FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by ajaiTM on Tue Nov 10, 2009 2:48 pm

MetSanglang wrote:ihhh hampa ni ,aku tak masuk porum 3 haghi hampa dah kalut macam2,tegha puak kelantan pi stadium tengok bola lagi,(jangan marah org kelantan,bukan semua org kelantan cam tu,segelintir yang fanatik saja)
ni nak polotik pi masuk porum SPR la ,wat malu SMAH ja,org cakap tak gheti-gheti.sia-sia cikgu mengajaq,BM semua dapat baguih2.pasai pa yang tak mau dok paham tak tau..............ketegaq tak habih2.cua boh lagu avatar aku ni..........

aku ikut amet...pak mok kena boh stembron

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Nov 10, 2009 3:16 pm

hahahahhaahha!! Very Happy Very Happy aku tak tau nak kata apaaaa!! dok ghenggah gelak jaaaa!! adehhhh..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by ajaiTM on Tue Nov 10, 2009 3:20 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:hahahahhaahha!! Very Happy Very Happy aku tak tau nak kata apaaaa!! dok ghenggah gelak jaaaa!! adehhhh..

hg jgn dok gelak sorang....sat gi depa kata sewel pulak....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Nov 10, 2009 3:24 pm

nasib baik aku dok sorang2 dalam bilik aku nih.. GM HR aku masuk.. heran tengok aku dok gelak sorang2!! ahhaahahahahah!! Smile

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by ajaiTM on Tue Nov 10, 2009 3:30 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:nasib baik aku dok sorang2 dalam bilik aku nih.. GM HR aku masuk.. heran tengok aku dok gelak sorang2!! ahhaahahahahah!! Smile


hat sesuai untuk avatar hang cik kiah wooii........


ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Nov 10, 2009 3:45 pm

ajaiTM wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:nasib baik aku dok sorang2 dalam bilik aku nih.. GM HR aku masuk.. heran tengok aku dok gelak sorang2!! ahhaahahahahah!! Smile


hat sesuai untuk avatar hang cik kiah wooii........


hahahahahahahahah!! cheesy cheesy cheesy kuang ajiaqqqqq.. kuang ajiaqqqqq!! hahahahahaahahahah!! cheesy cheesy cheesy

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by tOksiak on Tue Nov 10, 2009 4:07 pm

Khairi wrote:Kepada semua forumer, hati-hati dengan avatar sebab takut menyinggung pihak2 lain. Yang nak boh beruang, gaban, ikan temenu tu biaq pi, tapi yang dok guna gambaq2 orang kenamaan/ahli politik/simbol2 politik , tolong elakkanlah.

Bukan apa, kita tak tau kot2 la forum kita dilawati oleh sesiapa yang berkenaan, tapi tak suka sebab avatar tu. Ini untuk kebaikkan kita semua juga.

Ok, semoga sihat selalu.

Smile Smile Smile
ya betuiiii......kalau nk berpolitik sakan2.....bnyk forum2 politik yg best utk bercerita seperti utaraonline.net,tranungkite.net,mykmu.net,cehdet.com,anwaribrahim.blog.com,malaysiakini.com dan banyak lagi......p cari dekat google...jumpa laaa.....


forum ini untuk kita semua bersatu.....jumpa bersama sambil mengeratkan silaturrahim......aku nk kita berjumpa sebagai kawan,kita dh lama terpisah wehh....TOLONG SASPEK..silap plak...TOLONG RESPEK sikit..... kesian kat aku....punya la aku rindu kawan2...tup2 forum ni kena ban plak......aku mitak TOLONG HAMPA RESPEK permintaan aku/kami/sesapa saja yg setuju dgn aku..... afro afro

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Nov 10, 2009 4:09 pm

tiba2 aku rasa pak mOQ serius... :shock:

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by tOksiak on Tue Nov 10, 2009 4:20 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:tiba2 aku rasa pak mOQ serius... :shock:
aku menyatakan apa ada dalam hati aku......aku suka ikuti perkembangan politik...tapi bukan disini....dah banyak politik memecah belahkan adik beradik....kita dh mcm adik beradik...tkkan nk hancoq gitu jaaa.....aku buat forum ni nk bg kita bersama.....bukan kita hilang/pecah belah....cari tiang utama dulu sebelum berpolitik.....aku rindukan kawan2 aku.....aku cuba cari alternatif utk kita berhubung.... Sad Sad Sad

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Nov 10, 2009 4:28 pm

tOksiak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:tiba2 aku rasa pak mOQ serius... :shock:
aku menyatakan apa ada dalam hati aku......aku suka ikuti perkembangan politik...tapi bukan disini....dah banyak politik memecah belahkan adik beradik....kita dh mcm adik beradik...tkkan nk hancoq gitu jaaa.....aku buat forum ni nk bg kita bersama.....bukan kita hilang/pecah belah....cari tiang utama dulu sebelum berpolitik.....aku rindukan kawan2 aku.....aku cuba cari alternatif utk kita berhubung.... Sad Sad Sad

ala pak moQ.. aku tak rasa ada sapa2 yang pro politik kat sini... kadang2 saja jaa.. letak gambaq.. konon2 nak lain dari orang... tapi tak sedaq consequences dia... anyway.. dia dah tukaq dah... come on.. cheer up... Cool.. ok paaa.. kita kat sini dah makin ramai dah... diakui.. tegur menegur tu kena la ada jugak... kan? kan? kalau dak hanyut plak sat gi..

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by SidiA on Tue Nov 10, 2009 4:39 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:
tOksiak wrote:
cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:tiba2 aku rasa pak mOQ serius... :shock:
aku menyatakan apa ada dalam hati aku......aku suka ikuti perkembangan politik...tapi bukan disini....dah banyak politik memecah belahkan adik beradik....kita dh mcm adik beradik...tkkan nk hancoq gitu jaaa.....aku buat forum ni nk bg kita bersama.....bukan kita hilang/pecah belah....cari tiang utama dulu sebelum berpolitik.....aku rindukan kawan2 aku.....aku cuba cari alternatif utk kita berhubung.... Sad Sad Sad

ala pak moQ.. aku tak rasa ada sapa2 yang pro politik kat sini... kadang2 saja jaa.. letak gambaq.. konon2 nak lain dari orang... tapi tak sedaq consequences dia... anyway.. dia dah tukaq dah... come on.. cheer up... Cool.. ok paaa.. kita kat sini dah makin ramai dah... diakui.. tegur menegur tu kena la ada jugak... kan? kan? kalau dak hanyut plak sat gi..
betui betui.....takut meleret atau hanyut tu la....kena tegoq.....teguran ni bukan utk seorang je...tapi UNTUK SEMUA...termasuk aku sendiri.....kita semua perlu peka...dan kalau ada kawan2 baru masuk dan depa buat lagu tu....jom kita pakat2 tegoq... Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Tue Nov 10, 2009 4:49 pm

ya btol... no matter apa pun parti pilihan.. kita kat sini sama ja... tak mo kutuk2.. hormat apa jugak pilihan kawan2 kan? UMNO ka.. PAS ka.. PKR ka.. DAP ka... yang penting ikatan silaturrahim kita kuat.. parti2 ni untuk menentukan pemerintah ja.. bukan ada apa2 pun.. jangan la terlalu taksub kan? Islam pun suruh kita hormat menghormati tak kira apa agama.. bangsa sekalipun kan?

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Khairi on Tue Nov 10, 2009 4:55 pm

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM wrote:ya btol... no matter apa pun parti pilihan.. kita kat sini sama ja... tak mo kutuk2.. hormat apa jugak pilihan kawan2 kan? UMNO ka.. PAS ka.. PKR ka.. DAP ka... yang penting ikatan silaturrahim kita kuat.. parti2 ni untuk menentukan pemerintah ja.. bukan ada apa2 pun.. jangan la terlalu taksub kan? Islam pun suruh kita hormat menghormati tak kira apa agama.. bangsa sekalipun kan?

Cayalah, semua sokong untuk kehebatan forum ni.
Smile Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by SidiA on Tue Nov 10, 2009 5:01 pm

joget sat Smile Smile Smile Smile

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by matyuih on Tue Nov 10, 2009 7:26 pm

betul betul betul.....sikit punya pasal saja....

matyuih
Kawan Kerap Masuk

Taurus Posts : 108
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by MetSanglang on Wed Nov 11, 2009 8:36 am

aku tak kegha,aku tak kegha aku nak boh jugak....................tapi gambaq yang boleh belenamg ayaq mata la teghingat kampung,Mak Ayah,kenanagan SMAH,hahhhhhhhhhhhhhhh baghu hampa beghakaiiii...... cheesy cheesy :cheers: :cheers:

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Khairi on Wed Nov 11, 2009 11:29 am

Ok, hat tu tak pa Met.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by lemontree95 on Wed Nov 11, 2009 11:46 am

aku pun nak joget jgk..... Smile Smile Smile Smile Smile Smile

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by ajaiTM on Wed Nov 11, 2009 1:30 pm

kita tubuh parti baru... kita namakan parti "PARTI BERSATU PAK MOK".
Lambang parti kita nindia........

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM on Wed Nov 11, 2009 2:00 pm

hahahahahahah!! lambang parti beloza!! hahahahahahah!! Very Happy cheesy

cIK_kIYaH_aYaQ_iTaM
Kawan Rajin Masuk

Taurus Posts : 331
Reputation : 1

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Khairi on Wed Nov 11, 2009 7:02 pm

ajaiTM wrote:kita tubuh parti baru... kita namakan parti "PARTI BERSATU PAK MOK".
Lambang parti kita nindia........

Steady Jai ...
Smile Smile

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 10:52 am

Khairi wrote:
ajaiTM wrote:kita tubuh parti baru... kita namakan parti "PARTI BERSATU PAK MOK".
Lambang parti kita nindia........

Steady Jai ...
Smile Smile
baguih jugak boh cap stembron ni.....ni lebeh korang khegheta kebhai jugak ni.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 11:07 am

kalau parti lawan dah tentu boh gambaq tok tenun...... Very Happy Very Happy Very Happy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by lemontree95 on Thu Nov 12, 2009 11:09 am

tok tenun hitam.....macam hang..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by MetSanglang on Thu Nov 12, 2009 11:15 am

hitam itu menawan...........jangan kembang tegha guni jaloqqq dah(cam hangggg) Very Happy Very Happy Very Happy

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Pengumuman PENTING: Avatar : Buat semua forumer

Post by Sponsored content Today at 11:14 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum