FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

View previous topic View next topic Go down

Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 11:16 am

Takziah buat keluarga Cikgu Sopiah, baru2 ni ayahnya meninggal. Petang kelmarin adik ipar lak. Bayak2lah bersabar di bulan Ramadhan ni.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by tOksiak on Thu Sep 03, 2009 11:36 am

ha.....tu laaa.....sabaq lah ciksu/kaksu.....Mat kiat la dok KL jugak katanya....bebini org KL jugak...tktau dok kem mana tah.....

semlm mak cikSu call mak aku...katanya demam jaaa....on the way nk balik yg takdak tuuu....

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by Khairi on Thu Sep 03, 2009 3:52 pm

Aku pi tadi jumpa la Mat Kiat, adik Cik Su.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by MetSanglang on Thu Sep 03, 2009 3:56 pm

tu dia geng kubang sepat crita dah..........lepaih ni porum penuh ngan gosip prom kubang sepat.......,apa-apa pun kita doakan moga rohnya dicucuri RahmatNya,amin.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:08 am

MetSanglang wrote:tu dia geng kubang sepat crita dah..........lepaih ni porum penuh ngan gosip prom kubang sepat.......,apa-apa pun kita doakan moga rohnya dicucuri RahmatNya,amin.
Bro...ciksu/Cikgu Sopiah tu salah sorang cikgi di SMKAH....kalau tak silap sebelum posa cikgu asrul ada bgtau dlm forum ni yg ayah dia meninggal.....ni yg terbaru ni plak adik iapq dia plak meninggal....so...dia pun terlibat jugak dgn smkah...tk salah kot kita masuk kan dlm forum n kebetulan plak dia orang bandaraya kubang sepat bandar bestari, nasib hampaaaa laaaaaaaaa..........


takziah lagi sekali dari aku.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:08 am

khairi wrote:Aku pi tadi jumpa la Mat Kiat, adik Cik Su.
hg tk tanya ka mat kiat...dia dok mana...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:10 am

Dia kat PD kot. Tak dan sembang dgn dia sbb tengah dok sedih tu. Ayah dan abg ipaq meninggal dalam waktu sebulan ja wei. Dia pun baru sampai pg kemarin.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:24 am

khairi wrote:Dia kat PD kot. Tak dan sembang dgn dia sbb tengah dok sedih tu. Ayah dan abg ipaq meninggal dalam waktu sebulan ja wei. Dia pun baru sampai pg kemarin.
betui betui betui......mat kiat berjiwa lembut sket tuuu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:28 am

Tak pa, aku pun dapat jumpa dia sbb tu gak. Kalau dak tak tau bila,

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:46 am

khairi wrote:Tak pa, aku pun dapat jumpa dia sbb tu gak. Kalau dak tak tau bila,
hehehe...itu laaa...aku pun dah lama tk jumpa dia...time dia kawen pun aku tk balik....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:48 am

Aku jumpa Hamzah pendek, tanya dia Yazi dok mana, dia kata kat kawasan Jitra kot. Hat tu pun lama dah tak jumpa. Ni kalau Amet baca, kata forum KSpt pula ni. Hahahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 7:54 am

khairi wrote:Aku jumpa Hamzah pendek, tanya dia Yazi dok mana, dia kata kat kawasan Jitra kot. Hat tu pun lama dah tak jumpa. Ni kalau Amet baca, kata forum KSpt pula ni. Hahahaha
biaq p kat dia......depa geng sanglang ramai...kita ada 3,4 org ja geng kbg sepat...tu pun la ni kita 2 ja masuk...dulu aku sorang2.....Bullah (musa) lama dh tak masuk......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by Khairi on Fri Sep 04, 2009 7:56 am

Tu aku kata, ari tu tak dan. Bila aku dah masuk, tak leh nak renti la. Caca pun tak masuk lg. Aku ingat nak buh gambaq dia, tapi tak reti la. Camne.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by SidiA on Fri Sep 04, 2009 8:12 am

hg p bahagian gambaq-gambaq...dlm tu aku ada bgtau cara2 nyaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 12:53 am

sembang la....hampa geng kubang sepat...sembang hampa dua la...
apapun al-fatihah buat arwah...amin

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 6:15 am

ajaiTM wrote:sembang la....hampa geng kubang sepat...sembang hampa dua la...
apapun al-fatihah buat arwah...amin
ketua geng sanglang yg dengki...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by caca@bijak on Mon Sep 07, 2009 9:48 am

khairi wrote:Tu aku kata, ari tu tak dan. Bila aku dah masuk, tak leh nak renti la. Caca pun tak masuk lg. Aku ingat nak buh gambaq dia, tapi tak reti la. Camne.

suspen ni woi hang nak boh gambar apa...?


Last edited by caca@bijak on Mon Sep 07, 2009 4:09 pm; edited 1 time in total

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 11:33 am

Kat aku ada gambaq hang (caca). Tunggu la sikit masa lg aku boh. Jgn marah.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman : Adik ipar Cikgu Sopiah meninggal

Post by Sponsored content Today at 7:22 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum