org tak kenai sapa mamat tu.

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Thu Sep 10, 2009 3:40 pm

Hang amik hang aku boh tu ka buat wallpaper. Mesti geng opis tanya, mamat mana tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Thu Sep 10, 2009 4:33 pm

khairi wrote:Hang amik hang aku boh tu ka buat wallpaper. Mesti geng opis tanya, mamat mana tu.
depa tk tanya pun...depa tau dah sapa mamat tu ehehhehehhehhe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Thu Sep 10, 2009 11:43 pm

dari spek mata besaq hang tu aku dah tau bukit wang ka puncak janin........hahahhahaha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by ajaiTM on Fri Sep 11, 2009 9:24 pm

khairi wrote:KF 411 tu dah trade in dgn RXZ. La ni moto tu dok ada di Kola Nerang kot.
ha...ha..ha... macam faroq geng gagak hitam....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Fri Sep 11, 2009 10:44 pm

HAhahahha........

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by MetSanglang on Sat Sep 12, 2009 2:53 am

gila-gila remajaaaaa.....naik moto endoro tu........"roy tak bersalah mama''(sogha pelakon pompuan tu stimmmm ja)

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Hasbullah Othman on Sat Sep 12, 2009 10:42 pm

kena cari balik tok siak ooii..KF411 tu pasai moto tu lah kita pi sekolah tak payah naik bas banyak jasa tuu..macam saya dah juai KAB2089 kat paklah tani lepas tu beli balik rasa sayang tengok orang dok naik. rasa tak juai dah sampai reput.

Hasbullah Othman
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 16
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by SidiA on Sat Sep 12, 2009 11:00 pm

Hasbullah Othman wrote:kena cari balik tok siak ooii..KF411 tu pasai moto tu lah kita pi sekolah tak payah naik bas banyak jasa tuu..macam saya dah juai KAB2089 kat paklah tani lepas tu beli balik rasa sayang tengok orang dok naik. rasa tak juai dah sampai reput.
ehheheh...lama jasa mutu tu.....awat la ni KAB beli balik ka...syiok nyaa..kenangan tu..kalah dgn awek naik honda fame kt gunung kriang heheheh......memang niat nk cari pun,mau ka tk ingat....ingat lepas2 ni kot....jgn depa juai kt besi buruk dah la...hehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 10:40 am

SidiA wrote:
Hasbullah Othman wrote:kena cari balik tok siak ooii..KF411 tu pasai moto tu lah kita pi sekolah tak payah naik bas banyak jasa tuu..macam saya dah juai KAB2089 kat paklah tani lepas tu beli balik rasa sayang tengok orang dok naik. rasa tak juai dah sampai reput.
ehheheh...lama jasa mutu tu.....awat la ni KAB beli balik ka...syiok nyaa..kenangan tu..kalah dgn awek naik honda fame kt gunung kriang heheheh......memang niat nk cari pun,mau ka tk ingat....ingat lepas2 ni kot....jgn depa juai kt besi buruk dah la...hehehe...

Tajuk punya baik, masuk bab moto lak. Tu tak cerita dok sembang bawah pokok ceri dpn rmh hang(Bulah) dgn Mail dan pak mok.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 12:14 pm

Sorang lg ni, sapa dia. Beza dak dulu dgn la ni pak mok oooi. Hang selalu jumpa dia.


Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by sani mustafa on Sun Sep 13, 2009 12:25 pm

Aku try tapi jangan marah kalau tak kena...caca betul tak?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Khairi on Sun Sep 13, 2009 12:28 pm

sani mustafa wrote:Aku try tapi jangan marah kalau tak kena...caca betul tak?

Hahaha, betoi la tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by mailsnsb_2 on Sun Sep 13, 2009 2:39 pm

ada lg ka kf 411 tu.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by mailsnsb_2 on Sun Sep 13, 2009 2:40 pm

caca dulu tembam sikit,la ni cengkung sikit..anak pun dah ramai....hehe

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by caca@bijak on Sun Sep 13, 2009 3:12 pm

khairi wrote:Sorang lg ni, sapa dia. Beza dak dulu dgn la ni pak mok oooi. Hang selalu jumpa dia.


pungah ....mai mana pulak gmbar had time makan nasi 5 pinggan ni...cmn boleh ada gambar ni kat hang cik gu oi....muka besar bakui..rambut mcm nyonya siam ..isyk hudoh la....( sebelum met sanglang kutuk aku biaq aku star dulu..kah...kah..kah...) woi cik gu hang p delete la ni jgak......

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by amir aa on Sun Sep 13, 2009 3:20 pm

dulu besar skrg kurus ok la...tu...
yg selalu aku dok tengok geng2 kita semua tembam...termasuk aku.
hehehehe...

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: CUBA TEKA : SAPA DIA

Post by Sponsored content Today at 3:04 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum