FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Norhayati yang mana satu ni...........?????

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 11:56 am

salam,cik yatie,cik yatie ni dulu klas mana,tengok umoq sebaya,kenai kami dak,bagitau la tayah malu2 ngan kami,boh mai la biodata tu kami nak belek,baru leh kenai.....tak gitu!!!


# Nama:
# Nickname:
# Kampung:
# La dok mana:
# Keja apa/dimana:
# Dulu dok kelas mana:
# Tahun bila last di SMKAH(SMAH):
# Email/Website:
# Kontek hampa:
# Sikit ucapan alu2an

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 2:21 pm

Aku rasa macam kenai gak nama tu, mungkin yang dok kat tepi masjid Pida 4 Balai Pos. Shidi, aku rasa dia la. Dulu masa aku di UM, dia kat UKM kot. Nor Hayati, tolong la habaq sapa dia hang ni, jgn dok malu. Takat la, Caca sorang ja spesies hawa yg kerap masuk forum.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 2:54 pm

toi tu, kesian kat dia gheja dok kena penaboh dgan kami ja...............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 2:59 pm

MetSanglang wrote:toi tu, kesian kat dia gheja dok kena penaboh dgan kami ja...............

Boh gambaq, kalau tak sampai ke tua pun tak ketahawan hala sapa dia.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:15 pm

betoi,dulu SMAH banyak norhayati pa ,yang mana 1 kami nak tau..........kami x ngorat haih......dah tua2 ni dah beganak pinak dah......tengok caca tu stedy ja dok kena penaboh hari2.....

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:20 pm

MetSanglang wrote:betoi,dulu SMAH banyak norhayati pa ,yang mana 1 kami nak tau..........kami x ngorat haih......dah tua2 ni dah beganak pinak dah......tengok caca tu stedy ja dok kena penaboh hari2.....

Caca ok, kena penaboh pun masih leh senyum lebaq. Bila hang kata ramai Yati, lg kompius aku. Tp aku rasa hat doh tang tepi masjid tu la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:28 pm

Yatie warden pun ada ,hat tu ka?Yatie sepupu ASP halim pun ada,tu yang penah dok kelas aku masa SMAH dulu la

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 3:29 pm

Hat dok kelas hang tu kot.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:32 pm

Ya ka ,warden penjara tu????

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 4:07 pm

MetSanglang wrote:Ya ka ,warden penjara tu????

Ya ka, pegawai warden kat mana. Woi, sorang lg, Mat Zakuan Omar. kalau ada sapa2 tau cerita mamat ni, boh la. Dah lama tk kelih.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Thu Sep 17, 2009 6:05 pm

khairi wrote:Aku rasa macam kenai gak nama tu, mungkin yang dok kat tepi masjid Pida 4 Balai Pos. Shidi, aku rasa dia la. Dulu masa aku di UM, dia kat UKM kot. Nor Hayati, tolong la habaq sapa dia hang ni, jgn dok malu. Takat la, Caca sorang ja spesies hawa yg kerap masuk forum.
sungguh aku tk ingat la khairi wehhh.....

kalau ikut email add. dia laa....nama dia Norhayati Ismail......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:07 am

SidiA wrote:
khairi wrote:Aku rasa macam kenai gak nama tu, mungkin yang dok kat tepi masjid Pida 4 Balai Pos. Shidi, aku rasa dia la. Dulu masa aku di UM, dia kat UKM kot. Nor Hayati, tolong la habaq sapa dia hang ni, jgn dok malu. Takat la, Caca sorang ja spesies hawa yg kerap masuk forum.
sungguh aku tk ingat la khairi wehhh.....

kalau ikut email add. dia laa....nama dia Norhayati Ismail......

Aku dah agak, tp mcm mana dia tau forum ni, geng celik ICT ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:12 am

khairi wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:Aku rasa macam kenai gak nama tu, mungkin yang dok kat tepi masjid Pida 4 Balai Pos. Shidi, aku rasa dia la. Dulu masa aku di UM, dia kat UKM kot. Nor Hayati, tolong la habaq sapa dia hang ni, jgn dok malu. Takat la, Caca sorang ja spesies hawa yg kerap masuk forum.
sungguh aku tk ingat la khairi wehhh.....

kalau ikut email add. dia laa....nama dia Norhayati Ismail......

Aku dah agak, tp mcm mana dia tau forum ni, geng celik ICT ni.
sapa dia tu wehhh....sungguh aku tk ingat

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:18 am

Alah, hat rumah tepi masjid. Abg dia pakai Citra Hitam, dulu la. Kot2 dah tukaq tak tau la. Dia tinggi, taf sikit daripada Rohaya Mat Ali.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:19 am

khairi wrote:Alah, hat rumah tepi masjid. Abg dia pakai Citra Hitam, dulu la. Kot2 dah tukaq tak tau la. Dia tinggi, taf sikit daripada Rohaya Mat Ali.
Ooo....hat abang dia naik RC tu kaaa.....dulu sekolah rendah sekali dgn kita tu kaaa.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:21 am

Ha, yg tu la kot. Kan nama dia Nor hayati gak kan. Sampai Ting 6 gak tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:25 am

khairi wrote:Ha, yg tu la kot. Kan nama dia Nor hayati gak kan. Sampai Ting 6 gak tu.
OOo...ya kaa....rasanya betui la...norhayati...dulu time sekolah rendah ramai nama norhayati termasuk la dgn dia....tkpa tkpa...nnt kita tengok...
bukan apa bnyk kali aku dok cek...ramai yg jumpa forum ni dari search engine mcm google atau yahoo...ramai jugak melawat wehh....

yg aku dok pelik ni...rohaya mat ali nih...tk mau nk masuk...tapi dok melawat sambil baca jaa.....malu katanya...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:29 am

Ya ka, Rohaya Mat Ali dah masuk baca. Pujuk la dia, nak malu apa aih.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:36 am

khairi wrote:Ya ka, Rohaya Mat Ali dah masuk baca. Pujuk la dia, nak malu apa aih.
cuba hg baca tang borak-borak ada aku buh tajuk rohaya mat ali apa tah.....hari tu siap sms aku..dia kata segan....aku dh suruh dh dia register tapi dia tak mau.....satgi kot kalu aku block tk bagi org luaq baca baru depa tau hehehehhe.....kena register baru bleh baca ehhehe.....jahat plak jadik nya....hehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 12:40 am

Aku baru baca, dah amik email dia. Nanti leh la contact dia, geng naik bas Gunung tu. Ok la bero. aku pun dah Sleep Sleep Sleep ni. SoQ sat gi sambung lain.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 12:43 am

khairi wrote:Aku baru baca, dah amik email dia. Nanti leh la contact dia, geng naik bas Gunung tu. Ok la bero. aku pun dah Sleep Sleep Sleep ni. SoQ sat gi sambung lain.
pi laa...aku pun dh ready tempat tidoq tuuu.....nk buh juga nih....soQ mangkit kita sambung lagik.....hehehhe afro

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 5:25 am

Aku rasa Yati tau pasai forum ni dari Rohaya Mat Ali paaa. Depa 2 tu Geng Bas Sekolah Gunung gak.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 5:39 am

khairi wrote:Aku rasa Yati tau pasai forum ni dari Rohaya Mat Ali paaa. Depa 2 tu Geng Bas Sekolah Gunung gak.
haa...betui jugak.....aku dok ingat mcm jugak tapi terkeluaq lagi tulisan dlm porum nih...boleh jadi la kot......tkpa tkpa...kita tunggu yati post dlm forum nih....harap2 depa bleh terima la kemerapuan kita nih.....

merapu di forum ja....diluaq kita pendiam n pemalu.....kan kan kan kan.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Khairi on Fri Sep 18, 2009 5:45 am

Itulah kita, dari dulu sampai ketua dok mcm tu gak. heppy ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by SidiA on Fri Sep 18, 2009 5:49 am

khairi wrote:Itulah kita, dari dulu sampai ketua dok mcm tu gak. heppy ja.
hehehehe.....kita ni jadi lagu ni pasai berjumpa...kalau tk jumpa dan kalau dok layan orang lain dari kelompok kita..takkan jadi lagu nih.....payah la nk hoqhaq tk tentu pasai.....tapi tk la seteruk time budak2 dulu....makin tua makin ada la perubahan cuma merapu tu makin tera laaa...ehehhehe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati yang mana satu ni...........?????

Post by Sponsored content Today at 11:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum