FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Khairi on Sun Nov 08, 2009 6:03 am

Kepada semua forumer, hati-hati dengan avatar sebab takut menyinggung pihak2 lain. Yang nak boh beruang, gaban, ikan temenu tu biaq pi, tapi yang dok guna gambaq2 orang kenamaan/ahli politik/simbol2 politik , tolong elakkanlah.

Bukan apa, kita tak tau kot2 la forum kita dilawati oleh sesiapa yang berkenaan, tapi tak suka sebab avatar tu. Ini untuk kebaikkan kita semua juga.

Ok, semoga sihat selalu.

Smile Smile Smile
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by shaifulanuar on Sun Nov 08, 2009 11:32 am

haa hampa baca n ingat apa cikgu kata
avatar
shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Khairi on Sun Nov 08, 2009 2:41 pm

shaifulanuar wrote:haa hampa baca n ingat apa cikgu kata

Untuk kebaikkan kita semua.
lol! lol! lol!
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by mat syah_sanglang on Sun Nov 08, 2009 4:39 pm

Khairi wrote:Kepada semua forumer, hati-hati dengan avatar sebab takut menyinggung pihak2 lain. Yang nak boh beruang, gaban, ikan temenu tu biaq pi, tapi yang dok guna gambaq2 orang kenamaan, elakkanlah.

Bukan apa, kita tak tau kot2 la forum kita dilawati oleh sesiapa yang berkenaan, tapi tak suka sebab avatar tu. Ini untuk kebaikkan kita semua juga.

Ok, semoga sihat selalu.

Smile Smile Smile



dengan izin tak pa cikgu.... :pirat:
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by shaifulanuar on Mon Nov 09, 2009 6:30 am

hang misyah lagu dok bantah org tua2 kata
avatar
shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Khairi on Mon Nov 09, 2009 6:51 am

shaifulanuar wrote:hang misyah lagu dok bantah org tua2 kata

Sama-sama beringat antara kawan.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by shaifulanuar on Mon Nov 09, 2009 10:04 am

betoiiii betoiiii
avatar
shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by mat syah_sanglang on Mon Nov 09, 2009 4:31 pm

bantah ayaq.....
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Pak Lang Jan on Mon Nov 09, 2009 4:37 pm

Khairi wrote:Kepada semua forumer, hati-hati dengan avatar sebab takut menyinggung pihak2 lain. Yang nak boh beruang, gaban, ikan temenu tu biaq pi, tapi yang dok guna gambaq2 orang kenamaan, elakkanlah.

Bukan apa, kita tak tau kot2 la forum kita dilawati oleh sesiapa yang berkenaan, tapi tak suka sebab avatar tu. Ini untuk kebaikkan kita semua juga.

Ok, semoga sihat selalu.

Smile Smile Smile

pak lang setuju sangat dengan hg cikgu weh...
tak bopa nak elok sebenaqnya.... biaq kita semua terkecuali....
nanti pak lang bagitau kat limau....klu ketegaq juga...pak lang tak bg dia pakai laptop pak lang...
avatar
Pak Lang Jan
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 27
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Mon Nov 09, 2009 4:44 pm

marah dia sikit pak lang.. besa tu..
avatar
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Pak Lang Jan on Mon Nov 09, 2009 4:47 pm

tu la...harap badan saja besaq....ghimbok sedaih baru dia tau...
avatar
Pak Lang Jan
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 27
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by shaifulanuar on Mon Nov 09, 2009 5:03 pm

rimbok kot kasaq sgt boh cap tengkorak bun xketegaq la
avatar
shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Pak Lang Jan on Mon Nov 09, 2009 5:04 pm

dia ni.....ada marka dak lagi...hampa habaq mai kat pak lang...
avatar
Pak Lang Jan
Kawan Baloq Liat

Pisces Posts : 27
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by mailsnsb_2 on Mon Nov 09, 2009 7:26 pm

Pak Lang Jan wrote:dia ni.....ada marka dak lagi...hampa habaq mai kat pak lang...

ada dah tuuuuuu,,,nak bwak pi family day nuuuu..
avatar
mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Khairi on Mon Nov 09, 2009 10:19 pm

Pak Lang Jan wrote:tu la...harap badan saja besaq....ghimbok sedaih baru dia tau...

Jgn Pak Lang, kita tegoq dah la, jgn dok ghimbok, sat gi bertambah tembam la pulak.
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Nov 10, 2009 8:40 am

mailsnsb_2 wrote:
Pak Lang Jan wrote:dia ni.....ada marka dak lagi...hampa habaq mai kat pak lang...

ada dah tuuuuuu,,,nak bwak pi family day nuuuu..

uihhh!! adik bun dah ada gefrennnn...
avatar
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by lemontree95 on Tue Nov 10, 2009 10:42 am

heheheehehe......baik cikgu.... ;) ;) ;)
avatar
lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by lemontree95 on Tue Nov 10, 2009 10:43 am

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
mailsnsb_2 wrote:
Pak Lang Jan wrote:dia ni.....ada marka dak lagi...hampa habaq mai kat pak lang...

ada dah tuuuuuu,,,nak bwak pi family day nuuuu..

uihhh!! adik bun dah ada gefrennnn...
sapa yang kata kak oiii..depa dok muhong saja tu..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by lemontree95 on Tue Nov 10, 2009 10:54 am

Khairi wrote:Kepada semua forumer, hati-hati dengan avatar sebab takut menyinggung pihak2 lain. Yang nak boh beruang, gaban, ikan temenu tu biaq pi, tapi yang dok guna gambaq2 orang kenamaan, elakkanlah.

Bukan apa, kita tak tau kot2 la forum kita dilawati oleh sesiapa yang berkenaan, tapi tak suka sebab avatar tu. Ini untuk kebaikkan kita semua juga.

Ok, semoga sihat selalu.

Smile Smile Smile
ok cikgu....i follow...... :evil: :evil: :evil:
avatar
lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by mat syah_sanglang on Tue Nov 10, 2009 12:24 pm

main kasaq nampak! :bball:
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by ajaiTM on Tue Nov 10, 2009 12:59 pm

woi..pokok limau boh gambaq dgn menteri pulak...jgn dok juah... ingat pesan daddy. jgn libatkan dgn politik.... pada gambaq avatar....
avatar
ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by mat syah_sanglang on Tue Nov 10, 2009 1:06 pm

ajaiTM wrote:woi..pokok limau boh gambaq dgn menteri pulak...jgn dok juah... ingat pesan daddy. jgn libatkan dgn politik.... pada gambaq avatar....

cheesy cheesy cheesy
avatar
mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by matyuih on Tue Nov 10, 2009 1:14 pm

aku nak buh ngan sultan kedah leh tak...
avatar
matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 1:39 pm

lemontree95 wrote:
Khairi wrote:Kepada semua forumer, hati-hati dengan avatar sebab takut menyinggung pihak2 lain. Yang nak boh beruang, gaban, ikan temenu tu biaq pi, tapi yang dok guna gambaq2 orang kenamaan, elakkanlah.

Bukan apa, kita tak tau kot2 la forum kita dilawati oleh sesiapa yang berkenaan, tapi tak suka sebab avatar tu. Ini untuk kebaikkan kita semua juga.

Ok, semoga sihat selalu.

Smile Smile Smile
ok cikgu....i follow...... :evil: :evil: :evil:

Camni la baru geng.
Smile Smile Smile
avatar
Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by MetSanglang on Tue Nov 10, 2009 2:28 pm

ihhh hampa ni ,aku tak masuk porum 3 haghi hampa dah kalut macam2,tegha puak kelantan pi stadium tengok bola lagi,(jangan marah org kelantan,bukan semua org kelantan cam tu,segelintir yang fanatik saja)
ni nak polotik pi masuk porum SPR la ,wat malu SMAH ja,org cakap tak gheti-gheti.sia-sia cikgu mengajaq,BM semua dapat baguih2.pasai pa yang tak mau dok paham tak tau..............ketegaq tak habih2.cua boh lagu avatar aku ni..........
avatar
MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum