FORUM ALUMNI SMK AYER HITAM
~~~SELAMAT DATANG~~~
~~~Jom Update Topik-topik yang ada~~~
~~~Silaturrahim dijalin, kenangan dirungkai, membibitkan kembali senyuman~~~


Kalau belum Register....apalagiii...register je leee.....

Orang tua dengan Hantu rayanya.....untuk remaja keatas sahaja.

View previous topic View next topic Go down

Orang tua dengan Hantu rayanya.....untuk remaja keatas sahaja.

Post by SidiA on Fri Jun 25, 2010 5:59 pm

Ceritanya begini ...ada seorang tua membela hantu raya,pada suatu hari ,dia berpesan pada hantunya .."kalau aku mati engkau kena tulis jawapan malaikat kubur kat kain kapan aku"..
satu persatu jawapan di beri ...
Dengan agak2 boring dengar tak dengar hantu pun buat2 tumpu perhatian la..
Bila tiba masa..tak kurang dan tak lebih maka sampai la ajal orang tua tu pun sampai...
Dari mayat di kapan sampai la di kebumikan tak ada benda pelik yang berlaku berlaku ...
Seperti biasa datang la 2 orang yang ditugaskan untuk menanya soalan ....
Marobbuka ...maka kelam kabut la si mayat ni ..di selak kekiri kekanan nak cari jawapan yang disuruh tulis kat kain kapan tu ..tiba2 ternampak la ..satu tulisan dihujung kain putih tu ..dengan tak berlengah lagi dan konfiden orang tua tu pun menyebut "made in cina"...apalagi ..kena hentam la ..

rupanya hantu tu tak tulis pun ,yang dia baca tu tulisan dari kilang kain, buatan cina...gamaknya orang yang mengkapan dia terlupa nak potong !

AMARAN : cerita ini hanya lah rekaan saja .jagan salah faham .

Moral of the story soalan Munkar Nakir tak boleh dihafal atau nak cuba2 meniru.
Bela hantu ni bukan oleh dipercayai menyusahkan.

_____________________________________________
|..KLIK JEEE... Isap rokok

SidiA
Kawan Masam..Sansen Gila..

Taurus Posts : 2719
Reputation : 18

http://toksiak-reputs.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum