FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Mana p geng SANGLANG

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 4:22 pm

nin dia orang barisan depan geng sanglang mai dah....raya haritu ada cina mampuih rumah depan tandop baru.....cina kata kubang cipat....kubang cipat cipat.....kubang cipat....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Thu Oct 01, 2009 5:06 pm

lemontree95 wrote:nin dia orang barisan depan geng sanglang mai dah....raya haritu ada cina mampuih rumah depan tandop baru.....cina kata kubang cipat....kubang cipat cipat.....kubang cipat....
biaq betui....tk dengaq habaq dari sana pun....tp tkpa la...cina.....tapi yg melayu pun ramai dh tkdak dh....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by lemontree95 on Thu Oct 01, 2009 5:20 pm

amet unta mana dia.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by MetSanglang on Fri Oct 02, 2009 4:15 pm

lemontree95 wrote:amet unta mana dia.....
ada ada,nasib baik cina cakap cipat,kalau dia kata mau cipap tak ke haghu..........camna oun pak bun!

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by mohdfaridg on Tue Oct 06, 2009 8:40 am

berita terbaru dari sanglang.ramai pak tani dok tengah pulun nak menabur termasuk aku yang dok pulun bendang kat pida11,12.dan banyak lagi kena pulun.....

mohdfaridg
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 64
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by ajaiTM on Tue Oct 06, 2009 3:32 pm

mohdfaridg wrote:berita terbaru dari sanglang.ramai pak tani dok tengah pulun nak menabur termasuk aku yang dok pulun bendang kat pida11,12.dan banyak lagi kena pulun.....
tabuq benih bg kerap sikit..paih ni tak kalut nak menyulam

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Tue Oct 06, 2009 10:27 pm

ajaiTM wrote:
mohdfaridg wrote:berita terbaru dari sanglang.ramai pak tani dok tengah pulun nak menabur termasuk aku yang dok pulun bendang kat pida11,12.dan banyak lagi kena pulun.....
tabuq benih bg kerap sikit..paih ni tak kalut nak menyulam
tudiaaa.......lama ai tk penah dengaq cerita mcm nih....ai tk buleh kena ayaq sawah...nnt kulit ai gatai2...



caaaaaeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh.......cam bewak...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by ajaiTM on Sun Oct 11, 2009 12:33 am

SidiA wrote:
ajaiTM wrote:
mohdfaridg wrote:berita terbaru dari sanglang.ramai pak tani dok tengah pulun nak menabur termasuk aku yang dok pulun bendang kat pida11,12.dan banyak lagi kena pulun.....
tabuq benih bg kerap sikit..paih ni tak kalut nak menyulam
tudiaaa.......lama ai tk penah dengaq cerita mcm nih....ai tk buleh kena ayaq sawah...nnt kulit ai gatai2...



caaaaaeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh.......cam bewak...
adajugak berita dr sanglng... tempat len tak dak ka..........
kubang mana berita.....
telok tak dak ka.........

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by lemontree95 on Sun Oct 11, 2009 1:24 pm

kuala sanglang la ni akan di gazetkan sebagai kuala bestari.......akan naik satu jeti pendaratan ikan yang terbesaq dalam malaysia.....dalam pembinaan.....maju sanglang.....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by MetSanglang on Mon Oct 12, 2009 7:35 am

baguih lagu tu,moga2 nik kola sanglang.kampung sanglang pun naik jugak,mana tau satu ari nanti akan ada shoping komplek terbesaq di kedah terletak di sanglang...............hahahha

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by ajaiTM on Mon Oct 12, 2009 12:57 pm

mana org kubang dgn teluk.... tak dak berita ka.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by mat syah_sanglang on Mon Oct 12, 2009 1:25 pm

salam....met hang raya tak mai umah aku pun ........

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Mon Oct 12, 2009 2:17 pm

tudiaaa...geng sanglang...welkam welkam...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by MetSanglang on Mon Oct 12, 2009 2:32 pm

mat syah_sanglang wrote:salam....met hang raya tak mai umah aku pun ........
rumah hang jauh.........banyak tol kena bayaq........nampak ghamai sangat adik beghadik hang pakat balik...............takpa kalau dan aku pi la rumah hang di S.Alam.

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by ajaiTM on Tue Oct 13, 2009 12:19 am

mat shah klu hg buat lesen tebang buleh ka...ha.ha..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by MetSanglang on Tue Oct 13, 2009 7:40 am

bukan lesen saja yang teghebang,dengan dia-dia sekali teghebang huhuhuhu................

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by ajaiTM on Tue Oct 13, 2009 8:19 pm

jpj tak berani nak jawab takut kantoi.....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by lemontree95 on Thu Oct 15, 2009 1:35 am

mana dia beghani....

lemontree95
Kawan Rajin Masuk

Gemini Posts : 418
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by shaifulanuar on Wed Oct 21, 2009 12:47 pm

salam semua mana pi semua tah rakan2 pun xtau.misyah ni ada adik lelaki zamani pun dia xbg join takot pecah lubang kot,adik dia hat pompuan lagi la dia kepong xbagi

shaifulanuar
Kawan Rajin Chin Kelaih

Capricorn Posts : 607
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by mat syah_sanglang on Wed Oct 21, 2009 4:32 pm

mat shah klu hg buat lesen tebang buleh ka...ha.ha..

aku ni orang intergriti kalau yang aku buleh tlog aku tlong la jai hoi...
yang lain mcm kata met la aku tak berani la.. :shock:

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by mat syah_sanglang on Wed Oct 21, 2009 4:34 pm

shaiful ....zamani sibuk laa dia mana ada masa nak layan ni yang pompuan hang nak makan penampaq ka....

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Wed Oct 21, 2009 6:38 pm

mat syah_sanglang wrote:shaiful ....zamani sibuk laa dia mana ada masa nak layan ni yang pompuan hang nak makan penampaq ka....
heheheh....sound tepat tuuuu.....hahahaha...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by mat syah_sanglang on Wed Oct 21, 2009 8:55 pm

bukannnn marahhh tapi nasihhat!...... Razz

mat syah_sanglang
Kawan Kerap Masuk

Virgo Posts : 180
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by MD on Sun Mar 07, 2010 2:34 am

Isap rokok Baguih Dok Ada ni oqang pida 12 duk kat sini....nanti kita ligan ngan geqek tua tokwan aku....

MD
Kawan Baru

Gemini Posts : 6
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Sun Mar 07, 2010 10:56 pm

tudia....otai sudah masuk hehehhe

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Sponsored content Today at 11:16 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum