FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

ANAK Jai TMNet masuk HUKM

View previous topic View next topic Go down

ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 3:03 pm

Taktau la mcm mana keadaan budak tu.....semlm (ahad) dia pukoi talipon aku kata anak dia masuk HUKM pasai demam sampai 42derjah...panaih beb....
harap2 sembuhla budak tu...dah umoq 6tain dah ....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by MetSanglang on Mon Aug 17, 2009 4:49 pm

aku ada pesan suruh ramaih daun bunga raya sama daun meloq pas tu jelum budak tu.............harap2 ok la.dan lagi moklah buat loqlaq.tm.tu tok mengkulalah.............mana ada net,cekenet banyak la

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 5:42 pm

ehehheh....aku harap mcm tu laaa....nk msg dia tnya pun kedit dh liaw....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by caca@bijak on Mon Aug 17, 2009 6:44 pm

yang tu anak dia yang ke berapa ?kalau ada berita khabar la ke kengkawan.moga c hat cepat.

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Mon Aug 17, 2009 7:12 pm

tah laa...aku tk pasti laaa....dia ada anak berapa orang......lain la mcm aku....kalau apa2 hal...tu ja la anak aku....anak dara aku yg kt belakang aku tu mcm dlm avatar aku tuh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by caca@bijak on Tue Aug 18, 2009 6:37 pm

la aku ingat hang ada dua anak...silap.ari tu aku dok cit cat ngan tranfoma aku kata hang ada 2 anak patut la dia hairan....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Tue Aug 18, 2009 10:05 pm

caca@bijak wrote:la aku ingat hang ada dua anak...silap.ari tu aku dok cit cat ngan tranfoma aku kata hang ada 2 anak patut la dia hairan....
memang aaa....kalau nk kira memang aku ada 2 anak.....dlm perut aku ni haaaa....tktau bila nk keluaq...dah bnyk tain dh nih.... :rendeer: :rendeer:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Sat Aug 22, 2009 6:31 am

dengar kata anak Jai TMnet dh makin ok...katanya dh balik rumah dah....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by caca@bijak on Sat Aug 22, 2009 6:33 am

alhamdulillah....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Sat Aug 22, 2009 6:34 am

uikssss......awai2 dh ada nih.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by caca@bijak on Sat Aug 22, 2009 6:38 am

SidiA wrote:uikssss......awai2 dh ada nih.....



ya la mangkuk hayun berapi met sanglang tu call aku pagi hari suruh aku buka porum tengok gmbar wan kemughuk (p su aku ) kita tengah dok tahayat kena la berenti jawab dulu pas tu sambung balik...kacau...tu yang aku awai hari ni...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Sat Aug 22, 2009 6:45 am

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:uikssss......awai2 dh ada nih.....



ya la mangkuk hayun berapi met sanglang tu call aku pagi hari suruh aku buka porum tengok gmbar wan kemughuk (p su aku ) kita tengah dok tahayat kena la berenti jawab dulu pas tu sambung balik...kacau...tu yang aku awai hari ni...
CEHHHHH.....tahayat apa matahari naik dh nih...hahahah.....duha tk masuk lagik nih....kot sunat isyrak sikit lagik baru masuk....hik hik hik.....itu aaa...amet call aku time dlm baih tadik....aku keja pagi ni...dia dh tak sabaq2 suh aku masuk ehhehehe.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by caca@bijak on Sat Aug 22, 2009 6:49 am

patut hang kaya...hari sabtu orang lin cuti hang kerja....tu met diam tu p buat taik mata pulak la jawabnya...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Sat Aug 22, 2009 7:06 am

caca@bijak wrote:patut hang kaya...hari sabtu orang lin cuti hang kerja....tu met diam tu p buat taik mata pulak la jawabnya...
hahahahah.....mana ada kaya wehhhh.......dah 2 hari aku tk keja...aku OFF....itu yg hari ni masuk keja tuu.....met tidoq la tu...dia duk kacau2 org...lepas tu dia meneghloh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by lemontree95 on Sun Aug 23, 2009 7:17 am

tajuk cita anak jai TMNet masuk hukm. tp isi dah pelbagai bagai.... carca merba.....tp tak pa tu la yg dikatakan kengkawan...... apa pun anak aku dah sehat mcm pak mok... hi....hi.... (jgn dok meluap pulak....) tima kasih kapda kengkawan semua krn mendoakan kesihatan anak sulung saya.la ni dak kebah dah... laksa sekali lahap 2 pinggan.... siap otak udang lagi...... tertima kacih cewmua..... :sunny:

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 8:51 am

lemontree95 wrote:tajuk cita anak jai TMNet masuk hukm. tp isi dah pelbagai bagai.... carca merba.....tp tak pa tu la yg dikatakan kengkawan...... apa pun anak aku dah sehat mcm pak mok... hi....hi.... (jgn dok meluap pulak....) tima kasih kapda kengkawan semua krn mendoakan kesihatan anak sulung saya.la ni dak kebah dah... laksa sekali lahap 2 pinggan.... siap otak udang lagi...... tertima kacih cewmua..... :sunny:
adehh...laksa 2 pinggam....ganaz tu.....kawan2 bukan apa...cemuih dok tunggu tuan tanah masuk.....tu yg melalut tuuu....


adehhhh....pokok limau nih hang jugak ka Jai.....adeehhh.....satgi admin gila kuasa siasat hang haru wehh...hahahaha..... :cheers:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 10:21 am

lemon tree ni adik aku bun. dia baru daftar. bila masuk dia lupa sign out. hantaq2 teruih naik nama dia. tak pa aku sughuh blk promot laman ni... dia geng dgn gee tot...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 10:32 am

ajaiTM wrote:lemon tree ni adik aku bun. dia baru daftar. bila masuk dia lupa sign out. hantaq2 teruih naik nama dia. tak pa aku sughuh blk promot laman ni... dia geng dgn gee tot...
laaa....ya ka.....aku tengah pangey balik nih....sapa adik hang tuh....yk nmpak lagi laaa.....

tkpa tkpa tkpa...jemput2 masuk...tkdak hal....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 11:07 am

aku jumpa pitas memba kita yg bw bas jelita dulu. aku ada bg web ni. dia dah buka..... td aku tel dia... dia teruja dgan ketekunan pak mok buat benda ni.... "baguih..baguih... nanti aku daftar, aku dah buka tgk", kat si pitas ni.... dia dah ada syarikat bas sendiri la ni... namanya pancaran matahari. dreba dia semua tinggi2 tak mcm dia, mcm budak sekolah. sapa yg nak blk kedah naik bas... blh la tempah pancaran matahari.... bukan org lain memba2 kita juga...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 11:17 am

ajaiTM wrote:aku jumpa pitas memba kita yg bw bas jelita dulu. aku ada bg web ni. dia dah buka..... td aku tel dia... dia teruja dgan ketekunan pak mok buat benda ni.... "baguih..baguih... nanti aku daftar, aku dah buka tgk", kat si pitas ni.... dia dah ada syarikat bas sendiri la ni... namanya pancaran matahari. dreba dia semua tinggi2 tak mcm dia, mcm budak sekolah. sapa yg nak blk kedah naik bas... blh la tempah pancaran matahari.... bukan org lain memba2 kita juga...
hahahhaha...pancaran matahari tu aku tau lama dah...rasanya thn lepas kot kompeni tu tertubuh...tapi tokey hat satu lagi aku kenai laa...badan dia bertubuh dari aku.....thn lepas aku ada jugak aku call dia...ekkk...ehhh...bukan laaa...member aku call aku tapi petas yg cakap dgn aku.....sbb aku dpt bnyk info pasai petas ni dari kawan aku hehhehehe...kawan aku geng bas jugak tapi bas persiaran....hehehhe...sedara mara kepada bas jelita jugak....bas yg banyk bagi aku naik free hehehehe.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by ajaiTM on Tue Aug 25, 2009 11:17 pm

berita terbaru....
bini amir aa dok tengah sakit.....
bakal dapat anak yg ke 3..
laju tu....
sama-sama berdoa semoga semua selamat...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 12:15 am

ajaiTM wrote:berita terbaru....
bini amir aa dok tengah sakit.....
bakal dapat anak yg ke 3..
laju tu....
sama-sama berdoa semoga semua selamat...
akudh buat tajuk baru dah....sila p cerita kt sana pasai amit aa...sehkian
~~msg dari admin gila kuasoooooooo......huk huk huk huk ...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by ajaiTM on Thu Sep 03, 2009 12:41 am

hi..hi...hi...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by mohdfaridg on Sun Sep 27, 2009 10:00 am

jai deman apa pulak tu.pak tu jangan dok sabaq terus....lelaki kan penyabar

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: ANAK Jai TMNet masuk HUKM

Post by Sponsored content Today at 3:10 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum