FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by SidiA on Sun Jan 10, 2010 10:51 pm

nz wrote:sepanjang di SMAH, paling ingat ialah ayahanda dan bonda budak aspuri cikgu marzuki dan cg noraini...cg mat ki ajar mate..semua jadi pandai...berkesan sungguh..lain2 :
cg. razak sain pertanian
cg. zainal
cg. che halim sejarah
cg.shabudin (SMJ la ni)
cg. bentyan sain
cg.rosli geog
cg.ghazali bm/pa
cg azizah (perdgan/ekon)
cg. azizah sejarah f6
cg. mahendra bio
cg khatijah din fizik
cg koay kimia
cg wahid and isteri
cg. mazlina mate
miss zuhriah bi
cg Nur saadah bi
cg mohamad dan cg norlia
cg zamri
cg suhaimi disiplin
Bismillahirahmanirahim...Doa dan ingatan buat semua guru, jasa bakti tidak terkira,akan dikenang ke akhir hayat,...buat yang tiada ..Al-Fatihah...utk mereka, semoga dirahmati dan ditempatkan bersama org beriman..Amin...

aku pun amin jugak...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by shaifulanuar on Mon Jan 11, 2010 7:04 am

semoga mereka semua sentiasa diberkati,,,,,,tima kasih cikgu

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by hisham on Tue Jan 12, 2010 10:32 am

terutama arwah Cikgu Saad Man, Al-Fatihah, jasamu tetap jadi ingatan

hisham
Kawan Baloq Liat

Gemini Posts : 43
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by Khairi on Tue Jan 12, 2010 2:25 pm

hisham wrote:terutama arwah Cikgu Saad Man, Al-Fatihah, jasamu tetap jadi ingatan
Tahun ni anak arwah Cikgu Saad Man balik mai ngajaq sini, Norlida Saad.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by kertasterbang on Thu Mar 04, 2010 4:10 pm

cikgu sulastri

kertasterbang
Kawan Baru

Leo Posts : 3
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by SidiA on Thu Mar 04, 2010 5:25 pm

Khairi wrote:
hisham wrote:terutama arwah Cikgu Saad Man, Al-Fatihah, jasamu tetap jadi ingatan
Tahun ni anak arwah Cikgu Saad Man balik mai ngajaq sini, Norlida Saad.
Kak Pit kaaa...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by Khairi on Thu Mar 04, 2010 9:51 pm

SidiA wrote:
Khairi wrote:
hisham wrote:terutama arwah Cikgu Saad Man, Al-Fatihah, jasamu tetap jadi ingatan
Tahun ni anak arwah Cikgu Saad Man balik mai ngajaq sini, Norlida Saad.
Kak Pit kaaa...
Kak apa, adik la ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by SidiA on Fri Mar 05, 2010 3:49 pm

Khairi wrote:
SidiA wrote:
Khairi wrote:
hisham wrote:terutama arwah Cikgu Saad Man, Al-Fatihah, jasamu tetap jadi ingatan
Tahun ni anak arwah Cikgu Saad Man balik mai ngajaq sini, Norlida Saad.
Kak Pit kaaa...
Kak apa, adik la ...
la adik kaaaa....sory la wehh......aku tk berapa kenai sgt laa...first posting atau apa tu...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by Khairi on Sat Mar 06, 2010 7:05 am

pertukaran setara dari SMK Perlis balik ke SMKAH ....

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by SidiA on Wed Mar 24, 2010 5:53 am

seronok no kalau semua geng2 ada di area yg sama.....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by Khairi on Wed Mar 24, 2010 5:41 pm

SidiA wrote:seronok no kalau semua geng2 ada di area yg sama.....
memang pun ...

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by SidiA on Fri Mar 26, 2010 6:20 am

mungkin 10 thn lagi aku pun kt sana jugak kot....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

cikgu ismail dok kat jerlun

Post by mazlinahat on Fri Apr 09, 2010 12:14 pm

lemontree95 wrote:cikgu shuhaimi janggut
cikgu razak taik
cikgu razak din (PAK MENAKAN PARID)
cikgu rosly bentayan
cikgu aishah matematik (dok kerpan)
cikgu maimunah (allahyarhamah)
cikgu saad man (allahyarham)
cikgu ghazali
lagi......lagi.....sapa lagi......

mazlinahat
Kawan Baru

Gemini Posts : 1
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: jom kita senaraikan guru-guru yang pernah mengajaq kat smkah

Post by Sponsored content Today at 3:04 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum