FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

View previous topic View next topic Go down

LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by caca@bijak on Wed Aug 26, 2009 5:31 pm

lohgat jgk p mok kita ni...gila hantu..dalam banyak gambar dan cerita hang hantu yang hg dok kat forum kita ni had gambae terbaru ni palaing ngeri takut gila...hampehhh.... : :pale:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by MetSanglang on Wed Aug 26, 2009 8:10 pm

tu bukan hantu la ,tu pak mok tecekek biji cempedak pasai gelojoh + loglaq waktu buka posa.nak mampuih........masuk wad sat ni tak raya ,makan elok2 pak mok

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by caca@bijak on Wed Aug 26, 2009 8:15 pm

MetSanglang wrote:tu bukan hantu la ,tu pak mok tecekek biji cempedak pasai gelojoh + loglaq waktu buka posa.nak mampuih........masuk wad sat ni tak raya ,makan elok2 pak mok


tergolek kiri...tgolek..kanan ....aku gelak oi... :lol: Razz :lol:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 9:48 pm

heheheh......Oooo...kutuk aku.....nnt aku buh gambaq seorang lelaki mukmin yg soleh.....penuh adab dan sopan santun....berbudi pekerti mulia dan tinggi menyayuppp...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 10:07 pm

aku dh ubah gambaq tepi Jai...atau avatar aJaiTMnet....HAhahhahahahaha....padan muka gaBAnnnnn...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by ajaiTM on Mon Sep 07, 2009 1:27 am

gaban dah betukaq jadi menesia biasa... aku boh gambaq tebaru aku la..mata tak tebeliak mcm pak mok...lekat biji nangka.. anak aku tgk gambaq tu dia kata, "abah org tu tak malu ke letak gambaq mcm tu.." anak aku tanya.. ha..ha.. :shock:

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:04 am

ajaiTM wrote:gaban dah betukaq jadi menesia biasa... aku boh gambaq tebaru aku la..mata tak tebeliak mcm pak mok...lekat biji nangka.. anak aku tgk gambaq tu dia kata, "abah org tu tak malu ke letak gambaq mcm tu.." anak aku tanya.. ha..ha.. :shock:
aku buh gambaq series amet marah kt aku plka....dia pelik tengok muka aku siries...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:35 am

Gaban & tranformer dah jadi menusia. Hang pa bila lak nak tukar jadi Ultraman ka.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:38 am

dh aku dh tukaq dh...jadi kaki mangaeyy heheheeh...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:40 am

Hahahaha

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by SidiA on Mon Sep 07, 2009 7:40 am

nnt aku tukaq lagi...bnyk lagi gambaq nih hehehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by Khairi on Mon Sep 07, 2009 7:43 am

Tukaq, jgn tak tukaq.

Khairi
Kawan Masam..Sansen Gila..

Aries Posts : 1493
Reputation : 2

Back to top Go down

Re: LAGILAGILAGILAGILA....HANTU

Post by Sponsored content Today at 7:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum