FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

GENG 5A SMAH - 1990

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

GENG 5A SMAH - 1990

Post by munie on Thu Nov 12, 2009 5:13 pm



Ni lah gambaq lama.......dok tengah cari lagi 3 orang yang tak pakai nametag dalam gambaq tu...tak tau kat mana la ni...... Sad

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 5:15 pm

kak munie hat mana satu..ada dak dlm gambaq tu.....sungguh sy tk kenai kak oooiii...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by munie on Thu Nov 12, 2009 5:19 pm

SidiA wrote:kak munie hat mana satu..ada dak dlm gambaq tu.....sungguh sy tk kenai kak oooiii...

Hat duduk tersenyum simpul tulah.... :oops: x kenai ka......mmg la lain sket sbb lani besaq sket.

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by SidiA on Thu Nov 12, 2009 5:29 pm

munie wrote:
SidiA wrote:kak munie hat mana satu..ada dak dlm gambaq tu.....sungguh sy tk kenai kak oooiii...

Hat duduk tersenyum simpul tulah.... :oops: x kenai ka......mmg la lain sket sbb lani besaq sket.
ht mana ni kak....semuanya senyum jaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by Khairi on Thu Nov 12, 2009 5:32 pm

SidiA wrote:kak munie hat mana satu..ada dak dlm gambaq tu.....sungguh sy tk kenai kak oooiii...

Dulu selim melim je Kak Munie.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by matyuih on Fri Nov 13, 2009 1:28 pm

Kak munie,, yg belakang yg berdiri tu, dok mana?

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by MetSanglang on Fri Nov 13, 2009 3:32 pm

tak beghapa nak ingat la muka akak2 ni.........maklumla kami dulu geng jahat,lagi2 geng akak ni geng pengawas,tapi kalau kami geng bunga ka,geng kipas ka mungkin leh ingat kot,ni tak ,kami ngan geng kak ni keghaa macam polis senteri aaaa,jumpa ja kegha nak laghi,tu yang tak beghapa kenai tu,

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by SidiA on Fri Nov 13, 2009 4:11 pm

kalau lawa aku kenai...ni tak lawa.....mana aku nk kenai....... Smile Smile Smile Smile





yah yah yah yah yah....lari lari lari lari lari....nanti kena belasah................

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by Khairi on Fri Nov 13, 2009 4:34 pm

Kak Munie, kita serang Moq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by matyuih on Sat Nov 14, 2009 8:23 am

SidiA wrote:kalau lawa aku kenai...ni tak lawa.....mana aku nk kenai....... Smile Smile Smile Smile





yah yah yah yah yah....lari lari lari lari lari....nanti kena belasah................

Amboi... mau hat lawa kenai no.... Geng Kak Munie lawa lawa belake.....ahaks applause

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by SidiA on Sat Nov 14, 2009 9:35 pm

matyuih wrote:
SidiA wrote:kalau lawa aku kenai...ni tak lawa.....mana aku nk kenai....... Smile Smile Smile Smile





yah yah yah yah yah....lari lari lari lari lari....nanti kena belasah................

Amboi... mau hat lawa kenai no.... Geng Kak Munie lawa lawa belake.....ahaks applause

OOoo...lagu tu kaa...kalau mcm tu aku la yg tk lawa kot.....lagipun aku ni pemalu orangnya.... Cool

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by Khairi on Sun Nov 15, 2009 10:01 am

Cemuih
hehehe

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by SidiA on Sun Nov 15, 2009 9:43 pm

Khairi wrote:Cemuih
hehehe
hang cemuih pasey pa wehhh....... Aku pun tktau

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by Khairi on Sun Nov 15, 2009 9:47 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:Cemuih
hehehe
hang cemuih pasey pa wehhh....... Aku pun tktau

Saja test icon baru hang, hehehe. Baguih dok ada.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by SidiA on Sun Nov 15, 2009 9:49 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:Cemuih
hehehe
hang cemuih pasey pa wehhh....... Aku pun tktau

Saja test icon baru hang, hehehe. Baguih dok ada.
nnt aku curi lagik yg best2..... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by munie on Mon Nov 16, 2009 7:43 am

SidiA wrote:kalau lawa aku kenai...ni tak lawa.....mana aku nk kenai....... Smile Smile Smile Smile





yah yah yah yah yah....lari lari lari lari lari....nanti kena belasah................

Amboi-amboi cik moq...hang ni boleh tahan gak gat**....tapi x pa...kak muni x marah...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by munie on Mon Nov 16, 2009 7:45 am

matyuih wrote:Kak munie,, yg belakang yg berdiri tu, dok mana?

la tak dapat lagi ka...kak muni yg sorang duduk...yag lain kan berdiri.....

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by MetSanglang on Mon Nov 16, 2009 12:21 pm

ohhhh,kalau hat tu betoi la kami tak beghapa kenai,pasai pengawas.........dulu2 kami kalau pengawas ni kami segan nak mengorat,pasai pa kami ni geng jahat,geng chin kelaih,nanati pengawas tulih nama tu yang tak beghani himpit tu...........

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by SidiA on Wed Nov 18, 2009 7:14 am

munie wrote:


OOOoooo....hat duduk tu kaaa........kenai laaa.......awat la ni kak munie tukaq jadi lain.....dh jadi tranformers eekk....kuik kui kui kui kui kui..... Smile Smile Smile Smile


nmpak gayanya semua dh bertukaq laaa....ehhehehe.......zaman dh berubah.... Isap rokok

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by Khairi on Wed Nov 18, 2009 1:42 pm

Buat face off kot

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by mohdfaridg on Sat Dec 26, 2009 9:02 pm

kak munirah,yang dok senyum nampak gigi tu saya kenai.la ni jadi cikgu kat sk tunku laksamana.buka bisnes kopi kat Changlun.kalu tak silap namanya Mirza Solution..............Mana gambar KIa,pun dan lain2lagi

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by mohdfaridg on Sat Dec 26, 2009 9:07 pm

Dulu 5A top la dengan kelab kembara.......Kenangan aku semasa dok 5A aku dan pit nak belasah cikgu rahim kajai..........kureng sikit dia tu.Geng 5b pulak lagi ganas siap curi area lagi,lepas tu cikgu rahim baut muka macam bangla hilang paspot.

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by munie on Sun Dec 27, 2009 10:47 pm

mohdfaridg wrote:kak munirah,yang dok senyum nampak gigi tu saya kenai.la ni jadi cikgu kat sk tunku laksamana.buka bisnes kopi kat Changlun.kalu tak silap namanya Mirza Solution..............Mana gambar KIa,pun dan lain2lagi


kawan kak muni tu nama dia asnizawati...kami panggil dia wati ja...sory nak tanya sk tunku laksaman tu belah mana....dah ingat2 lupa....gambaq2 depa tu ada cuma x boh ja lagi...

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by munie on Sun Dec 27, 2009 10:51 pm

mohdfaridg wrote:Dulu 5A top la dengan kelab kembara.......Kenangan aku semasa dok 5A aku dan pit nak belasah cikgu rahim kajai..........kureng sikit dia tu.Geng 5b pulak lagi ganas siap curi area lagi,lepas tu cikgu rahim baut muka macam bangla hilang paspot.

rasanya nama kelab tu kelab bomba tapi suka pi kembara...ok ka cheesy ...cikgu rahim tu yg suka pakai topi keledar ka masa main takraw... thinking farid dulu dok kelas mana...if kak munie tgktn 5...hang mesti tgktn 4 kan....

munie
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 111
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by SidiA on Mon Dec 28, 2009 6:19 am

munie wrote:
mohdfaridg wrote:kak munirah,yang dok senyum nampak gigi tu saya kenai.la ni jadi cikgu kat sk tunku laksamana.buka bisnes kopi kat Changlun.kalu tak silap namanya Mirza Solution..............Mana gambar KIa,pun dan lain2lagi


kawan kak muni tu nama dia asnizawati...kami panggil dia wati ja...sory nak tanya sk tunku laksaman tu belah mana....dah ingat2 lupa....gambaq2 depa tu ada cuma x boh ja lagi...
SK Tunku Laksamana tu sebelah ataih sikit dari matang bonglai nuuuu....

ya kak munie....farid geng '74 jugak.....dia muda setain dari kak munie.....sama mcm cheq Malu Ngat Aiihhh

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: GENG 5A SMAH - 1990

Post by Sponsored content Today at 7:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum