FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Satu hasil dari anak aku

View previous topic View next topic Go down

Satu hasil dari anak aku

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 5:12 pm



ni kira gambaq terbaru aku la nih...hampa kenai dak aku Smile Smile Smile

ada bnyk lagi gambar yg anak dara aku amek dari kamera buroks dan berat aku tuh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 5:34 pm

Ok la tu, dah boleh pukui gambaq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 6:12 pm

Khairi wrote:Ok la tu, dah boleh pukui gambaq.
heheheh...aku dh kasi basuh dari umoq 5 tain lagi...dulu layan kamera henpon ja hehehe.....lepas tu time umoq 6 tain layan SLR filem hat berat tu...lingkup habih filem aku ehhehehe... Smile Smile Smile Smile

ada lagi aku nk buh ni...... afro

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 6:15 pm


















_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 7:03 pm

SidiA wrote:

ni kira gambaq terbaru aku la nih...hampa kenai dak aku Smile Smile Smile

ada bnyk lagi gambar yg anak dara aku amek dari kamera buroks dan berat aku tuh....

isk .. sapa nie ? tak berapa nak kenai la

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 7:04 pm

isk ... ramai nyer boipren anak dara hang ... hat mana 1 pilihan hati dia

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 7:06 pm

rona wrote:isk ... ramai nyer boipren anak dara hang ... hat mana 1 pilihan hati dia
mintak simpang laa....jgn kata lagu tu....ishhhkkk.....

ada lagi di http://toksiak.fotopages.com


Last edited by SidiA on Thu Nov 12, 2009 7:07 pm; edited 1 time in total

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 7:07 pm

SidiA wrote:
rona wrote:isk ... ramai nyer boipren anak dara hang ... hat mana 1 pilihan hati dia
mintak simpang laa....jgn kata lagu tu....ishhhkkk.....

hahahaha .... dia yg amik kan ... so, mesti ada sebab pasaipa dia amik pic tu semua

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 7:09 pm

rona wrote:
SidiA wrote:
rona wrote:isk ... ramai nyer boipren anak dara hang ... hat mana 1 pilihan hati dia
mintak simpang laa....jgn kata lagu tu....ishhhkkk.....

hahahaha .... dia yg amik kan ... so, mesti ada sebab pasaipa dia amik pic tu semua

dia ligan belon2 tu.....

www.flickr.com/toksiak

http://toksiak.fotopages.com

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 7:18 pm

betui ka ligan belon ... hehehee .. ligan benda len kot

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 11:26 pm

ni macam dok di Kompleks Tabung Haji Kelana jaya ja?

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 10:35 am

MetSanglang wrote:ni macam dok di Kompleks Tabung Haji Kelana jaya ja?

Betoi tu, hantaq sapa pi Mekah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 2:42 pm

Khairi wrote:
MetSanglang wrote:ni macam dok di Kompleks Tabung Haji Kelana jaya ja?

Betoi tu, hantaq sapa pi Mekah.
mak mentua aku p mekah.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 4:16 pm

Alhamdulillah, nanti jumpa mak caca dan Bentayan di sana.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 4:18 pm

Khairi wrote:Alhamdulillah, nanti jumpa mak caca dan Bentayan di sana.
insya-Allah......mana tau tuhan nk bg depa kenai...dh nnt mak mentua aku sibuk nk p teluk tui plak ehhehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Satu hasil dari anak aku

Post by Sponsored content Today at 1:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum