FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

View previous topic View next topic Go down

Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by MetSanglang on Thu Oct 29, 2009 8:44 am



lakonan dan arahan Nur Afrina Naemah bt Amir,jurukamera metsanglang(ps: ini bukan kes penderaan kanak-kanak ye! )


ni kalau dapat buat malam family day tu best kan!!!!!

masing2 jangan lupa bawak kamera ,kita pakat klik short yang cam gini.....

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by faiz on Thu Oct 29, 2009 5:29 pm

met, gamak hg bt kat ank hg mcm ni no...nak dera anak ka pa..seronok tgk hg ada anak pompuan...teringin plak aku...maklumlaa semuanya hero dlm rumah aku ni...hahahaha...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by faiz on Thu Oct 29, 2009 5:35 pm

fuyooo....sup tulang...teringin la plak..

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by tOksiak on Thu Oct 29, 2009 10:26 pm



aku baru sambaq yg ni tadi...dpt herga RM60...dan la kot aku p serbis dulu....nnt buleh kita amek gambaq familyday nanti.....ishhhkkk...entik ooo...kamera thn 1976......lens fungus sakan...buleh tembak gambaq senja berlabuh ehhehehe....tapi sebenaqnya aku nk yg ni


tapi dh ada org beli hampehhhh...


hg ni pun met...kot kalu anak bueh pun...jgn la kurung dlm sangkaq...sian dia....dh la kurung...rebuih plak tu......gila paaa...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by MetSanglang on Fri Oct 30, 2009 8:56 am

kegha ok latu,kalau zaman kita dulu boeh-boeh kena tambat kandang lembu la?crita dia gini ,sangkaq tu aku baru beli nak isi anak kucing ,mana tau anak dagha kecik aku wat tempat dia main plak,tu yang aku snap gambaq tu

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by nz on Fri Oct 30, 2009 2:31 pm

hang gile ka letak anak dalam sangkaq. Apa punya bapak....

nz
Kawan Kerap Masuk

Aquarius Posts : 78
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by MetSanglang on Fri Oct 30, 2009 4:55 pm

faiz wrote:met, gamak hg bt kat ank hg mcm ni no...nak dera anak ka pa..seronok tgk hg ada anak pompuan...teringin plak aku...maklumlaa semuanya hero dlm rumah aku ni...hahahaha...
nama ja pompuan tapi lasak kan main,tapi takpa yang penting sihat,maklumla yang kecik katakan ............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by mailsnsb_2 on Fri Oct 30, 2009 6:30 pm

MetSanglang wrote:

lakonan dan arahan Nur Afrina Naemah bt Amir,jurukamera metsanglang(ps: ini bukan kes penderaan kanak-kanak ye! )


ni kalau dapat buat malam family day tu best kan!!!!!

masing2 jangan lupa bawak kamera ,kita pakat klik short yang cam gini.....

ISH ISH ISH..SIAN DIA TP TETAP COMEL

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by SidiA on Fri Oct 30, 2009 9:47 pm

harap2 comey bukan mcm pak laa......kalau kelaku mcm pak bukannya bejenih ehhehehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 11:36 am

x bejenih takpala tapi korang2 pak dia bebenih...........(loqlaq,loqlaq) :pirat: :pirat:

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 12:26 pm

kesian la woi buat budak2 macam tu.....aku sedih ni tengok budak2 dibuat macam tu.... :cry: :cry: :cry:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 1:10 pm

Wei, boh anak dalam sangkaq ka, cam hampehhhhhh.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 8:31 pm

faiz wrote:met, gamak hg bt kat ank hg mcm ni no...nak dera anak ka pa..seronok tgk hg ada anak pompuan...teringin plak aku...maklumlaa semuanya hero dlm rumah aku ni...hahahaha...

hehehe booking awai awai ... leh jd besan tu .... :face:

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by rona on Thu Nov 12, 2009 8:33 pm

lemontree95 wrote:kesian la woi buat budak2 macam tu.....aku sedih ni tengok budak2 dibuat macam tu.... :cry: :cry: :cry:

tu bukan apa, dah abis sabaq la tu, dia buh dlm sangkaq ... sib bek dia tak dera buh puntung rokok ka, curah ayaq hangat ka ...

soronok hangpa semua ada anak .. aku lum ada rezeki lagi ... sapa sapa nak bg anak ? bg mai kat aku ... hehehehe

rona
Kawan Rajin Chin Kelaih

Pisces Posts : 741
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Kalau anak hyperaktif buat lagu ni...........

Post by Sponsored content Today at 11:11 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum