FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 7:16 am

mailsnsb_2 wrote:hehe..dulu sapa tak tau galaih beg kot depan jalan ala ala undertaker...la ni comey noooo..sapa bleh teka siapa gerangan dia itu...ngeh ngeh ngeh...
sapa wehhh.........aku nk gelak ni...sapa sapa sapa..... Day Dreaming Day Dreaming

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 18, 2009 1:39 pm

aku tau sapaaaaaaaaa.. Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by Khairi on Wed Nov 18, 2009 1:49 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:aku tau sapaaaaaaaaa.. Smile

aku pun, hehehehe

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 18, 2009 1:57 pm

mari kita lihat sapa yang kena!!! Malu Ngat Aiihhh

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by MetSanglang on Wed Nov 18, 2009 2:44 pm

geng hat pukoi kaki balik ka,org semua keluaq ikut pagaq depan ,depa tala blah kantin pakca teghuih lalu kot tepi padang bola,geng tu ka???????????? thinking thinking thinking

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 18, 2009 2:56 pm

geng tu laaaaa.. geng mana lagiiiii.. applause

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by faiz on Wed Nov 18, 2009 8:11 pm

Metsanglang & Sani... Bila tengok gambaq hampa masa dulu2 ni baqhulaa aku perasan mana satu hampa ni...kalau dari dulu hang boh gambaq ni, taklaa aku susah payah nak recall memory hampa ni yg mana satu...lain bebenor muka hg metsanglang...Sani, dulu hang kategori budak lelaki kecik & genit la noo...

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 7:50 am

faiz wrote:Metsanglang & Sani... Bila tengok gambaq hampa masa dulu2 ni baqhulaa aku perasan mana satu hampa ni...kalau dari dulu hang boh gambaq ni, taklaa aku susah payah nak recall memory hampa ni yg mana satu...lain bebenor muka hg metsanglang...Sani, dulu hang kategori budak lelaki kecik & genit la noo...

dengan bahasa yang penuh makna tuhhhhh!! hangpa jangan buat tak pahammm... Very Happy Very Happy Smile cheesy

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by lemontree95 on Thu Nov 19, 2009 11:48 am

tak paham.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by SidiA on Thu Nov 19, 2009 11:53 am

lemontree95 wrote:tak paham.....
aku pun...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by lemontree95 on Thu Nov 19, 2009 12:03 pm

hang pun tak paham jugak......bahasa depa ni tinggi sangat.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 1:04 pm

SidiA wrote:
lemontree95 wrote:tak paham.....
aku pun...

Saya pun ... Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by lemontree95 on Thu Nov 19, 2009 2:03 pm

cikgu pun tak paham.....tambah kami.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 4:09 pm

erk.. aku pun tak paham jugak.... buleh??!! atwitsend hahahhaha!!

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by MetSanglang on Thu Nov 19, 2009 4:24 pm

Day Dreaming thinking waiting Not talking Sleep

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 4:26 pm

MetSanglang wrote:Day Dreaming thinking waiting Not talking Sleep

aku suka hat last skali tuh.. tak paham2 jugak.. last2 lena!! senang!! Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by MetSanglang on Thu Nov 19, 2009 4:29 pm

la ni kalau takdak porum ni aku dah jadi hat last tu dah.......paham kot cheesy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 4:41 pm

MetSanglang wrote:la ni kalau takdak porum ni aku dah jadi hat last tu dah.......paham kot cheesy

Wei, apa dia ni, bagi faham la semua sekali.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 4:43 pm

faiz wrote:Metsanglang & Sani... Bila tengok gambaq hampa masa dulu2 ni baqhulaa aku perasan mana satu hampa ni...kalau dari dulu hang boh gambaq ni, taklaa aku susah payah nak recall memory hampa ni yg mana satu...lain bebenor muka hg metsanglang...Sani, dulu hang kategori budak lelaki kecik & genit la noo...

dak... semua orang dok quote pasai ayat faiz nih... apa yang hang paham dengan ayat2 nih?? hhihihihihi.. pada pandangan aku yang jahil nihhhh.. nama2 yang disebut tuhhh... mmg tak glamer zaman dolu2!! tuh pasai faiz susah nak ingat!!! hahahhahahaha... Twisted Evil

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 4:45 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
faiz wrote:Metsanglang & Sani... Bila tengok gambaq hampa masa dulu2 ni baqhulaa aku perasan mana satu hampa ni...kalau dari dulu hang boh gambaq ni, taklaa aku susah payah nak recall memory hampa ni yg mana satu...lain bebenor muka hg metsanglang...Sani, dulu hang kategori budak lelaki kecik & genit la noo...

dak... semua orang dok quote pasai ayat faiz nih... apa yang hang paham dengan ayat2 nih?? hhihihihihi.. pada pandangan aku yang jahil nihhhh.. nama2 yang disebut tuhhh... mmg tak glamer zaman dolu2!! tuh pasai faiz susah nak ingat!!! hahahhahahaha... Twisted Evil

Memang tak glamour, tapi aku dak kan, hang kenai aku kan, kan, kan.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by MetSanglang on Thu Nov 19, 2009 4:51 pm

laaaa tak paham,........kalau aku tak layan porum ni.... aku dah tidoq la kat opis ni ,mengantuk gileeeeeeeee

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 4:54 pm

Khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
faiz wrote:Metsanglang & Sani... Bila tengok gambaq hampa masa dulu2 ni baqhulaa aku perasan mana satu hampa ni...kalau dari dulu hang boh gambaq ni, taklaa aku susah payah nak recall memory hampa ni yg mana satu...lain bebenor muka hg metsanglang...Sani, dulu hang kategori budak lelaki kecik & genit la noo...

dak... semua orang dok quote pasai ayat faiz nih... apa yang hang paham dengan ayat2 nih?? hhihihihihi.. pada pandangan aku yang jahil nihhhh.. nama2 yang disebut tuhhh... mmg tak glamer zaman dolu2!! tuh pasai faiz susah nak ingat!!! hahahhahahaha... Twisted Evil

Memang tak glamour, tapi aku dak kan, hang kenai aku kan, kan, kan.

err.. hang..eerrmm... buleh laaa.. buleh laaaaaa... hahahahahaah.. tapi kan.. aku teringat zaman dolu2.. hang ingat dak.. cousin aku.. arwah mazliyana? yana.. best fren kak aya... hangpa kadang2 kan kluaq 3 orang... selalu aku tukang ngekoq... Sad

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 4:54 pm

MetSanglang wrote:laaaa tak paham,........kalau aku tak layan porum ni.... aku dah tidoq la kat opis ni ,mengantuk gileeeeeeeee

sorry aaaa.. amet.. kami paham kot lain!! Joget

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by Khairi on Thu Nov 19, 2009 4:58 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
Khairi wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
faiz wrote:Metsanglang & Sani... Bila tengok gambaq hampa masa dulu2 ni baqhulaa aku perasan mana satu hampa ni...kalau dari dulu hang boh gambaq ni, taklaa aku susah payah nak recall memory hampa ni yg mana satu...lain bebenor muka hg metsanglang...Sani, dulu hang kategori budak lelaki kecik & genit la noo...

dak... semua orang dok quote pasai ayat faiz nih... apa yang hang paham dengan ayat2 nih?? hhihihihihi.. pada pandangan aku yang jahil nihhhh.. nama2 yang disebut tuhhh... mmg tak glamer zaman dolu2!! tuh pasai faiz susah nak ingat!!! hahahhahahaha... Twisted Evil

Memang tak glamour, tapi aku dak kan, hang kenai aku kan, kan, kan.

err.. hang..eerrmm... buleh laaa.. buleh laaaaaa... hahahahahaah.. tapi kan.. aku teringat zaman dolu2.. hang ingat dak.. cousin aku.. arwah mazliyana? yana.. best fren kak aya... hangpa kadang2 kan kluaq 3 orang... selalu aku tukang ngekoq... Sad

Tu la, teringat kat arwah Yana. Dah lama dia meninggal no.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by MetSanglang on Thu Nov 19, 2009 5:00 pm

ayat aku tu khairi tu yang tak paham............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by Sponsored content Today at 7:19 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum