FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

View previous topic View next topic Go down

PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by caca@bijak on Wed Aug 19, 2009 6:17 pm

ari tu nampak separuh kurus sket ....ni nampak mcm hantu pulak.....hantu punya budak.....

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by SidiA on Wed Aug 19, 2009 9:34 pm

caca@bijak wrote:ari tu nampak separuh kurus sket ....ni nampak mcm hantu pulak.....hantu punya budak.....
apa ni weh...sapa yg hantu nyaaa....apa weehhhhh......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by caca@bijak on Thu Aug 20, 2009 9:07 am

wei....met panjang bekap la aku...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by MetSanglang on Thu Aug 20, 2009 3:49 pm

geng kubang sepat mana berani............boh pun gambaq bukan2 tranfomers la hantu jun on la............nak bagi kami takut la tu.woiiiiiii....hampa tu yang takut berani boh la gambaq terkini baru tau sapa brani.bentayan lagikan di ching ni kan pula pak mok hahahahahhah.......berani tunjuk perut la...........Tok mengkula hang kata nak kata apa pasai ni..............hidup porum

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by SidiA on Sat Aug 22, 2009 7:05 am

caca@bijak wrote:wei....met panjang bekap la aku...
lejeeeeyyyy...panggey geng mai kutuk aku tuuu.......luku pala baru tauuu......siap panggey sekutu tuuu...


_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 11:15 am

woi met panjang klu hg nak boh gambar boh la macam aku... penuh skrin..., buh gambaq pi dgn org afrika.. ada ka patut nak bg nampak kt dia tu putih.

sis caca pulak bubuh gambaq jauh takut nampa jerawat, takpa nampa jerawat pun janji muka nampak jelaih...

hat lain tu... gambaq anak la... gambaq gaban la.... gambaq tranpoma la... awat yg hampa takut sangat nak letak gambaq nih..ha... cuba jawab sikit..... jwb.... kita kena sedaq sikit.... aku dah nak umuq 35 esok, kena la beletiaq sikit mcm org umuq 35.....
oleh itu sedaqlah wahai kengkawan semua...
hi...hi....jgn mare...nanti kene juael....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 11:18 am

amacam sidi... ok dak tegha tu punya komen..

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 11:22 am

ajaiTM wrote:woi met panjang klu hg nak boh gambar boh la macam aku... penuh skrin..., buh gambaq pi dgn org afrika.. ada ka patut nak bg nampak kt dia tu putih.

sis caca pulak bubuh gambaq jauh takut nampa jerawat, takpa nampa jerawat pun janji muka nampak jelaih...

hat lain tu... gambaq anak la... gambaq gaban la.... gambaq tranpoma la... awat yg hampa takut sangat nak letak gambaq nih..ha... cuba jawab sikit..... jwb.... kita kena sedaq sikit.... aku dah nak umuq 35 esok, kena la beletiaq sikit mcm org umuq 35.....
oleh itu sedaqlah wahai kengkawan semua...
hi...hi....jgn mare...nanti kene juael....
laaaa....baru nk 35 kaaa....muda lagi kaaa.....awat kemereh sgt......kami dh lama berusia yg sebegitu ropa...hik hik hik......esok dh kaaa.....takmau buat belah kek kaaaa..... :cheers:

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 11:25 am

aku boring dok sorang..... bini dgn anak2 balik kg....

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by SidiA on Sun Aug 23, 2009 11:30 am

laaaa...jadik bujang ropanyaaa.....aku boring duk kt tempat keja...tapi bleh masuk porum...kurang sket....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by MetSanglang on Sun Aug 23, 2009 12:12 pm

hang jangan nak beletiaq jai ,pi klas sapa suruh nak sambung blajaq......tapi baguih la demi masa depan....lagi bleh belajaq ,belajaq.aku satu ja kalu boleh nak pi mengaji pondok la,maklumla umoq dah tua.nanti la aku boh gambaq hat kelia c kit,tu gambaq nak bagi kat pak mok sbb dulu dia boh tajuk utama tu'amet yang huduh'tu yang aku boh gambaq aku ngan org afrika tu baru nampak aku hensem........hehehehehe

MetSanglang
Kawan Rajin Chin Kelaih

Aquarius Posts : 656
Reputation : 6

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by ajaiTM on Sun Aug 23, 2009 12:22 pm

boh gambaq len.... br ok sikit...

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by caca@bijak on Sun Aug 23, 2009 4:51 pm

SidiA wrote:
ajaiTM wrote:woi met panjang klu hg nak boh gambar boh la macam aku... penuh skrin..., buh gambaq pi dgn org afrika.. ada ka patut nak bg nampak kt dia tu putih.

sis caca pulak bubuh gambaq jauh takut nampa jerawat, takpa nampa jerawat pun janji muka nampak jelaih...

hat lain tu... gambaq anak la... gambaq gaban la.... gambaq tranpoma la... awat yg hampa takut sangat nak letak gambaq nih..ha... cuba jawab sikit..... jwb.... kita kena sedaq sikit.... aku dah nak umuq 35 esok, kena la beletiaq sikit mcm org umuq 35.....
oleh itu sedaqlah wahai kengkawan semua...
hi...hi....jgn mare...nanti kene juael....
laaaa....baru nk 35 kaaa....muda lagi kaaa.....awat kemereh sgt......kami dh lama berusia yg sebegitu ropa...hik hik hik......esok dh kaaa.....takmau buat belah kek kaaaa..... :cheers:



Sok gaban muda sambut besday sama ngan anak aku sama hari..... anak dara aku 8thn...Selamat panjang umur mat jai..... harap kita semua dpt bkawan sampai bila2.

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by SidiA on Mon Aug 24, 2009 2:35 pm

caca@bijak wrote:
SidiA wrote:
ajaiTM wrote:woi met panjang klu hg nak boh gambar boh la macam aku... penuh skrin..., buh gambaq pi dgn org afrika.. ada ka patut nak bg nampak kt dia tu putih.

sis caca pulak bubuh gambaq jauh takut nampa jerawat, takpa nampa jerawat pun janji muka nampak jelaih...

hat lain tu... gambaq anak la... gambaq gaban la.... gambaq tranpoma la... awat yg hampa takut sangat nak letak gambaq nih..ha... cuba jawab sikit..... jwb.... kita kena sedaq sikit.... aku dah nak umuq 35 esok, kena la beletiaq sikit mcm org umuq 35.....
oleh itu sedaqlah wahai kengkawan semua...
hi...hi....jgn mare...nanti kene juael....
laaaa....baru nk 35 kaaa....muda lagi kaaa.....awat kemereh sgt......kami dh lama berusia yg sebegitu ropa...hik hik hik......esok dh kaaa.....takmau buat belah kek kaaaa..... :cheers:



Sok gaban muda sambut besday sama ngan anak aku sama hari..... anak dara aku 8thn...Selamat panjang umur mat jai..... harap kita semua dpt bkawan sampai bila2.

betui betui betik betik betik betik....biar kita terus serasi mcm sekolah2 dulu2....harap2 sampai ke tua la kita mcm nih....selagi ada umoq....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by mailsnsb_2 on Tue Aug 25, 2009 1:02 pm

dah ada anak dara kak ya yea,bila nak mai tengok pokok pelam dah ada buah tu.

mailsnsb_2
Kawan Kerap Masuk

Libra Posts : 228
Reputation : 3

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 2:33 pm

mailsnsb_2 wrote:dah ada anak dara kak ya yea,bila nak mai tengok pokok pelam dah ada buah tu.
ambik ja buah cicah dgn garam belacan....ehhehehe...

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 3:23 pm

mailsnsb_2 wrote:dah ada anak dara kak ya yea,bila nak mai tengok pokok pelam dah ada buah tu.


k aya baru p kemarin sat ja ...lama dah tak pi...jiran dok jaga pokok pelam siap balut lagi..bila2 p ambil boleh buat kerabu suruh la ja joint forum bagi ramai lg...

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 4:00 pm

caca@bijak wrote:
mailsnsb_2 wrote:dah ada anak dara kak ya yea,bila nak mai tengok pokok pelam dah ada buah tu.


k aya baru p kemarin sat ja ...lama dah tak pi...jiran dok jaga pokok pelam siap balut lagi..bila2 p ambil boleh buat kerabu suruh la ja joint forum bagi ramai lg...
betik betik betik k.aya......

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by caca@bijak on Tue Aug 25, 2009 5:49 pm

ajaiTM wrote:woi met panjang klu hg nak boh gambar boh la macam aku... penuh skrin..., buh gambaq pi dgn org afrika.. ada ka patut nak bg nampak kt dia tu putih.

sis caca pulak bubuh gambaq jauh takut nampa jerawat, takpa nampa jerawat pun janji muka nampak jelaih...

hat lain tu... gambaq anak la... gambaq gaban la.... gambaq tranpoma la... awat yg hampa takut sangat nak letak gambaq nih..ha... cuba jawab sikit..... jwb.... kita kena sedaq sikit.... aku dah nak umuq 35 esok, kena la beletiaq sikit mcm org umuq 35.....
oleh itu sedaqlah wahai kengkawan semua...
hi...hi....jgn mare...nanti kene juael....



nanti jai aku boh gambar dekat hang bilang ada berapa jerawat aku....aku takut hampa kata aku muda pada hampa kesian.... :suspect: :oops:

caca@bijak
Kawan Kerap Masuk

Pisces Posts : 218
Reputation : 4

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by SidiA on Tue Aug 25, 2009 5:54 pm

caca@bijak wrote:
ajaiTM wrote:woi met panjang klu hg nak boh gambar boh la macam aku... penuh skrin..., buh gambaq pi dgn org afrika.. ada ka patut nak bg nampak kt dia tu putih.

sis caca pulak bubuh gambaq jauh takut nampa jerawat, takpa nampa jerawat pun janji muka nampak jelaih...

hat lain tu... gambaq anak la... gambaq gaban la.... gambaq tranpoma la... awat yg hampa takut sangat nak letak gambaq nih..ha... cuba jawab sikit..... jwb.... kita kena sedaq sikit.... aku dah nak umuq 35 esok, kena la beletiaq sikit mcm org umuq 35.....
oleh itu sedaqlah wahai kengkawan semua...
hi...hi....jgn mare...nanti kene juael....



nanti jai aku boh gambar dekat hang bilang ada berapa jerawat aku....aku takut hampa kata aku muda pada hampa kesian.... :suspect: :oops:
lejeeeyyy hang kak aya.......dok perasan muda tuuuu....tau la hg pakai besi....

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by ajaiTM on Tue Aug 25, 2009 11:21 pm

dah la kak aya..kita dah tua....
buat cara tua la........

ajaiTM
Kawan Rajin Masuk

Virgo Posts : 345
Reputation : 4

http://tengokni.com/

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by SidiA on Wed Aug 26, 2009 12:20 am

ajaiTM wrote:dah la kak aya..kita dah tua....
buat cara tua la........
cikgu jai nasihat mcm hareeemmmm.....aku kalau cikgu lain nasihat aku leh terima...kalau cikgu TMnet ni nasihat.....berat sket laaa....bukan tkleh terima tapi aku nk tengok dia dulu ....hik hik hik hik

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

Re: PULAK DAH MEMANG HG MCM HANTU.....

Post by Sponsored content Today at 7:18 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum