FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Mana p geng SANGLANG

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 9:35 am

MAna p geng sanglang ni....senyap ja...sorang pun tk up topik SANGLANG.....aku nmpak geng sanglang paling ramai dalam nih....satu empayar ada dlm nih hehehehhe....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 9:46 am

pelan-pelan la, kami nak pi ghaya dulu,sat ni kami dok ghalit boh porum sanglang, tak dan nak pi beli baju ghaya anak2 pulak,tak gitu geng......biaqpi la k.Sepat dok pulun dulu,dia tak pa la tak cuti ghaya.............pagi raya di KL CC bersama geng2 bangla ,myanmar,indon,nepal memenuhi masjid KLCC hahahahhahahaha.......................lejyeeeeeee

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 10:20 am

Terkini dari Sanglang, satu kemalangan maut petang kemarin jam 4.00 ptg, di simpang tiga Sanglang. Mangsa berasal dari Pahang berumur 23 tahun dalam perjalanan dari Kangar ke Astaq. mangsa maut di tempat kejadian. Ni dia cerita pasai Sanglang.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by MetSanglang on Wed Sep 16, 2009 10:27 am

mamat tu naik apa bang mutu ka gheta,sapa YB situ tak tau,aku nak mintak buat trapik light,tak bagi aku nak payung bagi dah banyak dah eksiden mati tang tu.............

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 10:32 am

MetSanglang wrote:mamat tu naik apa bang mutu ka gheta,sapa YB situ tak tau,aku nak mintak buat trapik light,tak bagi aku nak payung bagi dah banyak dah eksiden mati tang tu.............

mamat tu naik moto, doktoq praktikal kat Kangaq. Tah2, Abuya kenai pa. Nanti kita tanya dia, org Pahang.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 10:54 am

ishhkk...tkziah...kesiannya....


geng kubang sepat jugak masuk forum sanglang...hehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:13 am

SidiA wrote:ishhkk...tkziah...kesiannya....


geng kubang sepat jugak masuk forum sanglang...hehehe...

Dah depa sepi je. Tak pa, kita 1 Malaysia, tak kira kawasan mana pun kita dok, sama ja. Janji asai mai SMKAH, hahahaha.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:19 am

hahahahha...kampoi semua sekali ehehhehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:25 am

SidiA wrote:hahahahha...kampoi semua sekali ehehhehe...

Betoi, kita kampoi semua kawasan la. Tapi boh tajuk umum la.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:28 am

ahhahhaha........lepas ni kita kena sekeh laaa....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:29 am

SidiA wrote:ahhahhaha........lepas ni kita kena sekeh laaa....

Sapa berani sekeh, tapi Farid tu geng Sanglang gak. Depa dah ramai dari kita, cuma tak masuk ja.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by SidiA on Wed Sep 16, 2009 11:31 am

khairi wrote:
SidiA wrote:ahhahhaha........lepas ni kita kena sekeh laaa....

Sapa berani sekeh, tapi Farid tu geng Sanglang gak. Depa dah ramai dari kita, cuma tak masuk ja.
itu la...geng sanglang ramai wehhh.....geng kubang sepat yg ada dlm forum ni rasanya 4 orng jaaa..

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Khairi on Wed Sep 16, 2009 11:32 am

SidiA wrote:
khairi wrote:
SidiA wrote:ahhahhaha........lepas ni kita kena sekeh laaa....

Sapa berani sekeh, tapi Farid tu geng Sanglang gak. Depa dah ramai dari kita, cuma tak masuk ja.
itu la...geng sanglang ramai wehhh.....geng kubang sepat yg ada dlm forum ni rasanya 4 orng jaaa..

Kantoi kita.
lol! lol! lol! lol!

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by amir aa on Wed Sep 16, 2009 4:41 pm

khairi wrote:
MetSanglang wrote:mamat tu naik apa bang mutu ka gheta,sapa YB situ tak tau,aku nak mintak buat trapik light,tak bagi aku nak payung bagi dah banyak dah eksiden mati tang tu.............

mamat tu naik moto, doktoq praktikal kat Kangaq. Tah2, Abuya kenai pa. Nanti kita tanya dia, org Pahang.
dia budak baru lagi kerja kat hosp.kangar bukan doktoq praktikal. M.A macam aku juga

amir aa
Kawan Baloq Liat

Sagittarius Posts : 41
Reputation : 0

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 9:06 am

takpa hampa jalan dulu,kami geng sanglang cicah sikit-sidulu

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Khairi on Thu Sep 17, 2009 2:02 pm

amir aa wrote:
khairi wrote:
MetSanglang wrote:mamat tu naik apa bang mutu ka gheta,sapa YB situ tak tau,aku nak mintak buat trapik light,tak bagi aku nak payung bagi dah banyak dah eksiden mati tang tu.............

mamat tu naik moto, doktoq praktikal kat Kangaq. Tah2, Abuya kenai pa. Nanti kita tanya dia, org Pahang.
dia budak baru lagi kerja kat hosp.kangar bukan doktoq praktikal. M.A macam aku juga

Oh, yg ni baru betoi information. Depa habaq kata dr praktikul, mana aku tau. Apapun, al-fatihah buat mangsa.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by MetSanglang on Thu Sep 17, 2009 3:04 pm

Alfatihah,Bismillah.......................

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by sani mustafa on Fri Sep 18, 2009 12:14 pm

Ishh ishh...assabbiyah lagi niii..tak baikk

sani mustafa
Kawan Kerap Masuk

Leo Posts : 153
Reputation : 3

http://utaragraphic.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by freedose on Mon Sep 28, 2009 11:04 pm

geng padang gelanggang melapor diri....
tumpang lalu....

freedose
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

http://www.4finderz.net

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by tOksiak on Mon Sep 28, 2009 11:07 pm

freedose wrote:geng padang gelanggang melapor diri....
tumpang lalu....
tudia....dh ada sorang lagi orang sanglang buh sora.....mai la wehh....sabtu akan datang nih....insya-Allah...bleh kenai2.....mai la...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by freedose on Mon Sep 28, 2009 11:12 pm

suma senior jah....
segan plak... junior tak dak....

freedose
Kawan Baloq Liat

Taurus Posts : 21
Reputation : 0

http://www.4finderz.net

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by tOksiak on Mon Sep 28, 2009 11:36 pm

freedose wrote:suma senior jah....
segan plak... junior tak dak....
hang p la dulu...nnt baru hang tau...sapa junior...sapa senior.....semua sama jaa.....hoq haq lagu tu jaa...ehheheh...

_____________________________________________

Sapa aku tanpa ibu dan ayah...Sapa aku tanpa kalian.....
Agamaku::.ISLAM
Bangsa dan Bahasaku::.MELAYU
Jangan nk buat sansen tk tentu pasai di tanah tumpah darah aku...

tOksiak
Kawan Rajin Masuk

Cancer Posts : 370
Reputation : 1

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by ajaiTM on Tue Sep 29, 2009 11:46 pm

khairi wrote:
SidiA wrote:
khairi wrote:
SidiA wrote:ahhahhaha........lepas ni kita kena sekeh laaa....

Sapa berani sekeh, tapi Farid tu geng Sanglang gak. Depa dah ramai dari kita, cuma tak masuk ja.
itu la...geng sanglang ramai wehhh.....geng kubang sepat yg ada dlm forum ni rasanya 4 orng jaaa..

Kantoi kita.
lol! lol! lol! lol!
hampa jaga geng sanglang dah ramai... kami pi serang kubang sepat mampuih hampa.... kami hantaq parid ja....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Khairi on Wed Sep 30, 2009 12:41 pm

Jangan dok serang tak ketahawan hala, kita satu malaysia.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by ajaiTM on Wed Sep 30, 2009 4:27 pm

khairi wrote:Jangan dok serang tak ketahawan hala, kita satu malaysia.
sungguh2 klu gitu tak jdi nak serang....hi... :roll: :roll: :roll:

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: Mana p geng SANGLANG

Post by Sponsored content Today at 7:17 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum