FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Thu Nov 19, 2009 5:02 pm

MetSanglang wrote:ayat aku tu khairi tu yang tak paham............

jadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. ayat faiz hang paham aaarr??? pemahaman hang sama dak ngan kami??!! Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by faiz on Thu Nov 19, 2009 7:56 pm

wahai kawan2ku sekelian, ada masalah ka dgn ayat2 aku tu? Ada yang tak kena ka? hahaha...aku pun tak faham gak apa yg hampa tak faham....Cikgu, tolong fahamkan kawan kawanku yg memang jenis tak faham ni... Day Dreaming

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by sani mustafa on Thu Nov 19, 2009 9:14 pm

ya la tu faiz, dulu kategori genit, sekg kategori apa lak erk?

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by mailsnsb_2 on Thu Nov 19, 2009 11:04 pm

kategori balada ka rock.tak pun irama malaysia

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by MetSanglang on Fri Nov 20, 2009 8:12 am

a'a la pemahaman aku kughang sikit,BM pun dapat 6 ka apa,ataih pagaq.tu pun gagah bulih naik tingkatan 6 Aiyaaa

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Nov 20, 2009 9:47 am

faiz wrote:wahai kawan2ku sekelian, ada masalah ka dgn ayat2 aku tu? Ada yang tak kena ka? hahaha...aku pun tak faham gak apa yg hampa tak faham....Cikgu, tolong fahamkan kawan kawanku yg memang jenis tak faham ni... Day Dreaming

depa bukan tak paham.... tapi saja buat tak mau paham!!! Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by Khairi on Fri Nov 20, 2009 1:54 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
faiz wrote:wahai kawan2ku sekelian, ada masalah ka dgn ayat2 aku tu? Ada yang tak kena ka? hahaha...aku pun tak faham gak apa yg hampa tak faham....Cikgu, tolong fahamkan kawan kawanku yg memang jenis tak faham ni... Day Dreaming

depa bukan tak paham.... tapi saja buat tak mau paham!!! Smile

Ok, kami faham dah, dah faham, faham.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 2:19 pm

Thanks cikgu...nasib baik ada cikgu...kalau tidak tentu ramai yang tak faham2...hahahaha...pada yg berkenaan jangan marah aaaa.... cheesy Smile cheesy Smile

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by SidiA on Fri Nov 20, 2009 2:52 pm

apa benda nih........aku tktau langsung...... atwitsend atwitsend

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Nov 20, 2009 3:49 pm

SidiA wrote:apa benda nih........aku tktau langsung...... atwitsend atwitsend

haaa.. sorang lagi!! Tutop Telinga

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 4:42 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:apa benda nih........aku tktau langsung...... atwitsend atwitsend

haaa.. sorang lagi!! Tutop Telinga
thinking thinking thinking thinking

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Fri Nov 20, 2009 4:49 pm

hahahahahahahahah!! tak paham sudah!! Twisted Evil

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by tOksiak on Fri Nov 20, 2009 4:55 pm

Kiah...boss hang dah balik atau tkdak nih......

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 5:07 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:apa benda nih........aku tktau langsung...... atwitsend atwitsend

haaa.. sorang lagi!! Tutop Telinga

takpa cik_ kiyah, abg mod kita ni saja buat2 x fhm... sat ja lagi dia faham la tuu...takut terlebih faham la plak.. Smile Smile Smile Smile

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by Khairi on Fri Nov 20, 2009 5:08 pm

tOksiak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
SidiA wrote:apa benda nih........aku tktau langsung...... atwitsend atwitsend

haaa.. sorang lagi!! Tutop Telinga
thinking thinking thinking thinking

aku buat2 faham ja tu.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by faiz on Fri Nov 20, 2009 5:10 pm

Cikgu, apa nii...tadi kata faham...nampak sangat nak ambik hati...tak baik tauu!!!

faiz
Kawan Kerap Masuk

Sagittarius Posts : 76
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mulanya Disini........4C 1990 SMAH

Post by Sponsored content Today at 5:11 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum