FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

1986 - 1988 SMAH

View previous topic View next topic Go down

1986 - 1988 SMAH

Post by padi_jerlun on Mon Nov 02, 2009 12:51 pm

Nama: shafardi yusuff
Nickname: padi_jerlun
Kampung: jerlun
La dok mana: tmn sri indah blkg sime tayar mergong
Keja apa/dimana: free lunch
Dulu dok kelas mana: lupa dah aih..hehehe
Tahun bila last di SMKAH(SMAH): 1988 lps 2 pi ngaji vokasional kangar..
Email/Website: shafardiyusuff@yahoo.com.my
Kontek hampa: 012-4197560 / 017-2366016
Sikit ucapan alu2an: moga dpt kenai blk kwn2 lama yg terpisah...

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 12:23 am

selamat mai padi..aku rasa aku kenai hg... pintu masuk nak ke teluk tui... dulu naik 100spot klu tak silap aku..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 12:30 am

tq my prien....hang boh gmbar lama baru baru aku kenai hang.....
ingt lg hang kt aku nooo....betoi la mota 100spot biru...smpai la nii moto 2 aku dok naik...syg moto 2 bnyk kenangan....

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 12:32 am

padi_jerlun wrote:tq my prien....hang boh gmbar lama baru baru aku kenai hang.....
ingt lg hang kt aku nooo....betoi la mota 100spot biru...smpai la nii moto 2 aku dok naik...syg moto 2 bnyk kenangan....
hg dulu mesti kenai abg aku ton...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 12:37 am

awat x kenai abg hang,dia dok mana la nii...hang nii ngan aku pn bkn org len ada sngkut adik beradik gak....aku tau pasai forum ni dr lee cepua....
pakcik buyung pn ada ngan aku kt KL ni sekali ngan lee cepua..hang kenai depa kn...

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 12:44 am

padi_jerlun wrote:awat x kenai abg hang,dia dok mana la nii...hang nii ngan aku pn bkn org len ada sngkut adik beradik gak....aku tau pasai forum ni dr lee cepua....
pakcik buyung pn ada ngan aku kt KL ni sekali ngan lee cepua..hang kenai depa kn...
pasai pa tak kenai...tu semua geng jahat...hampa dok tang mana ni....
abg aku dok penang... kebun sireh(bkt mertajam)

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 12:51 am

lee cepua dok pandan indah..aku ngan pak cik buyung dok ulang alik seminggu KL seminggu Aloq staq...x tentu la ikut dan ja...ingat x lama lg mati tngh jln kot..hehehehe

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by ajaiTM on Tue Nov 03, 2009 1:01 am

padi_jerlun wrote:lee cepua dok pandan indah..aku ngan pak cik buyung dok ulang alik seminggu KL seminggu Aloq staq...x tentu la ikut dan ja...ingat x lama lg mati tngh jln kot..hehehehe
nak start jln tu mengucap siap2...ha..ha.. :oops: :oops:

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 1:08 am

dok mengucap selalu dh...
nanti kirim salam kt abg hang nooo....
baguih laa ada forum nii blh gak jmpa kwn2 lama..aku pn dh lupa dh kwn2 smah dulu..bila ada forum nii puas nk ingat muka kwn2...tp hang letak gmbaq lama sbb 2 aku blh ingat hang...yg len2 tu aku x blh nk ingt lg....
jenoh dok pikiaq....

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 6:16 am

salamat datang padi.....hg p tarik telinga li cepua suh posting sama dlm forum nih....

dari gambaq hat aku tengoK tu...rasa2nya aku pun kenai la hang......terima kasih padi pasai masuk dlm nih....

tengkiu jugak kepada li cepua....suh pakcik buyung masuk sini jugak...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 8:15 am

temasih Sidi....sorry laa nooo aku x berapa nk ingt lg hang nii....
x pa nanti aku suruh lee cepua ngan pakcik buyung join...ari nii aku nk jmpa depa,nanti aku suruh depa join...lee cepua geja dok layan FB ja bnyk awek dlm 2 smpai forum ni pn dia x join...dia suruh aku join dia haram x join pn..

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 8:19 am

padi_jerlun wrote:temasih Sidi....sorry laa nooo aku x berapa nk ingt lg hang nii....
x pa nanti aku suruh lee cepua ngan pakcik buyung join...ari nii aku nk jmpa depa,nanti aku suruh depa join...lee cepua geja dok layan FB ja bnyk awek dlm 2 smpai forum ni pn dia x join...dia suruh aku join dia haram x join pn..
heheheh....aku dh sms dia dh.....rasanya dia la antara yg terawal aku promote forum nih.....hg sama geng dgn yusof lazim dgn mat koboi kan...geng baih gunong.... :pirat:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 8:28 am

aku geng ngan yusof lazim,sampai la nii pn masih dok kwn ngan dia, dok jmpa gak dia..nanti aku suruh dia join...mat koboi yg mana satu aku xingat dah...lee cepua 2 klau jantan msg lmbt nk reply klau betina cepat la la dia balas...dajei betoi.....

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by SidiA on Tue Nov 03, 2009 8:32 am

padi_jerlun wrote:aku geng ngan yusof lazim,sampai la nii pn masih dok kwn ngan dia, dok jmpa gak dia..nanti aku suruh dia join...mat koboi yg mana satu aku xingat dah...lee cepua 2 klau jantan msg lmbt nk reply klau betina cepat la la dia balas...dajei betoi.....
ehhehe...memang dia tk penah balaih pun kt aku ni ehheheh...padahai sama2 duk pandan indah.....hehehhe.....mat koboi hat putih2 tu...tktau la kot2 hampa panggey dia mat lain kot.....tkpa la....yusof tu lama sungguh aku tk jumpa dia...bnyk tain sungguh dah...suh dia masuk forum..ada jugak orang belah aku join...bertambah sket org sungai korok/kubang sepat..... Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by MetSanglang on Tue Nov 03, 2009 8:40 am

aku ari jumaat ari tu jumpa cepua ngan masri,depa mai erea opis aku......aku ingat dia dah join,kalau aku tau aku sepak pukoq depa lejeyyyyy toi,kalau betina ajak laju ja .....poooraaahhhhh chittttttt.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by padi_jerlun on Tue Nov 03, 2009 8:45 am

x pa nanti aku tlg sepak pungkok depa..... cheesy

padi_jerlun
Kawan Baloq Liat

Libra Posts : 28
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: 1986 - 1988 SMAH

Post by Sponsored content Today at 9:53 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum